21 / 05 / 2024

standart and poors

standart and poors

Standart and Poor's Türkiye'nin kredi notunu bir kademe yükselterek BB'den BB+'ya çekti...

Dünyaca ünlü kuruluş Türkiye'nin kredi notunu düşürdü

Dünyaca ünlü kredi derecelendirme kuruluşu Standart and Poors, kredi notunu düşürmesinin nedenlerini; gevşek para politikası, düşük döviz rezervi ve TL'deki kırılganlık olarak açıkladı.  

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

SP Türkiye'nin kredi notunu değiştirmeyecek mi?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poors Türkiye'nin kredi notunu açıklayacak. Ülkenin notunun değiştirilmemesi bekleniyor.

Katar'ın kredi görünümü düştü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poors (S&P), Katar'ın kredi notunu teyit etti. Ülkenin, uzun dönem notu 'AA', kısa dönem notu 'B' olarak teyit edildi.

Naci Ağbal: Fitch ve S&P'nin notları unutulur gider!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Fitch ve Standard and Poors'un (S&P) Türkiye'ye yönelik kararlarını değerlendirdi. Ağbal, "Kredi derecelendirme şirketlerinin raporları unutulur gider'' dedi.

S&P: Türkiye'de siyasi belirsizlik birkaç ay sürebilir!

Kredi derecelendirme kuruluşu S&P, seçim sonrası Türkiye ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Standard And Poors (S&P), Türkiye'deki siyasi belirsizlerin birkaç ay boyunca süreceğini düşünüyor.

Seçimler Türkiye'nin kredi notunu hemen etkilemez!

Standard And Poors ( S & P ) Türkiye'deki genel seçim sonuçlarının, ülke kredi notu üzerinde hemen etkisinin olmayacağını açıkladı.

Mert Yıldızhan'dan Konutta balon iddiasına doğru proje çözümü!

Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard and Poors'un (S&P) yayımladığı "Gelişmekte Olan Ülkeler Konut Piyasaları Araştırması", Türk konut sektöründe yaşanan “balon” tartışmasını yeniden başlattı.

Standard & Poor’s'tan Türkiye'te kritik konut uyarısı!

Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard and Poors (S&P) Türkiye konut piyasasının iç ve dış taleple desteklendiğini vurguladı, ancak, ABD’de olası faiz artırımının piyasanın önündeki en önemli risk olduğu uyarısında bulundu.

S&P'den Türkiye konut piyasasına kritik uyarı!

Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard and Poors, ABD Merkez Bankası'nın olası faiz artırımının piyasanın önündeki en önemli risk olduğu belirtti.

Anadolu Gayrimenkul’un ilk projesi AND, En İyi Ticari Proje ödülü aldı!

Anadolu Gayrimenkul, en yüksek yeşil bina sertifika derecesi olan Leed Platin ön sertifikalı ilk projesi AND ile dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan DubaiCityScape Global 2014 “En İyi Ticari Proje’’ ödülünü kazandı...

Yılın ilk yarısında uluslararası turizm hareketi yaşandı!

Dünya Turizm Örgütüne göre, yılın ilk yarısında uluslararası turizm hareketi bol yaşandı. UNWTO, yılın ilk yarısında uluslararası seyahat gerçekleştiren turist sayısını 517 milyon olarak açıkladı.

Serbest tüketici sayaç sayısında 66 bin adetlik gerileme yaşandı!

Elektrikte serbest tüketici piyasası için tehlike çanları çalmaya başladı. 15 ay kesintisiz artan serbest tüketici sayaç sayısında temmuz ayında tam 66 bin adetlik gerileme yaşandı

standart and poors Haberi

standart and poors

Standart & Poor's'un Türkiye'nin notunu yükseltmesi inşaat sektöründe doping etkisi yapacak. Türkiye BB'den BB+'ya çekildi. Türkiye İstatistik Kurumu Verilerine göre Mart ayında inşaat sektörü güven endeksi yüzde 10.9 artarak 94.9'a yükseldi. EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kredi notunun yatırım yapılabilir yükseltilmesi ekonomik istikrar ortamının daha kalıcı hale getireceğini...