04 / 05 / 2024

stad ışıklandırmaları

stad ışıklandırmaları

Bal-Kes'in stadına ışıklandırma yapıldı. PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un iç saha maçlarını oynadığı 1950 yılında inşa edilen Atatürk Stadı, yaklaşık 2 milyon lira maliyetle ışıklandırıldı...

Deprem araştırmaları yapan, Kandilli Rasathanesi de riskli!

Deprem araştırmaları yapan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesin bulunan  binalar için “riskli yapı” kararı alındığı açıklandı. Buna göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, rasathane binalarının dönüşümü için yeni imar planı hazırladığını duyurdu.

Gram altının tam tamına 3 bin 500 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Altın yatırımcılarının son durumu ile ilgili araştırmalar yaptığı gram altının tam tamına 3 bin 500 TL olacağı tarih az önce açıklandı. Yatırımcılar acil bu tarihlere bakın...

DGS başvuru ücreti açıklandı mı? DGS sınav parası ne kadar? DGS 2023 sınavı hangi ay yapılacak?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuruları için araştırmalar gün geçtikçe hızlanıyor. Peki, DGS başvuru ücreti açıklandı mı? DGS 2023 sınavı hangi ay yapılacak? İşte detaylar...

Mart 2023 mazot gübre desteği yattı mı? Mazot gübre il il takvim açıklandı mı? Çiftçiler hemen kontrol edin!

Milyonlarca çiftçi tarımsal destek ödemelerine ilişkin araştırmalarını hızlandırdı. Mart 2023 mazot gübre desteği yattı mı? Mazot gübre il il takvim açıklandı mı? Çiftçiler hemen kontrol edin!

TOKİ arsa kura çekiliş takvimi açıklandı mı? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? 

TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi devam ederken, TOKİ arsaya başvuru yapanlar, tarih araştırmalarına başladı. Peki, 81 ilde yapılacak olan TOKİ arsa kura çekiliş tarihi açıklandı mı? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? 

Almanya tasarruf için elektrikleri kesti

Almanya'da Rus gazına olan bağımlılığı azaltmak ve enerji tasarrufu sağlamak amacıyla birçok yerde ışıklandırmalar kapatıldı.

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Giresun Çotanak Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, inşaatı devam eden Giresun Çotanak Stadı’nı inceledi. Stadın yüzde 75 oranında tamamladığı açıklandı.

Osmanlı Stadı yeniden kapılarını açıyor!

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasındaki Osmanlıspor-Boluspor karşılaşması Osmanlı Stadı'nda oynanacak. Stadın zeminini tekrar inceleyeceği ve duruma göre yeniden karar verileceği açıklandı.

Giresun Çotanak Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Giresun Çotanak Stadı'nın inşaatı hızla devam ediyor. 20 bin 28 kişilik stadın yüzde 70'lik kısmının tamamlandığı açıklandı.

Yeni Malatyaspor'un stadı tamamlanmadı!

Yeni Malatyaspor'un stadını geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıldı. Tamamlandı diye açılan stadın henüz bitmediği açıklandı.

Samsun Stadı ne zaman açılacak?

TOKİ tarafından 4 Ağustos 2013'te temeli atılan yeni Samsun stadını yapımına devam ediyor. Yapımı tamamlanması beklenen stadın gecikme nedeni açıklandı...

İzmir'deki kavşaklar yenileniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent girişlerini yeni bir görünüme kavuşturmak için renkli çalılar, ağaçlar ve gece ışıklandırmalarıyla başlattığı düzenleme çalışmalarında şimdi de İstanbul Caddesi ile Ankara Caddesi kesişim noktasındaki Osman Kibar Kavşağı’na el atıyor.

stad ışıklandırmaları Haberi

stad ışıklandırmaları

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balıkesirspor'un, geçen sezon sonunda PTT 1. Lig'e çıkmasıyla statta başlattıkları yenileme çalışmaları kapsamında planlanan ışıklandırma sisteminin tamamlandığını söyledi.


Işıklandırma çalışmalarının, 15 Temmuz'da başladığını ve yaklaşık 2 milyon lira harcandığını dile getiren Aslan, Balıkesirspor'a sayılı statlarda bulunan bir ışıklandırma kazandırdıklarını anlattı. Aslan, maliyetini Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın karşıladığını ışıklandırma sistemiyle ilgili şunları kaydetti:


"1950 yapımı Atatürk Stadı, 64 yıl sonra ışıklandırıldı. Balıkesirspor, kurulduğu 1966 yılından bu yana iç saha maçlarını bu statta oynuyor. Balıkesir'in takımının karanlık geceleri, 48 yıl sonra aydınlanıyor. Işıklandırma, Türkiye'de sadece Türk Telekom Arena, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu, Atatürk Olimpiyat ile Tevfik Sırrı Gür statlarında bulunanlara benzer, HD çekimlere uygun yapıldı. Diğer statlarda 1400 lüks aydınlatma varken bizim...