19 / 05 / 2024

Standard türkiye değerlendirme

Standard türkiye değerlendirme

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un ( S&P ) Türkiye ekonomisiyle ilgili yukarı yönlü büyüme revizyonunu ayrı bir açıklamayla duyurmaması, ekonomistler tarafından tepkiyle karşılandı.

Türkiye’de enflasyonun düşeceği tarih verildi! Kredi değerlendirme kuruluşu rakamı da açıkladı! 

S&P'nin Kıdemli Direktörü Frank Gill, Türkiye’de enflasyonda kısa vadede aşağı yönlü hareket beklemediklerine dikkat çekti ve enflasyonun düşeceği tarihi verdi. İşte ayrıntılar... 

Moody's 2021 Türkiye değerlendirme takvimini açıkladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2021'de Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin muhtemel değerlendirme tarihlerini bildirdi.

Moody's 2020 Türkiye değerlendirme takvimini açıkladı!

Moody's, Türkiye'nin kredi notu ve görünümünün, gelecek yıl 5 Haziran ve 4 Aralık'ta değerlendirilebileceğini bildirdi.

Ideal Standard, Türkiye’de 69 satış noktası ile hizmet veriyor!

Ideal Standard, Türkiye’nin her bölgesinde açtığı yeni satış noktaları ile büyümesine devam ediyor. Ideal Standard, Ankara’da 5 Türkiye’de 69 satış noktası ile hizmet veriyor.

Ideal Standard, Türkiye'de 69 satış noktasına ulaştı!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Türkiye’nin her bölgesinde açtığı yeni satış noktaları ile büyümesine devam ediyor. Ideal Standard, Ankara’da 5 Türkiye’de 69 satış noktası ile hizmet veriyor.

Ideal Standard Türkiye'de 67 satış noktasına ulaştı!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, İstanbul’da açtığı 20. mağazasıyla Türkiye’de toplam 67 satış noktasına ulaştı.

Ideal Standard Türkiye Başarı Ödülleri verildi!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard International; Türkiye'de en yüksek ciro performansı sergileyen bayilerini ödüllendirdi. Ödül töreninde İstanbul, Bodrum, Antalya ve Ankara bayileri birinci oldu.

Türkiye'de 4 otel daha Ideal Standard'ı tercih etti!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider Banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin dört prestijli otelinin daha banyolarına lüks ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.

DenizBank Türkiye'de Yılın Bankası seçildi!

DenizBank Financial Times Grubu bünyesinde bulunan The Banke r'ın, bankacı ve analistlerin görüşlerine dayanarak yaptığı değerlendirme sonucunda 2014 yılında "Türkiye'de Yılın Bankası" ödülüne layık görüldü.

Dünya devi İdeal Standard, Türkiye'de 64 noktaya ulaştı!

İdeal Standard, Türkiye’de de yeni satış noktaları açarak hızlı büyümesini sürdürüyor. ECE Holding’in 2008 yılında Türkiye’ye getirdiği Ideal Standard, şu an İstanbul’da 18, Türkiye’de ise 64 noktada hizmet veriyor...

Standart&Poor's: Türkiye'de konut fiyatları düşecek!

Uluslararası kredi derecelendirilme kuruluşu Standard & Poor's, İsrail, Rusya, Güney Afrika ile beraber Türkiye'de-de konut arzı talepten fazla olduğu için iki yıl içinde konut fiyatlarının düşeceğini açıkladı.

Numil Gıda, Türkiye'de üretim tesisi kuracak!

Milupa, Bebelac ve Aptamil markalarını bünyesinde barındıran Numil Gıda iki yıl içinde Türkiye'de üretim tesisi kurmaya hazırlanıyor. 2012-2013'te yüzde 40 büyümeyi planlayan Numil Gıda'nın hedefi Ortadoğu'ya ihracat yapmak

Türkiye'de markalı emlak danışmanlığı oranı yüzde 5!

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün giderek büyümesi, bu sektörün tüm yan dallarının da gelişmesine neden oluyor. Özellikle son yıllarda ön plana çıkan markalı emlak danışmanlığının payı ne yazık ki Türkiye'de hala yüzde 5'lerde kalıyor

Standard türkiye değerlendirme Haberi

Standard türkiye değerlendirme

S&P'nin Türkiye ekonomisiyle ilgili 2014 yılı büyüme tahminini yüzde 2,4'ten yüzde 2,9'a yükselttiği, S&P yetkililerinin AA'nın özel bir röportajına verdiği cevapla ortaya çıkmıştı. AA muhabirinin sorularını cevaplandıran S&P Direktörü ve Türkiye’ye ilişkin makro ekonomik öngörülerden sorumlu Kıdemli Ekonomist Tatiana Lysenko, Türkiye'nin bu yılki büyüme tahminini yüzde 2,4'ten yüzde 2,9'a, 2015 için yüzde 2,7'den yüzde 3'e yükselttiklerini söylemişti. 


S&P'nin büyüme revizyonunu ayrı bir açıklama ile duyurmamasını AA muhabirine yorumlayan Ziraat Yatırım Ekonomisti Bora Tamer Yılmaz, "Önce bir kuruluş yapacağım dediği açıklamayı yapmadı. Sonra, aslında bu bir açıklama değil gibi şeyler söyledi. Bir diğeri yüzde 52 gibi bir oyla neticelenen seçimin ardından siyasi istikrar yok gibi ekonomi dışı bir açıklamada bulundu. Şimdi bir diğeri de büyüme beklentisini yukarı yönlü güncellemiş ama bunu...