02 / 05 / 2024

Standard Poors not

Standard Poors not

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Yunanistan'ın kredi notunu "B-"den "CCC+"ya düşürdü, görünümünü "negatif"te bıraktı...

Standard Poor's Avrupa'yı tedirgin etti!

Kredi Derecelendirme Kuruluşu Standard & Poor's 'dan Fransa 'yı tedirgin eden bir karar geldi. S&P, Fransa'nın "aa artı" olan kredi notunun görünümünü durağandan negatife indirdi

Standard Poor's Hindistan'ın kredi notunu teyit etti!

S&P'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Hindistan'ın kredi notu görünümünü "negatif"ten "durağan"a çevirdi, notunu "BBB-" olarak teyit etti.

Standard Poor's, Güney Kore'nin not görünümünü pozitife çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, Güney Kore'nin not görünümünü " durağan "dan "pozitif"e çevirirken, ülkenin kredi notunu " A+ " olarak teyit etti.

İslam Memiş resmen açıkladı! Bu tarihi hemen not altın! Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükseleceği tarihi açıkladı. Hemen bu tarihi not alın! Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak.

Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yalın, sadeleştirilmiş bobber tarzı ve özelleştirilme için yazısız branda ile dikkat çeken Harley Davidson Softail Standard fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Vestel’in yenilikçi ürünleri Alman VDE’den tam not aldı

Vestel’in yenilikçi teknolojileri sayesinde daha az enerji ve su tüketen beyaz eşya ürünlerine Avrupa’nın en prestijli bağımsız test kuruluşlarından biri olan Alman VDE tarafından tam not verildi.

Finans devlerinden yatırımcılara tarihe not düşülecek uyarı! Bir dahaki sefere çok farklı olacak

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s kripto para piyasasındaki büyük düşüşün dünya piyasalarını bu defa etkilemediğini ancak bir sonraki düşüte piyasaların olumsuz etkilenebileceği analizinde bulundu.

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Gümüş bir gecede 10 dolar yükselecek! Not alın!

Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş, gümüş ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Gümüşün fiyatının bir gecede 10 dolar yükseleceğini söyleyen Memiş ''not alın!'' diyerek yatırımcıları uyardı...

Standard - Poor's: Avrupa Merkez Bankası, faiz artışına kapı açıyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard - Poor's (S&P) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) Mart 2022'den itibaren piyasaları para politikası normalleşmesi için hazırlamaya başlayabileceğini belirtti.

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

S-P Türkiye'nin kredi notunu güncellemedi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, Türkiye'nin kredi notu ve not görünümünde herhangi bir güncelleme olmadığını açıkladı.

S&P Türkiye'nin kredi notu ile not görünümünü teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notu ile not görünümünü teyit etti.

Standard & Poor’s İngiltere’nin görünümünü durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P) İngiltere’nin kredi notunu teyit ederken, kredi notu görünümünü negatiften durağana çevirdi.

United Standard Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

United Standard Yapı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Özkan ve Macit Mert Yıldız tarafından kuruldu.

Yapı Kullanma İzin Belgesi ve Yapı Ruhsatı Standardına İlişkin Tebliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tebliğ!

Yapı Kullanma İzin Belgesi Standardına ve Yapı Ruhsatı Standardına İlişkin Tebliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Standard Poors not Haberi

Standard Poors not

S&P'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, Yunanistan'ın "B-" seviyesindeki kredi notunun, borçlanmanın "sürdürülemez" hale geleceği gerekçesiyle "CCC+"ya çekildiği bildirildi.


Ülkenin içinde bulunduğu durumdan kapsamlı bir ekonomik reform programı veya ek finansman olmadan kurtulamayacağı belirtilen raporda, şu ifadelere yer verildi:


"Not indirimi, Yunanistan'ın borçlarını ödeyemeyebilme gücünün elverişli finansal, ekonomik ve ticari şartlara bağlı olduğu görüşümüzü yansıtıyor. Değerlendirmemize göre, bu şartlar Yunanistan'ın yaklaşık 3 aydır iktidarda olan hükümeti ile kreditörleri arasında uzun süredir devam eden müzakerelerdeki belirsizlikten ötürü kötüleşti. Yılın tamamına ilişkin ekonomik büyüme görünümü de yüksek derecede belirsizlik taşıyor."


Kuruluş, ayrıca Yunanistan ekonomisinin son 6 ayda yüzde 1'e yakın daraldığı öngörüsünde bulunurken, ekonomik beklentilerin müzakerelerin kısa sürede sonuca ulaşmaması durumunda daha da kötüleşeceği uyarısında bulundu.


S&P, Yunanistan'ın kredi notunu 29 Ocak'ta "negatif" izlemeye alırken, 6...