30 / 04 / 2024

Spradon Vadi inşaat alanı

Spradon Vadi inşaat alanı

Kuzu Grup'un projesi olan Spradon Vadi'nin inşaat alanını www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Sarıvadi İnşaat Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Sarıvadi İnşaat Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Birol Unut tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO Yalı Vadi'nin inşaatı başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'daki "Yalı Vadi" isimli yeni konut projesinin ilk etabı için yüklenici sözleşmesi yapıldı ve inşaat çalışmalarına başlandı. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi   Mustafa Turgay Gürdenlioğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bargiri Yeşil Vadi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bargiri Yeşil Vadi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Emine Kuş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'ye Demir Arena projesi!

Demir Romance, Ayığışı Vadi Evieri gibi markalı projeleriyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren Demir inşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de projeler üretti.

Yeşil Vadi İnşaat neden Bursa'yı tercih etti!

Bursa'daki 7 projesiyle son yıllarda adından sıkça söz ettiren Yeşil Vadi İnşaat'ın Genel Müdürü Salim Al Law, gayrimenkul sektöründe neden Bursa'yı tercih ettiklerini agazete' ik paylaştı.

İnşaat sektörünün aksaması tüm sektörleri etkiler!

Konya Yenigün Gazetesi köşe yazarı Emre Eroğlu Vadi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülhalim Öncü ile röportaj gerçekleştirdi. Öncü, inşaat sektörüne ilişkin deneyimlerini paylaşarak, “inşaat sektörü ekonominin lokomotifidir” dedi.

Yüksel Akgül: 2016'da inşaat sektörünün önü açık!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 2016 yılında inşaat sektörünün iyi duruma geleceğini belirterek "Türkiye'nin ve inşaat sektörün önünü 2016 yılında son derece açık görüyorum. " dedi.

Maritza İnşaat Beykoz'da ön talep topluyor!

Bugüne kadar 100 bin metrekarenin üzerinde inşaat alanına imza atan Maritza İnşaat, Beykoz'da 252 konut inşa edecek. Şubat 2016'da satışa çıkaracak Maritza Beykoz Vadi Evlerinde metrekare birim fiyatı 9 bin TL'den başlıyor.

İnşaat sektöründeki yükseliş devam edecek!

İhlas Yapı YKB Zeki Celep, Irmak Group (Vadişehir) YKB Yüksel Akgül ve Artaş YKB Süleyman Çetinsaya seçimden sonra Türkiye'deki ekonomik durumu ve inşaat sektörünü değerlendirdi.

Florya İnşaat Vadi Marmara Residence!

Florya İnşaat Vadi Marmara Residence 'de daire teslimlerinin inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılması planlanıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselecek proje 102 adet konuttan oluşuyor.

Yozgat Spor Vadisi'nin inşaatı sürüyor!

Yozgat Valiliği tarafından başlatılan ve Yozgat'ın sosyal yaşamına önemli katkılar sunacak Spor Vadisi’ndeki inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.Vali Yazıcı, Vadi’nin Yozgat’ın geleceğine önemli bir yatırım olduğunu ifade etti.

Spradon Vadi inşaat alanı Haberi

Spradon Vadi inşaat alanı


Spradon Vadi Projesi'nin inşaat alanının havadan görüntüleri için...