08 / 05 / 2024

Standard Poors yunanistan

Standard Poors yunanistan

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Yunanistan'ın kredi notunu "B-"den "CCC+"ya düşürdü, görünümünü "negatif"te bıraktı...

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

S&P Türkiye'nin kredi notunu indirdi!

Türkiye'nin 2012 yılında anlaşmasını iptal ettiği ve değerlendirme istemediği uluslararası kredi ve derecelendirme kuruluşu Standard&Poors (S&P), Türkiye'nin "BB+" olan notunu "BB"ye düşürdü, görünümü ise negatif olarak belirledi.

Standard & Poor's Yunanistan'ın kredi notunu düşürdü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Yunanistan'ın kredi notunu "B-"den "CCC+"ya düşürdü, görünümünü "negatif"te bıraktı...

Standard & Poor’s'tan Türkiye'te kritik konut uyarısı!

Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard and Poors (S&P) Türkiye konut piyasasının iç ve dış taleple desteklendiğini vurguladı, ancak, ABD’de olası faiz artırımının piyasanın önündeki en önemli risk olduğu uyarısında bulundu.

S&P Yunanistan'ın notunu kırdı!

S&P, Yunanistan'ın kredi notunun "B"den "B-"ye düşürüldüğünü açıkladı.Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Yunanistan'ın kredi notunu "B"den "B-"ye düşürdü, "negatif" olan kredi görünümünü teyit etti.

SP Yunanistan'ı negatif izlemeye aldı!

S&P, Yunanistan’ın uzun ve kısa vadeli ülke kredini notlarını (B/B) negatif izlemeye aldığını açıkladı. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P) Yunanistan’ın kredi notunu negatif izlemeye aldığını açıkladı.

Holiday Inn Hotel’in banyolarını İdeal Standard süslüyor!

Holiday Inn Hotel’in banyolarını İdeal Standard süslüyor. Holiday Inn Hotel Ankara’nın Banyoları Ideal Standard Bu yıl gerçekleştirilen en önemli otel projelerinden biri de Holiday Inn Hotel Ankara oldu.

Veysi Öncel: Bayramda tatilciler Yunanistan adalarını tercih etti!

İzmir Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı Veysi Öncel, Kurban Bayramı için ilçedeki otellerin bekledikleri rezervasyon oranlarını yakalayamadığını, tatilcilerin yakın Yunanistan adalarını tercih ettiğini söyledi...

Kocaeli'ye UEFA standardında stat!

Sanayi kenti Kocaeli'yi 33 bin kişilik UEFA standardında bir stada kavuşturacak projenin temeli atıldı. Albayrak-Öztaş ortaklığı tarafından inşa edilecek stat toplam 127 milyon liralık bir yatırımla gerçekleştirilecek.

Standard Poor's Hindistan'ın kredi notunu teyit etti!

S&P'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Hindistan'ın kredi notu görünümünü "negatif"ten "durağan"a çevirdi, notunu "BBB-" olarak teyit etti.

Standard Poor's, Güney Kore'nin not görünümünü pozitife çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, Güney Kore'nin not görünümünü " durağan "dan "pozitif"e çevirirken, ülkenin kredi notunu " A+ " olarak teyit etti.

Yatırım amaçlı gayrimenkullere ilişkin Türkiye Muhasebe Standardında değişiklik yapıldı!

Yatırım amaçlı gayrimenkullere ilişkin Türkiye Muhasebe Standardı (TMS 40) hakkında tebliğ (sıra no:27)'de değişiklik yapılmasına dair tebliğ 18 Eylül 2014 tarihinde 29123 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Standard Poor's 500 Endeksi'nde tarihi rekor!

New York borsası, temmuz ayına ilişkin dayanıklı tüketim malı siparişleri ve tüketici güven endeksinin rekor düzeyde artmasının ardından günü yükselişle tamamlarken, Standard & Poor's 500 Endeksi, tarihinde ilk defa 2,000 puanın üstünde kapandı.

Standard Poors yunanistan Haberi

Standard Poors yunanistan

S&P'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, Yunanistan'ın "B-" seviyesindeki kredi notunun, borçlanmanın "sürdürülemez" hale geleceği gerekçesiyle "CCC+"ya çekildiği bildirildi.


Ülkenin içinde bulunduğu durumdan kapsamlı bir ekonomik reform programı veya ek finansman olmadan kurtulamayacağı belirtilen raporda, şu ifadelere yer verildi:


"Not indirimi, Yunanistan'ın borçlarını ödeyemeyebilme gücünün elverişli finansal, ekonomik ve ticari şartlara bağlı olduğu görüşümüzü yansıtıyor. Değerlendirmemize göre, bu şartlar Yunanistan'ın yaklaşık 3 aydır iktidarda olan hükümeti ile kreditörleri arasında uzun süredir devam eden müzakerelerdeki belirsizlikten ötürü kötüleşti. Yılın tamamına ilişkin ekonomik büyüme görünümü de yüksek derecede belirsizlik taşıyor."


Kuruluş, ayrıca Yunanistan ekonomisinin son 6 ayda yüzde 1'e yakın daraldığı öngörüsünde bulunurken, ekonomik beklentilerin müzakerelerin kısa sürede sonuca ulaşmaması durumunda daha da kötüleşeceği uyarısında bulundu.


S&P, Yunanistan'ın kredi notunu 29 Ocak'ta "negatif" izlemeye alırken, 6...