29 / 04 / 2024

Starbucks çin mağaza sayısı

Starbucks çin mağaza sayısı

Bosch Güvenlik Sistemleri iş kolunun çözümlerinden biri olan Bosch Genel Seslendirme Sistemleri, dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’ın Çin’deki 200 mağazasında kullanıldı.

Şok Market 9 ayda cirosunu yüzde 99 artırdı mağaza sayısı 10 bin'in üzerine çıktı

İndirim marketi konseptiyle faaliyet gösteren Şok mağaza sayısını 10 bin'in üzerine çıkardı. ŞOK Marketler 2022 yılının üçüncü çeyrek dönemini kapsayan finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdi.

ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL'ye ulaştı!

2022 senesinin ilk 9 ayında 894 yeni mağaza açan ŞOK Marketler’in toplam mağaza sayısı 10 bin 141 oldu. ŞOK Marketin 9 aylık cirosu ise 40.6 milyar TL'ye ulaştı.

Ramsey, 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açacak!

Ünlü marka Ramsey, mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açmayı hedefleyen ünlü marka, İzmir ve Katar’da da yeni mağazalar açacak.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Starbucks, Çin'deki mağazalarının yüzde 85'ini yeniden açtı!

Starbucks, Çin'de yaşanan koronavirüs salgını sonrasında, ülkede bulunan 4 bin kahve dükkanını kapatmıştı. Yeni koronavirüs vakası sayısının azalmasıyla birlikte ülkedeki şubelerin yüzde 85'i açıldı...

Roberto Bravo Çin’de mağaza açtı!

Venedik ve Moskova’da mağazaları olan Roberto Bravo, Çin’in Tianjin şehrinde bir mağaza açarak Asya pazarına girdi.

Boyner 2020'de 12 yeni mağaza açacak!

Boyner'in düzenlenen basın toplantısında konuşan Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürü Eren Çamurdan, "2020'de 12 yeni mağaza açacağız." şeklinde konuştu.

Flo’dan yeni mağaza zinciri!

Ziylan Grubu’nda yenilikler bitmiyor. Türkiye’de 120 mağazaya ulaşmış durumda. Grup şu sıralar yepyeni bir konsept ile yepyeni yeni bir mağaza zinciri kurmak için çalışıyor...

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Şok ilk 9 ayda 851 yeni mağaza açtı!

Bu yıl 851 yeni mağaza açan Şok Marketler, 2018’in ilk 9 aylık sonuçlarını açıkladı. Firma, bu yıl 851 yeni mağazayı hizmete açtı. 

Yataş yurt dışındaki mağaza sayısını 86'ya çıkaracak!

Yataş, yurt dışındaki mağazasını sayısını 60'a çıkardı. Yataş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, 2018'in sonuna kadar 25 mağaza daha açacaklarını söyledi. 

Roman bu yıl 15 mağaza açacak!

Roman, yurt içinde 50'nin, yurt dışında ise 15’in üzerindeki mağazalarına ek olarak corner shop ve bayilikleri ile birlikte toplamda 100 un üzerinde satış noktasına sahip. Roman Kreatif Direktörü Suzan Toplusoy, bu yıl da 15 yeni mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti.

Lescon 140 mağaza açmayı hedefliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 1980 yılında ayakkabı üretimine başlayan Aydın Erbay, yarattığı Lescon markasını bugün 60 mağazalı bir aktif spor giyim markası haline getirdi. Erbay'ın hedefi beş yılda mağaza sayısını 200'e çıkarmak ve yurtdışına açılmak.

Starbucks çin mağaza sayısı Haberi

Starbucks çin mağaza sayısı

Bosch Güvenlik Sistemleri, Starbucks’ın Çin’in Jiangsu, Zhejiang ve Şangay kentlerindeki halen faaliyet gösteren 200 mağazasında misafirlerin yaşadığı mükemmel kahve deneyimine eşlik ediyor.


Bosch Güvenlik Sistemleri, Starbucks Coffee Company ve Starbucks’un Çin’deki ortağı Uni President China Holdings ile yaptığı anlaşma sonucu, 3 kentte mevcut olan tüm mağazaların ses sistemlerini yeniledi. Starbucks mağazalarının her birinde kullanılmak üzere bir adet PLENA (PLE) mikser amfi, iç ve dış mekan kullanımı için de mağaza büyüklüğüne göre yüksek kaliteli kabin hoparlörleri tercih edildi. Starbucks’ın Çin’de açılması beklenen toplam 300 yeni mağazasında da aynı ekipman ve teknolojiler kullanılacak.


Bosch'tan işletmelere özel PLENA genel seslendirme sistemi...

‘Yaşam için teknoloji’ üreten Bosch’un tasarladığı PLENA genel seslendirme sistemi, restoranlar veya benzin istasyonları gibi küçük ve orta ölçekli mekanlar için özel olarak geliştirildi....