27 / 05 / 2024

stadyum için üretilen projeler

stadyum için üretilen projeler

Taşınacak olan stadyum alanı için "Taşınacak Olan Eskişehir Stadyum Alanında Yeni Fikirler" isimli tek aşamalı kentsel tasarım fikir yarışması düzenledi. Yarışma sonrasında projelerin sergi açılışı Tepebaşı Belediyesi Sergi Salonu'nda gerçekleşti.

İngiliz otomobil devi MG, yıl sonu kampanyaları için düğmeye bastı! Hem avantajlı kredi hem de takas desteği fırsatı!

Otomotiv devi SAIC tarafından üretilen köklü İngiliz otomobil markası MG yeni kampanyalar için düğmeye bastı. Verilen detaylara göre MG modellerinde avantajlı kredi ve takas desteği fırsatları aynı anda sunuluyor...

Xiaomi Türkiye için güncelleme yayınladı!

Xiaomi Türkiye'de üretilen bir model için daha güncelleme yayınladı. İşte birçok hatayı gideren kritik güncellemenin detayları...

Prefabrik ev için imar izni gerekli mi?

Prefabrik evler, demonte olarak fabrika ortamında üretilen, şantiye ortamı gerektirmeyen yapılar olarak biliniyor. Peki, prefabrik ev için imar izni gerekli mi? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor!

Merakla beklenen Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadyum da ayrıca alışveriş merkezi de yer alıyor.

Sakarya'daki Yaşayan Stadyum sporcuları ağırlamak için bekliyor!

Sakarya'da inşa edilen "Yaşayan Stadyum" projesi yeni dönemde sporcuları ağırlamak için bekliyor...

Malatya Yonca Kavşak için imar değişikliği yapıldı!

Büyükşehir Belediye Meclisi, Yeni Stadyum ile İnönü Üniversitesi arasında Karayolları tarafından yapılacak olan Yonca kavşak için gerekli imar plan düzenlemesini kabul etti.

Ordu fındığı için demiryolu ağı ve liman talebi!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, kentte üretilen 1 milyar dolar değerindeki fındığın konteyner taşımacılığına elverişli bir liman ve demiryolu ağı olmadığı için başka iller üzerinden dış pazara satıldığını kaydetti.

Sivas'ın yeni stadyumu için toplandılar!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın talimatıyla Sivas'a yapılan yeni stadyum için bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Sivas Valisi Davut Gül, TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile stadyumu yapan firmanın yetkilileri katıldı.

Karşıyaka Stadı için açılan iptal davası düştü!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düştü. Ocak 2014'te ihalenin iptaliyle ilgili olarak açılan dava Ankara 3'üncü İdare Mahkemesi tarafından düşürüldü.

Gaziantep Arena'da açılış için hazırlıklar başladı!

Gaziantepspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Gaziantep Arena'nın açılışı için planlar yapılmaya başlandı. Kulübün stadyum açılış maçında Portekiz Ligi şampiyonu Benfica ile maç yapacağı ifade edildi.

İzmir'de kamu hizmetleri için arazi bulmak zor!

Tüm büyük kentlerde olduğu gibi İzmir'de de en büyük sorun, kamu hizmetleri için gerekli projelerin yapılacağı arazi bulmak. Çöp bertaraf tesisi, stadyum, park, hastane ve hatta mezarlık yeri için arazi bulma konusunda büyük sıkıntılar var.

Trabzon Akyazı Stadyumu için durum değerlendirmesi yapıldı!

Trabzon Akyazı mevkiinde yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için bir koordinasyon toplantısı yapıldı.

Trabzon Akyazı Stadyumu için durum değerlendirmesi yapıldı!

Trabzon Akyazı mevkiinde yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için bir koordinasyon toplantısı yapıldı.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, değerlendirmelerde bulunuldu.

stadyum için üretilen projeler Haberi

stadyum için üretilen projeler

Taşınacak olan stadyum alanı için "Taşınacak Olan Eskişehir Stadyum Alanında Yeni Fikirler" isimli tek aşamalı kentsel tasarım fikir yarışması düzenledi. Yarışma sonrasında ortaya çıkan projelerin sergi açılışı Tepebaşı Belediyesi Sergi Salonu'nda gerçekleşti. Programda konuşan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mimarlık Bölümü Başkanı Ayşen Öztürk, Eskişehir Atatürk Stadyumu'nun önemli bir kent dinamiği olduğundan bahsetti. Stadın çevresindeki alanların bu dinamiğe değer kattığını kaydeden Öztürk, "Taşınma kararı alınan Eskişehir Atatürk Stadyumu yaklaşık 50 yıldır futbolun yanı sıra yüzme, basketbol, voleybol, atletizm ve bunun gibi spor aktiviteleriyle, resmi bayram kutlamaları iki üniversitenin mezuniyet törenlerine ev sahipliği yapan önemli bir kent dinamiğidir. Stadyumun çevresinde yer alan hava hastanesi, okullar bölgesi ve bunun gibi alanlarda bu dinamiğe artı değer katmakta. Gelecek planlarda ayrıştırılamaz, bütüncül bir bakışa...