16 / 05 / 2024

sportive neden yıkıldı

sportive neden yıkıldı

Ofton Merter otel projesi için E-5 üzerinde bulunan Sportive binasını yıkmaya başladı. 2016'nın ikinci yarısında açılacak olan Ofton Merter otel projesi 304 odalı olarak tasarlandı...

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

Depremlerde yıkılan Diyar Galeria Sitesi'nin bilirkişi raporu açıklandı! Galeria Sitesi neden yıkıldı? Kimler kusurlu?

Diyarbakır’da depremde iki bloğu yıkılan, 89 kişinin yaşamını yitirdiği Diyar Galeria sitesiyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürdürülen soruşturma çerçevesinde ek bilirkişi raporu tamamlandı. Peki Galeria Sitesi neden yıkıldı?

Gram altında geri vites! Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı

Dün 1850 dolara kadar yükselen altın fiyatları bugün düştü. Yatırımcılar ise ''altın fiyatları neden düştü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı!

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklentiler yıkıldı!

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nda tartışmalara neden olan eklentiler, tepkilerin ardından Bayraklı Belediyesi tarafından yıkıldı. 

Akdeniz'de 5 ayda 15 metruk bina yıkıldı!

Akdeniz Belediyesi tarafından görsel kirliliğe neden olan terk edilmiş harabe halde bulunan yapıların yıkımı sürüyor. Akdeniz'de, geçen 5 ay içinde 15 adet terk edilmiş bina yıkıldı.

Gülay Yedekci: Karaköy Yolcu Salonu neden yıkıldı?

Karaköy Yolcu Salonu'nun Galataport Projesi kapsamında yıkılması hususu TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Başbakan Yıldırım'a 6 soru sordu..

Çanakkale Ayvacık'taki binalar neden yıkıldı?

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği ekipleri Ayvacık'ta hasar gören binaları incelemeye aldı. Ekip, binaların mühendislik hizmeti almadığı için yıkıldığını söyledi.

Kosova- Sırbistan arasındaki duvar yıkıldı!

Kosova ile Sırbistan arasında gerilime neden olan ülkenin kuzeyindeki Sırplar'ın yoğun olarak yaşadığı Mitroviça şehrinin kuzey bölümünde olan duvar yıkıldı.

Bayraklı'daki kaçak düğün salonu yıkıldı!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir süreden bu yana Belediye ile Yamanlar Cemevi yönetimi arasında gerginliğe neden olan düğün salonu yıkıldı.

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası neden yıkıldı?

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası’nın, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin verdiği rapor üzerine yıkıldığı ortaya çıktı. Yıkıma İstanbul 2 No’lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun da onay verdiği belirtildi.

İkitelli Olimpik Spor Kompleksi neden yıkıldı?

İBB Meclisi'nin CHP'li üyesi Abdul Hadi Akmugan, yazılı soru önergesinde Kadir Topbaş'a milyonlarca dolar değerinde ki İkitelli Olimpik Spor Kompleksi'nin neden yıkıldığını sordu.

Gölbaşı'nda istinat duvarı yıkıldı!

Ankara Gölbaşı’nda etkili olan sağanak yağmur, Seğmenler Mahallesi 953 Sokak’ta bir apartmanın istinat duvarının yıkılmasına neden oldu. Görgü tanıkları duvarın bir anda yıkıldığını ifade etti.

sportive neden yıkıldı Haberi

sportive neden yıkıldı


Ofton Merter otel projesi için, E-5 üzerinde yer alan Sportive binasında yıkıma başladı. Ofton Merter otel projesi 50 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.


304 odalı olarak planlanan Ofton Merter otel projesi 35 bin metrekare alanda inşa edilecek. Ofton Merter otel projesi 8 kat zemin altı, 16 normal kat olmak üzere 24 katlı olarak tasarlandı.


Taban oturumu 1.500 metrekare olan Ofton Merter otel projesi 30 bin metrekare inşaat alanına sahip. Ofton Merter otel projesinin 2016 yılının ikinci yarısında hizmete açılması planlanıyor.


Ofton Merter otel projesinde 166 araçlık kapalı otopark, 200 kişilik çok amaçlı salon, yüzme havuzu, çocuk havuzu, jakuzi, yeşil alanlar yer alıyor. Sportive mağazası Bahçelievler'deki yeni yerine bu yılın başında taşınmıştı.



Gülcihan YELKENCİ /...