27 / 04 / 2024

İngiliz otomobil devi MG, yıl sonu kampanyaları için düğmeye bastı! Hem avantajlı kredi hem de takas desteği fırsatı!

İngiliz otomobil devi MG, yıl sonu kampanyaları için düğmeye bastı! Hem avantajlı kredi hem de takas desteği fırsatı!

Otomotiv devi SAIC tarafından üretilen köklü İngiliz otomobil markası MG yeni kampanyalar için düğmeye bastı. Verilen detaylara göre MG modellerinde avantajlı kredi ve takas desteği fırsatları aynı anda sunuluyor...



Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen İngiliz otomobil devi MG, bu ay ZS, MG4 ve HS modellerinde, birbirinden avantajlı kredi ve takas desteği seçenekleri sunuyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylar göre özgün tasarımı, yüksek donanımı ve geniş yaşam alanıyla konfordan çok daha fazlasını sunan MG ZS modelinde; 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,59 faizli kredi imkânına ek, 80 bin liralık takas desteği hem 1.0 litrelik T-GDI benzinli motor ve 6 ileri otomatik şanzımanla eşleştirilen Comfort donanımlı versiyonda hem Luxury Plus donanımında sağlanıyor. 

Yine verilen detaylara göre ayrıca MG ZS’in 1.5 T-GDI benzinli motor ve manuel şanzımanla eşleştirilmiş olan Comfort donanımlı versiyonunda da 40 bin liralık takas desteği imkânı sunuluyor.

Ayrıca MG ZS modelinin tavsiye edilen takas indirimli fiyatları, Comfort donanımıyla 929 bin lira, Luxury Plus donanımıyla da 1 milyon 129 bin lira şeklinde dikkat çekiyor. 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Euro NCAP’ten 5 yıldız ile güvenliğini kanıtlamış ve C-SUV segmentinin önde gelen modelleri arasında yer alan MG HS için de hem Comfort hem Luxury donanım seviyelerinde 250 bin liraya 12 ay vadeli ve yüzde 0,59 faizli krediye ek, 100 bin lira da takas desteği sunuluyor. 

İngiliz otomobil devi MG, yıl sonu kampanyaları için düğmeye bastı! Hem avantajlı kredi hem de takas desteği fırsatı!

Yine verilen bilgilere göre MG HS Comfort 1 milyon 279 bin lira ve HS Luxury 1 milyon 409 bin liralık takas indirimli fiyatları ile dikkat çekiyor.

577 kilometreye varan menzili ile dikkat çeken ve İngiltere’de “Yılın Otomobili” seçilen yüzde 100 elektrikli MG4 modelinin Comfort ve Luxury donanımlı versiyonları da; 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,59 faizli kredi olanağına ek olarak Comfort donanımlı versiyonda 80 bin lira, Luxury donanımlı versiyonda da 40 bin lira takas desteği ile alınabiliyor.

Aktarılan bilgilere göre MG4, Comfort donanımında 1 milyon 219 bin lira, Luxury donanımındaysa 1 milyon 479 bin liralık, tavsiye edilen takas indirimli fiyatlar ile satın alınabiliyor. 

Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen İngiliz otomobil devi MG, rekabetçi fiyatları ve çok avantajlı kampanyalarını, 2023 Aralık'ı beklemeden otomobil sahibi olmak isteyen herkese sunuyor.

Türkiye pazarına girdiği ilk andan itibaren hedeflerini büyüterek ilerleyen MG’de Kasım'a özel takas destekleri, kredi ayrıcalıklarıyla beraber kullanılabiliyor. Senenin en avantajlı kampanyalarını sene sonunu beklemeden başlatan markanın Kasım'da da yüksek satış başarısı elde etmesi bekleniyor.
 

TOKİ'den bu ile 79 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

SON DAKİKA! Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

TOKİ’den dar gelirlilere özel 500 bin sosyal konut projesi! Başvuru şartları neler?


Geri Dön