10 / 05 / 2024

st side istanbul beylikdüzü fiyat listesi

st side istanbul beylikdüzü fiyat listesi

West Side İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerine ve geniş yeşil alanlara yer veriliyor...

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

West Side İstanbul’da son etap teslimleri başlıyor!

Konumu ve konforuyla Beylikdüzü’nün en değerli projesi olarak tanıtılan Westside İstanbul’da iki etap teslimleri başladı. Ekim 2018 itibariyle de son etapta yaşam başlıyor. 

West Side İstanbul satılık daire!

Bu yıl sonunda tamamlanacak olan West Side İstanbul satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 1.152 konut ve 166 mağazadan oluşuyor.

West Side İstanbul proje fiyatları 2017!

Liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim sağlanan West Side İstanbul projesi 1.152 konut ve 166 mağazadan meydana geliyor. Proje Beylikdüzü'nde E-5 üzerinde inşa ediliyor. İşte West Side İstanbul proje fiyatları 2017...

West Side İstanbul ev fiyatları 2017!

West Side İstanbul ev fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. West Side İstanbul'da teslimler bu yılın sonunda gerçekleştiriliyor...

West Side İstanbul'dan dev kampanyaya destek!

“Beylikdüzü’nün en değerlisi” mottosuyla akıllarda yer edinen West Side İstanbul, gayrimenkul yatırımı konusunda başlatılan dev kampanyaya çok büyük avantajlarla destek veriyor.

Beylikdüzü West Side İstanbul ev fiyatları!

Beylikdüzü West Side İstanbul ev fiyatları 400 bin liradan başlıyor. West Side İstanbul Evleri projesi 2017 yılının sonunda tamamlanacak...

West Side İstanbul'da sıfır peşinat kampanyası!

West Side İstanbul'da sıfır peşinatla, yüzde 0,79 faizle 120 ay taksit fırsatı sunuluyor. Beylikdüzü'nde yer alan West Side İstanbul projesi 2017'nin sonunda tamamlanacak...

West Side İstanbul 0 peşinatla 120 ay vadeli ödeme fırsatı!

Çok avantajlı ulaşım imkanlarına sahip olan West Side İstanbul projesinde 0 peşinat, 0.79 faiz ve 120 ay vade imkanı sunuluyor. Proje yatırım amaçlı konut edinmeyi planlayanlar için de son derece cazip bir proje.

West Side İstanbul'da 0 peşinatla 120 ay vade imkanı!

“0 peşinat, 0.79 faiz ve 120 ay vade gibi satış avantajları sunan West Side İstanbul, lokasyon özellikleri de göz önüne alındığında değerlendirilmesi gereken bir proje… “

West Side İstanbul'da teslimler Aralık 2017'de!

Şahinler Holding - Uzman İnşaat-Mutlu İnşaat - Mes Turkuaz-Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde 73 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen West Side İstanbul projesinde bin 152 daire yer alıyor.

West Side İstanbul Dubai Citsycape Fuarı'nda görücüye çıktı!

West Side İstanbul projesi ikinci kez Dubai Citsycape Fuarı'nda görücüye çıktı. West Side İstanbul projesi Beylikdüzü'nde hayata geçiriyor.

West Side İstanbul'da stüdyo daireler 198 bin TL'ye!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen West Side projesi 1.155 daire ve 166 dükkandan oluşuyor.

st side istanbul beylikdüzü fiyat listesi Haberi

st side istanbul beylikdüzü fiyat listesi

West Side İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi hakkındaki bilgiler öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunan Beylikdüzü West Side İstanbul Projesi, toplam 1.152 adet daireden oluşuyor.


West Side İstanbul, oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, otopark, dinlenme alanları, spor alanları  ve sauna gibi alanlar yer alıyor.


73 bin metrekare arsa alanı bulunan West Side İstanbul dairelerinin büyüklükleri 40 metrekare ile 170 metrekare arasında değişiyor.


Beylikdüzü West Side detaylı bilgileri için (0212) 871 41 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projedeki ödeme planına göre yüzde 25 peşinat veriliyor.


 


Telefon: (0212) 871...