01 / 05 / 2024

Spot Blue emlak şirketi

Spot Blue emlak şirketi

Wall Street Journal, Bodrum'da bulunan bir villayı "Günün Evi" olarak sayfalarına taşıdı

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tüfekçi tarafından kuruldu.

Blue Dıamond Emlak Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Dıamond Emlak Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saad Ramadan Yazan Ahmad R Albdour tarafından kuruldu.

Blue Emlak Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Emlak Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Rüstem Çetinkaya  tarafından kuruldu.

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldırım tarafından kuruldu.

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsemet Kızılağaç ve Mohamed B. Mohamuud ortaklığında kuruldu.

Suudi'ler Trabzon'daki Blue Green'i satın aldı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı CNR Emlak Fuarı bugün sona ererken fuarda Kasır Yapı Blue Green Projesi'ni Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattı.

Blue Green projesi CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıktı!

CNR Emlak Fuarı’nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Kasır Yapı, Blue Green'i CNR Emlak Fuarı'nda tanıttı!

CNR Emlak Fuarı'nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Kartal Sky Blue'da satışlar devam ediyor!

Emlak sektörüne taze kan getiren, 2013 yılında kurulan ama geçmişleri inşaat, sanayi ve ticaret olan üç girişimcinin kurucusu olduğu Royal Group’un özellikleriyle dikkat çeken projesi SKY BLUE’da satışlar devam ediyor.

Blue Fair, Emlak ve Yatırım Fuarı'nı Erbil'de düzenleyecek!

ETKGROUP bünyesinde bulunan Blue Fair Uluslararası Fuarcılık 2014 Emlak ve Yatırım Fuarı ' nı 04 - 07 Haziran 2014 tarihleri arasında Irak Erbil ' de düzenleyecek...

Julian Walker: Gayrimenkul satışlarımızda herhangi bir sorun yok!

İngiliz gayrimenkul şirketi Spot Blue Müdürü Julian Walker: ''Taksim olaylarına rağmen iyi bir hafta, iyi bir ay geçirdik. Satışlarımızda herhangi bir sorun yok" dedi.

İngilizler Türkiye'de bugün turist, yarın ev sahibi!

İngiltere'deki mevcut ekonomik kriz insanların alım gücünü etkilerken, Avrupalı yatırımcılara Türkiye emlak sektörünü pazarlayan Spot Blue Emlak Firması yetkilileri, satışlarda düşüş olmamasına karşın daha fazla reklam ve pazarlama çağrısı yaptı

Spot Blue Emlak Türkiye'de reklam yapılmasını istiyor!

Spot Blue Emlak Firması yetkilileri, İngilteredeki mevcut ekonomik kriz insanların alım gücünü etkilerken, yatırımcılara Türkiye emlak sektörünü pazarladıklarını açıklayarak reklam ve pazarlama çağrısı yaptı

Spot Blue emlak şirketi Haberi

Spot Blue emlak şirketi

Bodrum'daki lüks villa Wall Street Journal'da "Günün Evi" seçildi. Gazete, "Lüks Türk villası" olarak nitelendirdiği villanın fotoğraflarına yer vererek, evin değerinin 3.4 milyon dolar olduğuna dikkat çekti. 

ABD'nin çok satan gazetesi Wall Street Journal, "Günün Evi" olarak gösterdiği ve "Lüks Türk villası" olarak nitelendirdiği villanın yatak odası, oturma odası ve evin bahçesinden fotoğraflarını yansıtarak evin 2003 yılında inşa edildiğini kaydetti. 

Gazete, evin şimdiki sahibi Haydar Pekün'ün, "Burası Bodrum'un en iyi yerlerinden biridir. Marina'nın tepesi. Her yerde manzara var. Ev nefes kesici bir cennet" sözlerini aktararak, evin odalarının detaylarına değindi. 

Dört yatak odası olan evin, banyosundaki fayansların el yapımı olduğuna dikkat çeken WSJ, Spot Blue emlak şirketine göre evin değerinin 3.4 milyon dolar olduğunu...