10 / 05 / 2024

Startkey Emlak etkinlik

Startkey Emlak etkinlik

STARTKEY, 2013 yılında müşteri memnuniyetini ön planda tutan, yenilikçi ve de farklı bir bakış açısı ile kuruldu. Startkey Emlak yaza Franchise Kampanyası ile merhaba diyor.

CNR Emlak Zirvesi’nde kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

CNR Emlak Zirvesi 2016’ya, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya ülkelerinden yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Zirvedeki etkinlik kapsamında düzenlenen oturumda “Kentsel Dönüşümde Yeni Çözümler ve Trendler” konusu masaya yatırıldı.

Startkey Bodrum ofisi açılıyor!

Startkey, Bodrum Marina'da ofis açacak. Startkey Emlak ailesi durmaksızın büyümeye devam ediyor.

Emlakjet’ten emlakçılara eğitim!

İş ortağı olarak gördüğü emlak ofislerinin gelişimine destek olmak amacıyla ‘Emlakjet Akademi’yi kurarak sektöre yatırım yapan Emlakjet, başlattığı eğitim ve panel atağını İstanbul, Ankara ve İzmir’de 5 etkinlik ile tamamladı.

Startkey emlak sektörüne yeni bir boyut kazandırıyor!

Startkey çalışmalarının yüzde 80’ni dijital pazarlama ve Teknoloji faktörleri ışığında gerçekleştiriyor. Bu konuda uzman ve eğitimli alt yapısı ile online seminerler verip, emlak dünyasına yeni bir boyut kazandırıyor.

Startkey, Facebook Canvas ile emlak sektöründe fark yaratacak!

Facebook’un yeni reklam özelliğini emlak sektöründe ilk Startkey kullandı. Yeni Facebook Canvas reklam özelliği ile emlak sektörü çok farklı bir boyuta taşıyacak.

Startkey ABC ofisi 360 derece video ile sektörde fark yaratacak!

Türkiye’de ilk kez Startkey ABC ofisi, ev sahipliği yaptığı 360 derece video ile sektörde ciddi adımlar atmaya devam ediyor. Yeni 360 derece video özelliği ile emlak sektörü çok farklı bir boyuta taşınacak.

Startkey, emlak sektöründe güvenin anahtarını sunuyor!

Startkey, başarılı ve uzman emlak danışmanları ile size tam da bu tabire uyan güvenin anahtarını sunuyor. Sizi ileride sıkıntıya sokmayacak emlak işlemlerine imza atmak, prensiplere sahip bir isim ile mümkün.

Startkey'den emlak franchise ofisi açma fırsatı!

Kurumsal, dürüst, hizmet kalitesi yüksek, aranılan, eğitim odaklı bir emlak firması olma hedefinde olan STARTKEY, size bölgenizde emlak franchise ofisi açma fırsatı sunuyor.

Startkey'de emlak franchise ofisi açma fırsatı!

“Yenilikçi ve Genç” bir marka olarak, konut ve kurumsal gayrimenkul alanında ideal fırsatlar ve yenilikçi çözümler sunan STARTKEY, size bölgenizde emlak franchise ofisi açma fırsatı sunuyor.

Startkey, Bursa’da emlak franchise ofisi açacak!

Startkey, Bursa ofisini açmak için kolları sıvadı. 2014 yılını da büyümeyle kapatan emlak sektörü girişimcilerin iştahını kabartırken, Startkey büyümeye Bursa’lı girişimcilerle devam etme kararı aldı.

Gezer Emlak Startkey ile birleşti!

Balıkesir’de 6 yıldır emlak sektöründe hizmet vermekte olan emlak sektörünün önemli markalarından Gezer Gayrimenkul, Türkiye’ de önde gelen güvenilir gayrimenkul şirketlerinden Startkey ile birleşti.

Projebeyaz CNR Emlak Fuarı’nda!

International 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR Emlak Fuarı’na katılıyor.Projebeyaz açılışını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin yapacağı etkinlik süresince Bursa ve İstanbul’dan gözde projelerini yatırımcıların beğenisine sunacak.

Startkey Emlak yaza Franchise Kampanyası ile merhaba diyor!

STARTKEY, 2013 yılında müşteri memnuniyetini ön planda tutan, yenilikçi ve de farklı bir bakış açısı ile kuruldu. Startkey Emlak yaza Franchise Kampanyası ile merhaba diyor.

Startkey Emlak etkinlik Haberi

Startkey Emlak etkinlik

2004 yılından beri gayrimenkul sektöründe müşterilerine üst düzey hizmet sunan STARTKEY kurucuları tarafından, değişen ve gelişen sektörde, marka ve hizmet kalitesinin gerektirdiği yeri alabilmek için 2013 yılında modern teknoloji, geliştirilmiş reklam ve sosyal medya uygulamaları, şimdiye kadar hiç sunulmamış olanakları içeren franchise uygulaması, online ve offline eğitimleri ile STARTKEY yapılandırıldı.


“Yenilikçi ve Genç” bir marka olarak, konut ve kurumsal gayrimenkul alanında  ideal fırsatlar ve yenilikçi çözümler sunan, hem küresel hem de yerel bazda güvenilir, kurumsal, dürüst, hizmet kalitesi yüksek, aranılan, eğitim odaklı bir emlak firması olma hedefinde olan STARTKEY, yaza, İstanbul‘un tüm semtlerinden emlak sektörüne giriş yapmak  ve/veya kurumsal bir çatı altındaki ekibe katılmak isteyenler için, özel fırsatlar sunan franchise kampanyası ile giriş yaptı.


Kampanya 1 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında geçerli...