25 / 07 / 2024

stadyum için projeler

stadyum için projeler

Taşınacak olan stadyum alanı için "Taşınacak Olan Eskişehir Stadyum Alanında Yeni Fikirler" isimli tek aşamalı kentsel tasarım fikir yarışması düzenledi. Yarışma sonrasında projelerin sergi açılışı Tepebaşı Belediyesi Sergi Salonu'nda gerçekleşti.

1941 yılında Mecidiyeköy'e yapılacak stadyum için çalışmalar başlamış!

1941 yılında, Mecidiyeköy'e yapılması planlanan stadyum için inşaat çalışmalarına başlanmış.

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

TOKİ Isparta projesi için start verdi! Sütçüler'e 124 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta projesinin ihalesini 2 Ekim 2023 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirecek.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

Romanlara konut müjdesi! 12 ildeki projeler için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Roman vatandaşlara yönelik özel sosyal konut projesi için çalıştıklarını belirtti.

Helmann'dan 4 yeni proje geliyor! O illerdeki projeler için düğmeye basılıyor! 

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, 2023 yılında yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerine dikkat çekti. Selman Özgün, 2023 için 4 yeni proje müjdesi verdi. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut geliyor! Dev projeler için ÇED süreci başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut için düğmeye bastı. Toplamda 5 etaplık projenin 4. ve 5. etapları için ÇED süreci başlatıldı. 

TOKİ İstanbul 2022 projeleri için tarih açıklandı! Tam 6.920 yeni konut geliyor! İlçe ilçe proje listesi! Hemen bakın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. Projeler kapsamında 6.920 konut inşa edilecek. İşte detaylar...

TOKİ Gaziantep projeleri için tarih belli oldu! Bu ilçelere tam 2.429 ucuz konut geliyor! 

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Gaziantep projeleri için start verdi. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ Yozgat'ın o ilçesi için düğmeye bastı! 104 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Yozgat Şefaatli de de 104 konut inşa edecek.

TOKİ Yozgat projeleri için tarih belli oldu! Bu 2  ilçeye 245 ucuz konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Yozgat projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, projeler kapsamında 245 ucuz konut inşa edilecek.

stadyum için projeler Haberi

stadyum için projeler

Taşınacak olan stadyum alanı için "Taşınacak Olan Eskişehir Stadyum Alanında Yeni Fikirler" isimli tek aşamalı kentsel tasarım fikir yarışması düzenledi. Yarışma sonrasında ortaya çıkan projelerin sergi açılışı Tepebaşı Belediyesi Sergi Salonu'nda gerçekleşti. Programda konuşan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mimarlık Bölümü Başkanı Ayşen Öztürk, Eskişehir Atatürk Stadyumu'nun önemli bir kent dinamiği olduğundan bahsetti. Stadın çevresindeki alanların bu dinamiğe değer kattığını kaydeden Öztürk, "Taşınma kararı alınan Eskişehir Atatürk Stadyumu yaklaşık 50 yıldır futbolun yanı sıra yüzme, basketbol, voleybol, atletizm ve bunun gibi spor aktiviteleriyle, resmi bayram kutlamaları iki üniversitenin mezuniyet törenlerine ev sahipliği yapan önemli bir kent dinamiğidir. Stadyumun çevresinde yer alan hava hastanesi, okullar bölgesi ve bunun gibi alanlarda bu dinamiğe artı değer katmakta. Gelecek planlarda ayrıştırılamaz, bütüncül bir bakışa...