17 / 05 / 2024

Standard Poors revize

Standard Poors revize

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un ( S&P ) Türkiye ekonomisiyle ilgili yukarı yönlü büyüme revizyonunu ayrı bir açıklamayla duyurmaması, ekonomistler tarafından tepkiyle karşılandı...

S&P'ye "revize" tepkisi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un ( S&P ) Türkiye ekonomisiyle ilgili yukarı yönlü büyüme revizyonunu ayrı bir açıklamayla duyurmaması, ekonomistler tarafından tepkiyle karşılandı...

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

Tahir Han Binası 2015 yılsonu revize değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tahir Han Binası'na ait yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Pendorya AVM 2015 yılsonu revize değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Pendorya Alışveriş Merkezi'ne ait yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

İhlas Holding'in SPK notu pozitif olarak revize edildi!

İhlas Holding'in Kurumsal Yönetim Uygulamaları, SPK düzenlemeleri kapsamında değerlendirilerek, Şirketimizin SPK Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Notu 8,05 görünümünü ise pozitif olarak revize edildi.

Ideal Standard, güven ve destek mesajı verdi!

Dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard International, Türkiye'deki ortağı ECE Holding aracılığı ile güven ve destek mesajı verdi.

Özderici, Yapıkredi Plaza'nın revize ekspertiz raporunu yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Beşiktaş'taki Yapıkredi Plaza'nın bağımsız bölüme ait 2015 yılı Revize ekspertiz raporunu yayınladı.

Nuvo Dragos Projesi'nin revize ekspertiz raporu yayınlandı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Maltepe'deki Nuvo Dragos Projesi'nin 2015 yılı revize ekspertiz raporunu yayınladı.

Ideal Standard Vito Banyo Dolapları ile estetik ve fonksiyonellik birleşiyor!

Dünya markası Ideal Standard, modern çizgileri içeren yalın tasarıma sahip Vito Banyo Dolapları ile banyolarda estetikle fonksiyonelliği birleştiriyor.

S&P Türkiye'nin kredi notunu indirdi!

Türkiye'nin 2012 yılında anlaşmasını iptal ettiği ve değerlendirme istemediği uluslararası kredi ve derecelendirme kuruluşu Standard&Poors (S&P), Türkiye'nin "BB+" olan notunu "BB"ye düşürdü, görünümü ise negatif olarak belirledi.

Saf GYO Rozi fabrika binası 2015 yılsonu revize değerlemesini yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılsonu Rozi fabrika binası revize değerleme raporunu yayınladı. ı. Rapor Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık tarafından hazırlandı.

Mecidiyeköy İş Merkezi 2015 yılsonu revize değerleme raporu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılsonu Mecidiyeköy İş Merkezi 6 bağımsız bölüm revize değerleme raporunu yayınladı.

Standard Life, İngiltere’de konut fonlarını askıya aldı!

Küresel operasyonlarında yaklaşık 253,2 milyar sterlin seviyesindeki yatırımları yöneten Standard Life’ın İngiltere’deki konut fonlarını geçici olarak işleme kapattığı belirtildi.

Zorlu Enerji'nin rüzgar santraline Gold Standard sertifikası!

Zorlu Enerji'nin Pakistan'daki rüzgar santraline "Gold Standard" sertifikası verildi. Şirket, böylece bu ülkede "Gold Standard" sertifikası alan ilk firma oldu.

Standard Poors revize Haberi

Standard Poors revize


Standard & Poor's, "Ülkelerin GSYH büyüme rakamları/beklentileri ayrı raporlar şeklinde yayınlanmamaktadır" açıklamasını yaptı


Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un (S&P) Türkiye ekonomisiyle ilgili yukarı yönlü büyüme revizyonunu ayrı bir açıklamayla duyurmamasına yönelik eleştiriler üzerine S&P, "Ülkelerin GSYH büyüme rakamları/beklentileri ayrı raporlar şeklinde yayınlanmamaktadır" açıklamasını yaptı.


S&P'nin Türkiye ekonomisiyle ilgili 2014 yılı büyüme tahminini yüzde 2,4'ten yüzde 2,9'a yükselttiği, S&P yetkililerinin özel bir röportajına verdiği cevapla ortaya çıkmıştı. Bu durumun tepkiyle karşılanması üzerine S&P yetkilileri yazılı açıklamada bulundu.


Kredi derecelendirme kuruluşunun her çeyrekte ülkelerin büyüme beklentilerini de içeren "Ülke Derecelendirmeleri Risk Göstergeleri" çalışmasını yayımladığı bildirilen açıklamada, bu çalışmalarda, Türkiye ile diğer pek çok ülkenin de büyüme beklentilerinin yer aldığı kaydedildi.


En son haziran 2014'te yayımlanan bu çalışmanın güncellenerek 22 Eylül 2014'te tekrar yayınlanacağı...