02 / 05 / 2024

Startkey ABC ofisi 360 derece video ile sektörde fark yaratacak!

Startkey ABC ofisi 360 derece video ile sektörde fark yaratacak!

Türkiye’de ilk kez Startkey ABC ofisi, ev sahipliği yaptığı 360 derece video ile sektörde ciddi adımlar atmaya devam ediyor. Yeni 360 derece video özelliği ile emlak sektörü çok farklı bir boyuta taşınacak.



Amerika ve Avrupa’da büyük ilgi çeken yepyeni bir teknoloji artık ülkemizde! Türkiye’de ilk kez Startkey ABC ofisi, ev sahipliği yaptığı 360 derece video ile sektörde ciddi adımlar atmaya devam ediyor. Bir portföy tanıtımında, video izlerken sadece kameranın çektiği açıya değil tüm yönlere bakabileceksiniz.  


Emlak sektöründe fark yaratacak bu hizmet, daha gelişme aşamasında olmasına rağmen, müşterilerle paylaşılmaya başlandı bile.


Uzmanlara göre 360 derece video ile gayrimenkulünün tanıtımını yaptırmak isteyen mülk sahiplerinin sayısı artacak.


Son dönemde Facebook ve Youtube’un da desteklediği bu proje ile özellikle emlak alanındaki tanıtım faaliyetlerinin başka bir noktaya çekileceğine dikkat çekiliyor.


İzmir Çiğli’de “Emlakta Güvenin Anahtarı” sloganıyla hareket eden ve en son teknolojiyi, bilimi ve bilimsel verileri kullanmayı kendisine ilke edinmiş olan Startkey ABC; emlak sektöründe yeni bir çığır açarak emlak işinde gösterdiği başarıyı, yeni teknolojilerle işine yatırım yaparak devam ettirmeyi hedefliyor. 


Geri Dön