02 / 05 / 2024

SRC Yapı banyo kabinleri

SRC Yapı banyo kabinleri

SRC Yapı, son dönemlerde blok blok konut ve lüks villa alan Araplar'a lüks dusakabin, küvet ve jakuzi ürünlerini satıyor. Abdurrahman Sürücü, üretikleri banyo kabinlerinde bir cok aksesuarın olduğunu belirtiyor...

Can Banyo Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Can Banyo Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Şİşli'de Ogün Ocak tarafından kuruldu.

Elia Banyo Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elia Banyo Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  Berna    Akkaya tarafından kuruldu.

Hm Mutfak Banyo Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Mutfak Banyo Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Baturhan Sözüer ve Mustafa Özcan ortaklığında kuruldu.

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Uzun tarafından kuruldu. 

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Viem, SRC Yapı'ya ortak oldu!

Tekfen Grubu bünyesindeki Viem, SRC Yapı’ya ortak oldu. SRC Yapı, bu birleşmeyle birlikte biri Ukrayna diğeri Van’a, iki yeni tesis kurma kararı aldı.

Stil44'ten el yapımı mutfak ve banyo ürünleri!

Stil44, “Binyılların Mirası” sloganıyla tüketicisine geçmişten geleceğe davette bulunuyor. El emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü..

Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttü!

Duşakabin, küvet, jakuzi ve el duşu üreticisi Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttüğünü duyurdu.Firma, dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satıyor.

Src Yapı'nın Hydrocabin duşakabinleri Türkiye'de!

Src Yapı, tasarım ve Ar-Ge ekibinin üzerinde çalıştığı yeni nesil Hydrocabin duşakabinleri yapı marketler başta olmak üzere Türkiye genelinde satışa sunuyor.

Dap Yapı, Kelebek Mobilya’yı tercih etti!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Dap Yapı ile İstanbul Pendik’te bulunan İstmarina Projesi’nin tüm mutfak, vestiyer, şaft kapakları, iç kapılar, banyo ve süpürgelik işlerini yapmak üzere anlaştı.

Sur Yapı İdilia, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Sur Yapı, Sultanbeyli'deki yeni projesi İdilia'nın banyolarında, İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA'yı tercih etti.

Ideal Standard tasarımlarıyla 39.Yapı Fuarı’nda!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, bu yıl 39.’su düzenlenen Yapı Fuarı’na, yeni teknoloji ve tasarımlarıyla en son banyo trendlerini sergileyeceği 300’e yakın ürün ile damgasını vuracak.

SRC Yapı 25 milyon dolar ciro hedefliyor!

Ortadoğu ve Balkanlar başta olmak üzere 40’a yakın ülkeye ihracat yapan SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, 2017’de buradan 25 milyon dolar ciro hedefliyor.

SRC Yapı banyo kabinleri Haberi

SRC Yapı banyo kabinleri


35 ülkeye jakuzi, küvet ve dus sistemleri üreten SRC Yapı, son dönemlerde blok blok konut ve lüks villa alan Araplar'a lüks dusakabin, küvet ve jakuzi ürünlerini satıyor. Araplar'ın fiyatı 14 bin dolar olan jakuzi-spa ürünleri tercih ettiğini söyleyen Src Yapı Duş Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, üretikleri banyo kabinlerinde bir cok aksesuarın olduğunu belirtiyor. Sürücü "Araplar satın aldıkları villalar veya lüks konutlar için özellikle içinde televizyon, DVD, radyo, telefon, diyafon, buhar banyosu, ayak ve sırt masajı, ozon terapisi olan kabinleri tercih ediyorlar. Son bir yılda Araplar'a yaklaşık 3 milyon TL'lik satıs yaptık"...