26 / 07 / 2024

SRC Yapı küvet

SRC Yapı küvet

SRC yapı Ortadoğu ve Körfez ülkelerini terletecek. Dubai’de Türk rüzgarı esti. Altından küvet ve Türk hamamlarının yarıştığı “Dubai Big 5 Show” uluslararası fuarından sauna siparişleri de alındı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: "Yer kötü, yapı kötü, depremler durmayacak"

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Türkiye’nin deprem ülkesi olduğunu tekrar tekrar  hatırlatarak bir konuya da temas eti.

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kaynak tarafından kuruldu.

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği! 

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği geldi. Ege Yapı, kısa, orta ve uzun vadede konut kiralamak isteyen vatandaşlarla ev sahiplerini bir araya getiren Missafir'e yatırım gerçekleştirdi. 

İBB Bolulu Habip Bey Konağı’nı satın aldı!

İBB, Bulgur Palas adıyla bilinen Bolulu Habip Bey Konağı’nı satın aldı. Tarihi Yarımada’nın yedinci tepesinde yer alan yapı kültür için kullanılacak.

Diyarbakır surlarının etrafındaki kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki tarihi surlara yapışık kaçak yapıların yıkımı için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Eşbah Yapı Küçükçekmece fiyat listesi 2021!

Eşbah Yapı tarafından hayata geçen Küçükçekmece Marmara, Sanayi Sitesi'nde yükseliyor. Eşbah Yapı Küçükçekmece Marmara fiyat listesi haberimizde yer alıyor...

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için harekete geçti. Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor... 

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Elazığ’a bilimsel rapor: Hasarın nedeni ‘yapışık bina'!

Hacettepe Üniversitesi’nden bilim insanları, 41 kişinin öldüğü deprem sonrasında Elazığ’da bulunan binalarda incelemelerde bulundu.

Fi YAKA Kırıkkale projesinde teslimler bu yıl başlıyor!

İsmi Fİ ŞEHİR olarak değiştirilen Fi Yapı Kırıkkale projesi Fİ YAKA da teslimler bu yıl başlıyor. Projedeki 3+1 daireler 2020 yılında, 1+1 daireler ise 2021 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Fi Yapı mağdurlarına müjde!

Sıcak bir yuva hayali kurarak aldıkları evlerine kavuşamayan Fi Yapı Kırıkkale mağdurları Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'la görüştü. Peki dev buluşmada neler konuşuldu?

Şehsuvarbey Sokağı geleneksel İstanbul mimarisini yaşatıyor!

Sağlı sollu bitişik nizam 40 ahşap evden oluşan ve UNESCO Dünya Mirası Alanı içinde yer alan Şehsuvarbey Sokağı, ahşap yapı kültürü ve sunduğu doyumsuz perspektifle geleneksel İstanbul mimarisini yaşatıyor.

Metal Yapı, Küçükçekmece’deki Blue Lake projesi için Daikin dedi!

İstanbul’un eşsiz lokasyonlarından biri olan Florya Küçükçekmece sahil hattında yer alan Blue Lake projesinde yaşam başladı.

SRC Yapı küvet Haberi

SRC Yapı küvet

Dubai’de düzenlenen “Big 5 Show” uluslararası fuarı, birçok ülkeden mimar, mühendis, müteahhit, ihracatçı, üretici ve tüketiciyi bir araya getirdi. Fuara Türkiye’den de 134 firma katıldı.


Siparişler artacak


İş bağlantılarının arka arkaya yapıldığı fuarda en ilginç satış anlaşmasını SRC Yapı gerçekleştirdi. Firma sıcaklığın 50 dereceye kadar çıktığı Kuveyt’ten 2 TIR sauna siparişi aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, bu ülkelerden sauna siparişlerinin artarak devam edeceğini öngördüklerini söyledi. Arap şeyhlere, içinde altın küvetlerin de bulunduğu Türk hamamları yapacak olan şirket, S. Arabistan, Tunus, İran, Irak, Kosova ve Makedonya’dan gelen firmalarla toplam 15-20 milyonluk satış anlaşması gerçekleştirdi.


Türkiye’de yayılıyor


Saunaya olan ilginin Türkiye’de de artığına dikkat çeken Sürücü, özellikle evlerin kullanılmayan ikinci tuvaletlerinin saunaya dönüştürüldüğünü aktardı. 10 evden 2’sinde sauna olduğunu belirten Sürücü, evde sauna keyfinin...