18 / 05 / 2024

Startkey ABC ofisinden emlak sektöründe bir ilk

Startkey ABC ofisinden emlak sektöründe bir ilk

Türkiye’de ilk kez Startkey ABC ofisi, ev sahipliği yaptığı 360 derece video ile sektörde ciddi adımlar atmaya devam ediyor. Yeni 360 derece video özelliği ile emlak sektörü çok farklı bir boyuta taşınacak.

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

A101 tek tek açıkladı: 1 kg toz şeker 28 TL'ye, kaşar peyniri 79 TL'ye, ABC Matik deterjan 8 kg 199 TL'ye düştü!

A101'in 14-20 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda A101'de 1 kg toz şeker 28 TL'ye, kaşar peyniri 79 TL'ye, ABC Matik deterjan 8 kg 199 TL'ye düştü.

BİM'de aylık bebek bezi 189, 12'lı tuvalet kağıdı 45, 5 lt ABC yumuşatıcı 52 TL! BİM 17 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM 17 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Katalogda aylık bebek bezi 189, 12'lı tuvalet kağıdı 45, 5 lt ABC yumuşatıcı 52 TL fiyatlarla satışa sunuldu.

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kaan Dişkaya tarafından kuruldu.

Evergrande kira tasarrufu için ofisinden taşınma kararı aldı!

Borç krizi içerisinde olan emlak devi Çinli Evergrande, kiradan tasarruf etmek amacıyla Shenzhen şehir merkezinde bulunan ofisinin kira kontratını iptal etti.

Gayrimenkul alan kazanacak! 

İzmir Karşıyaka - Mavişehir’de yer alan Startkey Life Gayrimenkul Broker/Owner’ı Uğur Sezginer, gayrimenkule yatırım yapanların yine kazanacağını söyledi.

Dogecoin'in ABC'si!

Bloomberg şaka amaçlı kurulan ancak sonrasınsa Elon Musk'ın spekülasyonları sayesinde değerlenen kripto para borsası oyuncularından Degecoin'i anlattı. İşte Dogecoin'in ABC'si...

8 soruda emekli ikramiyelerinin ABC'si!

Bu yılın ilk bayram ikramiyesi için düğmeye basıldı. Mayıs'ın ilk haftası ödeme için hazırlık yapılırken, yeni emeklilere ve dul maaşı alanlara da ödeme yapılacak. Peki 2021 emekli ikramiyesi ne kadar olacak? İşte 8 soruda emekli ikramiyelerinin ABC'si...

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Country Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Country Şubesi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Startkey ABC ofisinden emlak sektöründe bir ilk Haberi

Startkey ABC ofisinden emlak sektöründe bir ilk

Amerika ve Avrupa’da büyük ilgi çeken yepyeni bir teknoloji artık ülkemizde! Türkiye’de ilk kez Startkey ABC ofisi, ev sahipliği yaptığı 360 derece video ile sektörde ciddi adımlar atmaya devam ediyor. Bir portföy tanıtımında, video izlerken sadece kameranın çektiği açıya değil tüm yönlere bakabileceksiniz.  


Emlak sektöründe fark yaratacak bu hizmet, daha gelişme aşamasında olmasına rağmen, müşterilerle paylaşılmaya başlandı bile.


Uzmanlara göre 360 derece video ile gayrimenkulünün tanıtımını yaptırmak isteyen mülk sahiplerinin sayısı artacak.


Son dönemde Facebook ve Youtube’un da desteklediği bu proje ile özellikle emlak alanındaki tanıtım faaliyetlerinin başka bir noktaya çekileceğine dikkat çekiliyor.


İzmir Çiğli’de “Emlakta Güvenin Anahtarı” sloganıyla hareket eden ve en son teknolojiyi, bilimi ve bilimsel verileri kullanmayı kendisine ilke edinmiş olan Startkey ABC; emlak sektöründe yeni bir çığır açarak...