18 / 05 / 2024

Ss Ambalaj Makina İnşaat nerede

Ss Ambalaj Makina İnşaat nerede

Ss Ambalaj Makina İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Can Şalcı tarafından kuruldu. 

Hihhtech Makina Mühendislik İnşaat Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hihhtech Makina Mühendislik İnşaat Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Sonduk tarafından kuruldu. 

Ss Ambalaj Makina İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Ambalaj Makina İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Can Şalcı tarafından kuruldu. 

2014'te 2 milyon 413 bin 500 ton ambalaj atığı geri kazanıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 2014 yılında atık yönetimi faaliyetleri kapsamında ekonomiye 2,5 milyar TL katkı sağlandığını, 2 milyon 413 bin 500 ton ambalaj atığının toplanarak geri kazanıldığını açıkladı.

RCS Yapı İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RCS Yapı İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015 'te, 10 bin TL sermaye ile Bayrampaşa'da, Ramazan İşbaşaran Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Mobilya üssü Siteler yeniden ayağa kaldırılmalı!

Türkiye'nin mobilya üssü olan Siteler'de kan kaybı sürüyor. Mobilya sektörü temsilcileri, Siteler'in İnegöl ve Kayseri'nin gerisinde kaldığını söyledi. Siteler, bir dönem mobilya dendiğinde Türkiye'de akla gelen ilk isimdi.

Ceytem İnşaat Plastik Matbaa Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceytem İnşaat Plastik Matbaa Ambalaj Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, İlyas Çoban Müdürlüğü'nde, Başakşehir Güvercintepe Mahallesi 'nde kuruldu.

Isopoly İzolasyon Ambalaj Makine İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Isopoly İzolasyon Ambalaj Makine İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Hilal Sancaktar Müdürlüğü 'nde, Arnavutköy 'de kuruldu.

Vona Elektronik Bilgisayar Otomotiv Turizm Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Vona Elektronik Bilgisayar Otomotiv Turizm Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 600 bin TL sermaye ile, Akın Şahin Şube Müdürlüğü'nde, 2 Şubat 2015'te açıldı.

Meda Grup Makina İnşaat Otomotiv Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meda Grup Makina İnşaat Otomotiv Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Celil Eroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Kartal'da kuruldu.

Salkım Ambalaj İnşaat Gıda Nakliye Turizm ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salkım Ambalaj İnşaat Gıda Nakliye Turizm ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadime Serpil Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayırma Tesisi'ni Gintem 1 yıllığına kiraladı!

Balıkesir İli Sürdürülebilir Çevre Yönetimi Belediyeler Birliği (BAÇEYÖB), Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayırma Tesisi’nin kiralama işi ihalesini gerçekleştirdi. Tesisin bir yıllığına Gintem A.Ş firmasına kiralandığı kaydedildi...

KEB Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

KEB Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Sedat Ekşi Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Ussu Mühendislik Arıtma ve Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ussu Mühendislik Arıtma ve Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Belkıs Göçmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Çorbacıoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Ss Ambalaj Makina İnşaat nerede Haberi

Ss Ambalaj Makina İnşaat nerede

Ss Ambalaj Makina İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Can Şalcı tarafından kuruldu. 

Ss Ambalaj Makina İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü ambalaj malzemelerini üretecek tesisler kurmak işletmek her türlü çuval,karton,plastik torba, naylon, balonlu naylon ve buna benzer her türlü naylon çeşitlerini üretecek tesisler kurmak üretmek pazarlamak toptan ve perakende, alım, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak, 2- İpek ve çelik telli plastik hortum ve her türlü plastik ürün imal edecek tesisler kurmak, her türlü karbon kağıttan imal edilecek kutu, poşet, torba, alüminyum , folyo, teneke, cam ahşap imal edecek fabrikalar kurmak ve işletmek, alım, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer...