20 / 05 / 2024

Standard Poors açıklamalası

Standard Poors açıklamalası

New York borsası, temmuz ayına ilişkin dayanıklı tüketim malı siparişleri ve tüketici güven endeksinin rekor düzeyde artmasının ardından günü yükselişle tamamlarken, Standard & Poor's 500 Endeksi, tarihinde ilk defa 2,000 puanın üstünde kapandı.

Standard Poor's'tan revize açıklaması!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un ( S&P ) Türkiye ekonomisiyle ilgili yukarı yönlü büyüme revizyonunu ayrı bir açıklamayla duyurmaması, ekonomistler tarafından tepkiyle karşılandı...

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

Bitcoin'in 100 bin dolar olacağı tarih açıklandı!

Birleşik Krallık merkezli bankacılık ve finansal hizmetler şirketi Standard Chartered yayımlamış olduğu son raporunda “kripto kışı”nın sona erdiğini belirtip, Bitcoin için 20 aylık tahminlerini de açıkladı. 

İtalyan dev yatırım şirketi açıkladı! Dolar tam 36 TL olacak! Bu tarihi gören arkasına bile bakmadan dövizciye koşacak

Bankalar tarafından gelen dolar tahminleri dikkatleri çekmeye devam ediyor. HSBC'nin ardından şimdi de Standard Chartered'tan açıklama geldi! Dolar 36 TL olacak! Haberi alan dövizciye koşacak!

FED'in faiz artırımı sonrasında herkesin gözü kulağı dolarda! Dev ingiliz bankası açıkladı! Dolar 36 TL olacak!

FED faiz politika faizini 25 baz puan artırdı. Bunun ardından herkes doların yönünü merak etmeye başladı. Dev ingiliz bankası Standard Chartered ve Merkez Bankası açıkladı. Dolar 36 TL olacak! İşte ayrıntılar...

S&P açıkladı! Sterlin yerin dibinde şimdi de resesyon!

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), İngiltere ekonomisinin bu yılın dördüncü çeyreğinde teknik bir resesyona girebileceğini açıkladı.

Standard - Poor's: Avrupa Merkez Bankası, faiz artışına kapı açıyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard - Poor's (S&P) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) Mart 2022'den itibaren piyasaları para politikası normalleşmesi için hazırlamaya başlayabileceğini belirtti.

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

İstanbul'a hızlı tren müjdesi!

Çinli bir şirket, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerine inşa edilecek, Sakarya’ya kadar uzanacak “hızlı tren” standardındaki hat için Ankara’yla görüşmeye başladı. 

Hazineden 3 finans kuruluşuna kira sertifikası ihracı yetkisi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, dolar cinsinden bir kira sertifikası ihracı için Citigroup, Kuwait Finance House ve Standard Chartered'a yetki verdi...

Çekmeköy'de Ağaoğlu standardı!

Lansmana özel yüzde 25 indirim sağlanan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi "Çekmeköy'de Ağaoğlu standardı" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 739 adet daireden meydana geliyor.

SP Türkiye'nin kredi notunu değiştirmeyecek mi?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poors Türkiye'nin kredi notunu açıklayacak. Ülkenin notunun değiştirilmemesi bekleniyor.

Naci Ağbal: Fitch ve S&P'nin notları unutulur gider!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Fitch ve Standard and Poors'un (S&P) Türkiye'ye yönelik kararlarını değerlendirdi. Ağbal, "Kredi derecelendirme şirketlerinin raporları unutulur gider'' dedi.

Standard Poors açıklamalası Haberi

Standard Poors açıklamalası


New York borsası, temmuz ayına ilişkin dayanıklı tüketim malı siparişleri ve tüketici güven endeksinin rekor düzeyde artmasının ardından günü yükselişle tamamlarken, Standard & Poor's 500 Endeksi, tarihinde ilk defa 2,000 puanın üstünde kapandı.


 Rekor kıran Standard & Poor's 500 Endeksi, günü 2,10 puanlık (yüzde 0,11) artışla 2.000,02 puanda tamamlarken, Dow Jones Endeksi de 30,34 puan (yüzde 0,18) değer kazanarak 17.107,21 puana yükseldi. Nasdaq Teknoloji Endeksi de 13,29 puanlık (yüzde 0,29) primle 4.570,64 puana...