08 / 05 / 2024

Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi

Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi

Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Hakan Hasançebi, Uğur Hüseyin Hasançebi tarafından 12 Kasım tarihinde kuruldu.

Türkiye'nin kredi notunu yükseldi, Dr. İbrahim Can'dan paylaşım gecikmedi: Vize almak zor, ev sahibi olmak hayal!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard Poor's, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti. Finansal Yönetim Danışmanı Dr. İbrahim Can durumun borsaya etkisinin beklendiğini belirterek, önemli detaylara değindi...

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Mercedes-Benz ekim ayına özel sıfır faizli kredi veriyor!

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, yeni otomobil alımlarında ekim ayına özel kampanya açıkladı. Buna göre Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi şartıyla Vito, Sprinter ve ikinci el hafif ticari araçlar için sıfır faizli kredi verilecek.

Bankalar harekete geçti: Kredi kartı kullanan milyonlarca vatandaşı zorlayacak! OVP sonrası yeni dönem...

Orta Vadeli Program'da (OVP) kredi kartı kullanımının yeniden düzenleneceğine dair mesajalar bankaları harekete geçirdi. OVP sonrası yeni dönem start resmen başlıyor...

İş Bankası'ndan aylık 754 TL taksitle kredi müjdesi!

İş Bankası'ndan aylık 754 TL taksitle kredi imkanı... Bu kredi seçeneği, müşterilerin uzun vadeli ihtiyaçlarını karşılamak için düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunarak finansal yüklerini hafifletmeyi hedefliyor.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

İş Bankası'ndan aylık 905 TL taksitle kredi!

İş Bankası'ndan aylık 905 TL taksitle kredi imkanı... Bu kredi seçeneği, müşterilerin uzun vadeli ihtiyaçlarını karşılamak için düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunarak finansal yüklerini hafifletmeyi hedefliyor.

Ziraat Bankası faizsiz kredi kampanyasıyla nakit ihtiyaçlarına çözüm sunuyor

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu kredi fırsatlarıyla öne çıkmaya devam ediyor. Banka, nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere bir yıl erteleme imkanıyla faizsiz kredi vermeyi duyurdu. Bu kampanya sayesinde müşteriler, finansal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekler.

Kredi kartı başvurusu neden onaylanmaz, onaylanması için ne yapmalı?

Kredi kartları, günlük hayatta birçok insanın finansal işlemlerini kolaylaştıran popüler bir ödeme aracıdır. Ancak, kredi kartı başvuruları her zaman onaylanmayabilir. Peki kredi kartı başvurusu neden onaylanmaz? İşte detaylar...

Bankalardan 2 yıl ödemesiz, düşük faizli kredi imkânı! Paraya ihtiyacı olanlara hızır gibi yetişti!

Deprem felaketinden etkilenen bölgelerin yeniden yapılanma sürecinde finansal destek paketleri ve krediler açıklanmaya başlandı. Bu çerçevede yalnızca deprem bölgesinde değil, deprem riskli bölgede yaşayan kişilerin evini yıkmak yerine güçlendirmesi için 240 bin TL’ye kadar kredi sağlanabiliyor.

Tarım Kredi'de dev indirim start aldı! Filesini alan markete koşacak! Çay 39 TL'ye düştü! 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatiflerinin 16 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Katalogda birçok ürün yer alırken indirimli fiyatları dikkat çekti. İşte Tarım Kredi katalığu 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

BDDK’dan kredi kullanımına yeni şart!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, finansal istikrarın güçlendirilmesi ve kaynakların daha da verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik yeni bir adım attı.

Kredi kulanımında kısıtlama getiren düzenleme BDDK tarafından güncellendi! İlk düzenleme doları düşürmüştü

BDDK, 24 Haziran'da finansal istikrarın güçlendirilmesine ve kaynakların daha verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik yaptığı düzenlemeyi kamuoyundan yükselen 'Sermaye çıkışına neden olur' eleştirileri nedeniyle güncelledi.

Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi

Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Hakan Hasançebi, Uğur Hüseyin Hasançebi tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti. Firmalara bankacılık ve finans konularında danışmanlık hizmeti vermek ve 14.11.2014 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler.


Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak, Varyap Meridian Sitesi, I Blok,...