10 / 05 / 2024

ssk key ödemeleri 2014

ssk key ödemeleri 2014

SSK emeklilerine KEY ödemeleri nasıl yapılıyor? Sigortalı bir işte çalışır iken emekli olanlardan bağımsız konutu bulunmayanlara KEY ödemeleri nasıl yapılıyor? İşte 3220 sayılı kanun yönetmeliği esasları...

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine Mart 2024 müjdesi! Promosyon ödemeleri yarın hesaplara yatırılıyor!

Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan promosyon ödemeleri, yarın itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlanacak. Söz konusu promosyonlar için başvurular bankalardan veya e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebiliyor. İki maaşı olanlar ise ayrı ayrı promosyon alabiliyor.

SSK, Bağkur, 4A ve 4B emeklilerine 12 bin 500 TL'lik flaş ödeme! Sakın kaçırmayın!

SSK, Bağkur, 4A ve 4B emeklilerine 12 bin 500 TL'lik flaş ödeme müjdesi. İşte hesaplara yatırılacak 12 bin 500 TL ile ilgili detaylar... Bu ödemeleri sakın kaçırmayın...

SSK, BAĞ-KUR'luya son dakika maaş müjdesi geldi! Gece yarısından itibaren hesaplara 7.500, 8.125, 8.750 TL yatırılacak!

Emekli maaş ödemelerinin yapılacağı takvim belli oldu. SSK, BAĞ-KUR'luya son dakika maaş müjdesi geldi! Gece yarısından itibaren hesaplara maaş ödemeleri yapılmaya başlanacak.

SSK ve Bağ-Kur’lulara son dakika zamlı maaş şoku! Zamlı maaş için hemen bakın!

Emekli aylığı ödemeleri, tahsis numarasının son hanesine göre belirlenen tarihlerde yapılıyor. Buna göre, SGK’ya bağlı SSK'lı emekliler ve Bağ-Kur'lular için emekli aylığı ödeme tarihleri farklılık gösteriyor. Bu kapsamda, SSK, Bağ-Kur ve 4C'li emekli zamlı maaş takvimi belli oldu. İşte tarihler...

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerine müjde! Maaşa ek ödeme yapılacak! 7.500, 9000, 10.000 lira başvuran hemen alacak

Temmuz ayı emekli maaş zammının ardından banka promosyonları yeniden hesaplandı. SSK ve Bağ-Kur emeklileri için yüzde 25'lik zam uygulaması başladı. Yeni ödemeler hesaplara yattı. Özel ve kamu bankaları emeklilere 7.500 TL ile 10.000 TL arasında değişen promosyon ödemeleri yapıyor.

Bayram ikramiyesi ödemeleri başladı! Henüz ikramiyesi yatmayan emekliler ne zaman alacak?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih emekliler merak edilirken, SSK kapsamında Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ödemeleri 14 Nisan itibarıyla başladı. 

SSK, Bağ-kur, Emekli Sandığı emeklilerine piyango vurdu! Bankalar peş peşe açıkladı! 8 bin TL hesaplara yatıyor!

SSK, Bağ-kur, Emekli Sandığı emeklilerine banka promosyonları yatmaya devam ediyor. Bankalar aralık ayı promosyonlarını peş peşe açıkladı. Emeklilerin hesaplarına 8 bin TL yatıyor. İşte aralık ayı promosyon ödemeleri...

SSK ve BAĞ-KUR emekli maaş zam oranı belli oldu! Zamlı maaşların ödemeleri nasıl ne zaman yapılacak?

Türkiye'de 13,6 milyon kişi SSK ve BAĞ-KUR'dan emekli maaşı alıyor. Yapılan araştırmalar her 100 kişiden 72'sinin emekli olduktan sonra bile iş aradığını ortaya koydu. Peki emekli memur ve işçilerin maaşlarına Temmuz 2022'de ne kadar zam yapıldı, ödemeler ne zaman yapılacak işte detaylar..

Emeklilerin hesabına 2750 lira yatacak! SSK ve Bağkur emeklileri dikkat

Birçok banka BAĞ-KUR ve SSK emeklilerine maaş ödemeleri kapsamında ek ödeme yapmaya başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında yapılan anlaşmaya göre emekli vatandaşlara 2.500 lira ile 2.750 lira arasında ek ödeme fırsatı sunuluyor.

SSK ve Bağ-kur aylık ödemeleri için flaş karar! Mağduriyet gideriliyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, SSK ve Bağ-Kur aylık ödemelerinin, resmi tatil ya da hafta sonuna denk gelse bile gününde ödeneceğinin bilgisi paylaşıldı.

KEY ödemelerine ilişkin 3 soru TBMM gündeminde!

KEY ödemeleri meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin olarak CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'e 3 soru sordu..

Konut edindirme yardımı bildirimi!

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince yapılıyor. "Konut Edindirme Yardımı Bildirimi" doldurulup, Sosyal Sigortalar Kurumuna verilmesi gereliyor. İşte konut edindirme yardımı bildirimi..

KEY ödemeleri süresi!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Peki, KEY ödemeleri kaç ay yapılıyor? İşte KEY ödemeleri süresi..

ssk key ödemeleri 2014 Haberi

ssk key ödemeleri 2014

SSK emeklilerine KEY ödemeleri 2014! 

506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu ve 991 sayılı Kanun ile Sosyal Sigortalar Kurumuna devredilen sandıklar mevzuatına göre, emekli olanlardan bağımsız konutu bulunmayanlara, Sosyal Sigortalar Kurumunca bu yönetmelikte belirtilen süre, miktar, usul ve esaslara göre yardım yapılıyor. 


Sigortalı bir işte çalışır iken emekli olanlardan bağımsız konutu bulunmayanlara, çalıştıkları süre içinde faydalandıkları yardım süresi ve miktarı dikkate alınarak bakiye süre için yardım, Sosyal Sigortalar Kurumunca yapılıyor. 


Bu yönetmeliğin 7'nci maddesinin son fıkrası hükmü saklıdır. Emeklilik talebinde bulunan sigortalılar, yardımdan faydalanmış iseler sürelerini, yardımdan faydalanmamış iseler bu hususu, Sosyal Sigortalar Kurumu'na bildirmek zorundadırlar. 


Yardımın Yatırılması, Bilgilerin Tutulması 

Yardım, Sosyal Sigortalar Kurumunca yaşlılık veya malüllük aylıklarının ödenmesine ilişkin esaslara göre aylık olarak tahakkuk ettirilerek, yardımın ait olduğu ayı takip eden ayın sonuna kadar,...