07 / 05 / 2024

sşt gayrimenkul şirketi

sşt gayrimenkul şirketi

SŞT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, 5 Şubat 2013 tarihinde, 6 milyon TL sermaye ile, Ayşe Şemsa İçil, Faik Ali Yeşil, Safa Yenal, Sema Yenal ve Teoman Çelebi ortaklığıyla kuruldu...

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Willdesign İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Willdesign İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Furkan Söğüt tarafından kuruldu.

Safe House Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Safe House Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özbuğan tarafından kuruldu.

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 455 bin 659 TL sermaye bedeli ile Mesut Söylet tarafından kuruldu.

TMSF, Vahdet Süt fabrika binası ve arsasını satışa çıkardı! 84.5 milyon TL'ye!

TMSF, Vahdet Süt Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'ni 84.5 milyon TL muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte söz konusu satışla ilgili detaylar...

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köseliören ve Erdal Köseliören ortaklığında kuruldu.

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kadiroğlu, Fatih Kesgün, Hasan Gümüş, Turkmall Planlama Gayrimenkul ve SCC Gayrimenkul İnşaat ortaklığında kuruldu.

Bakıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bakıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon 606 bin 818 TL sermaye bedeli ile Bakıt Baydaliev tarafından kuruldu.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Esba Yapı Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Esba Yapı Taahhüt Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sümeyye Bayraktar tarfından kuruldu.

sşt gayrimenkul şirketi Haberi

sşt gayrimenkul şirketi

6 milyon TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, yurtiçi ve yurt dışında her türlü inşaat işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Bakırköy Zeytinlik Mahallesi Ebuziya Caddesi NO:2/A Kat:5 adresinde faaliyete geçirildi. 5 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Ayşe Şemsa İçil, Faik Ali Yeşil, Safa Yenal, Sema Yenal ve Teoman Çelebi ortaklığıyla...