29 / 07 / 2024

Standard Poors projeleri

Standard Poors projeleri

Standard & Poor’s (S&P) Türkiye’nin kredi notu ve görünümüne ilişkin 2015 yılında değerlendirme yapabileceği iki tarihi 8 Mayıs ve 6 Kasım 2015 olarak açıkladı.

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

S&P Türkiye'nin kredi notunu indirdi!

Türkiye'nin 2012 yılında anlaşmasını iptal ettiği ve değerlendirme istemediği uluslararası kredi ve derecelendirme kuruluşu Standard&Poors (S&P), Türkiye'nin "BB+" olan notunu "BB"ye düşürdü, görünümü ise negatif olarak belirledi.

Olgun Atila Bornova'daki projeleri anlattı!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila; Bornova'daki projeleri anlattı. Atila, “Hayatın her alanına dokunan projelerimizle Bornovalıların yaşam standardını yükselttik. İki yılda 70 milyon liralık yatırım yaptık” dedi.

Vadistanbul’un banyolarına Ideal Standard damgası!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider Banyo markası Ideal Standard, İstanbul’un en prestijli projeleri arasında gösterilen Vadistanbul’un banyolarına lüks ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Standard & Poor’s'tan Türkiye'te kritik konut uyarısı!

Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard and Poors (S&P) Türkiye konut piyasasının iç ve dış taleple desteklendiğini vurguladı, ancak, ABD’de olası faiz artırımının piyasanın önündeki en önemli risk olduğu uyarısında bulundu.

Standard-Poors Türk Telekom'un notunu yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poors ( S&P ), Türk Telekom'un 2014 Haziran ayında gerçekleştirdiği 1 milyar dolarlık tahvil ihracıyla likidite pozisyonunu geliştirdiğini vurguladı...

SP İngiltere'nin not görünümünü negatiften durağana yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poors ( S&P ), İngiltere’nin kredi notu görünümünü "negatif"ten "durağan"a yükseltti, " AAA " olan kredi notunu ise korudu.

Standard and Poors: Türkiye bu yıl yüzde 2.4 büyür!

Standard & Poors’un Başanalisti Frank Gill, Türkiye’nin bu yıl ihracat artışının çok olumlu olduğunu belirterek, Merkez Bankası’nın kurun önceye kıyasla artık daha istikrarlı olduğu düşüncesiyle faiz indirimine gitmiş olabileceğini söyledi.

Standard and Poors: Türkiye’nin ihracat artışı olumlu!

Standard & Poors’un Başanalisti Frank Gill, Türkiye’nin bu yıl ihracat artışının çok olumlu olduğunu belirterek, Merkez Bankası’nın kurun önceye kıyasla artık daha istikrarlı olduğu düşüncesiyle faiz indirimine gitmiş olabileceğini söyledi.

Florya konut projeleri 2013!

Bir dönemin gözde sayfiye yeri olan Florya, markalı konut üreticilerinin yeni adresi oldu. İstanbul'un adeta saklı cenneti olan bölgede şu anda satışta olan 2 proje bulunuyor. Yatırımların artması bekleniyor. İşte Florya konut projeleri...

Kiralama İşlemlerine İlişkin Türkiye Muhasebe Standardı Hakkında Tebliğ!

24 Şubat 2006 Cuma günü 26090 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Kiralama İşlemlerine İlişkin Türkiye Muhasebe Standardı Hakkında Tebliğ kapsamında yer alan hükümleri görmek için haberimize giriş yapabilirsiniz...

Bayrampaşa konut projeleri 2013!

Uzun yıllar tarihi Bayrampaşa Cezaevi ile anılan Bayrampaşa'da bugün birbiri ardına lüks konut projesi yükseliyor. Cezaevi ve sanayi yapıların gölgesinden kurtulan bölgede konut fiyatları 1 milyonun üzerine çıktı. İşte Bayrampaşa konut projeleri...

Ergün Koç, Karacabey'e yapılacak mega projeleri açıkladı!

Karacabey'in bağımsız Belediye Başkanı Ergün Koç, 2014 yılında ilçeye yapılacak "mega projeler" adını verdiği yatırımları açıkladı. Ergün Koç, bunların Karacabey'in olmazsa olmaz projeleri olduğunu belirtti.

Standard Poors projeleri Haberi

Standard Poors projeleri

Standard & Poor’s (S&P) Türkiye’nin kredi notu ve görünümüne ilişkin 2015 yılında değerlendirme yapabileceği iki tarihi 8 Mayıs ve 6 Kasım 2015 olarak açıkladı.


S&P web sitesindeki açıklamada EMEA Bölgesi’nde değerlendirilen ülkelerin olası kredi notu ve görünümüne ilişkin değerlendirme tarihleri açıklandı. 


Açıklamada kredi derecelendirme kuruluşunun değerlendirme takvimini her çeyrekte yeniden güncelleyebileceği de belirtildi.


Türkiye için “talep edilmemiş” (unsolicited) derecelendirme yapan S&P, en son 21 Kasım'da rapor yayınlamış ve kredi notunu BB+ ile görünümü 'negatif' olarak korumuştu.


Türkiye’yi “yatırım yapılabilir” notu ile değerlendiren iki kredi kuruluşundan biri olan Fitch Ratings ise Türkiye’nin kredi notu ve görünümünün 20 Mart 18 Eylül 2015 tarihlerinde değerlendirilebileceğini açıkladı.


Moody’s de geçen hafta Türkiye’nin kredi notu ve görünümünün gözden geçirilmesi için 10 Nisan, 7 Ağustos ve 4 Aralık 2015 tarihlerinin...