17 / 05 / 2024

Statik İstanbul Akademi Mühendislik iletişim

Statik İstanbul Akademi Mühendislik iletişim

Statik İstanbul Akademi Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Bilen tarafından kuruldu.

Vestel SC55001 statik buzdolabında yüzde 10 indirim! Son tarih belli oldu! Acele edin!

Vestel, buzdolabı almak isteyenleri çok sevindirecek bir haberle geri döndü. SC55001 statik buzdolabında yüzde 10 indirim kampanyasının başladığını duyuran Vestel, kampanyanın stoklarla sınırlı olduğunu ve 31 Aralık’ta sona ereceğini açıkladı.

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramis Engin Alan tarafından kuruldu.

VESTEL Statik Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyen fakat fiyat araştırması yapan biriyseniz bu haber tam szie göre. Vestel marka buzdolabı fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki VESTEL Statik Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

İsviçre-Türkiye Ekonomik Forumu İstanbul’da gerçekleştirildi

İsviçre Günleri İstanbul 2022 kapsamında on altıncı kez düzenlenen ekonomi foruma İsviçre'nin ve Türkiye'nin önde gelen özel sektör, akademi ve sivil toplum temsilcileri katıldı. Forumda birçok konu el alındı. "Mavi bir Dünyada Yeşil bir Ekonomi" temasıyla düzenlenen forum İstanbul'da düzenlendi.

Arkhe Statik Tasarım Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Arkhe Statik Tasarım Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Duygu Yıldırım tarafından kuruldu.

Czs Statik Yapı Mühendisliği Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Czs Statik Yapı Mühendisliği Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Abdulmutelip İpek tarafından kuruldu.

Hm Statik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Hm Statik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Maltepe'de Haydar Bıyık ve Muammer Kazaz ortaklığında kuruldu.

Akademi Polimer Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akademi Polimer Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Taşkale ve İlkan Kalkan tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Statik Şenol Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Statik Şenol Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Şenol tarafından kuruldu.

Statik İstanbul Akademi Mühendislik iletişim Haberi

Statik İstanbul Akademi Mühendislik iletişim

Statik İstanbul Akademi Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Bilen tarafından kuruldu.

Statik İstanbul Akademi Mühendislik Limited Şirketi konusu:
1.Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler ve Lisanslı...