17 / 05 / 2024

Stay Well

Stay Well

Taş Yapı'nın Bağdat Caddesinin yanı başında hayata geçirdiği Four Winds projesi 'Stay Well' konseptiyle dikkat çekiyor. İlk kez bir rezidans projesinde uygulanan bu konseptle, kişiye özel sağlık hizmetlerinden, kişiye özel fitness eğitmenliğine kadar birç

ABD'li banka açıkladı: Dolar 30 TL’nin altına inecek! İşte o tarih

ABD'nin önde gelen bankalarından Well Fargo, dolar/TL kuruyla ilgili seçimlerin ardından sürpriz bir rakam açıkladı. Dev Banka doların en üst seviyede olduğunu söyleyerek 30 TL’nin altına ineceği tarihi verdi.

Mtts Invest Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mtts Invest Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Üstay tarafından kuruldu.

Stay With Alfred Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Stay With Alfred Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yüceer tarafından kuruldu.

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 28 Nisan 2023 fiyat listesi

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi, dayanıklı motoru, kazan temizliği programı ve stay clean teknolojili deterjan çekmecesi ile öne çıkıyor. Peki, Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesinde eko program kaç dakika?

Electrolux  2'si 1 arada şarjlı dikey süpürge ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 14 Mart 2023 fiyat listesi 

Çeyiz düzecekler dikkat! Sizin için Electrolux Well Q7 WQ71-50IB 2'si 1 Arada Şarjlı Dikey Süpürge'nin özelliklerini araştırdık. İşte Electrolux 14 Mart 2023 fiyat listesi

İstay Hafriyat Geri Dönüşüm Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstay Hafriyat Geri Dönüşüm Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Zahide Alkaşı tarafından kuruldu.

Well İnvestment Proje Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Well İnvestment Proje Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esen Keser tarafından kuruldu.

Stay Konut Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Stay Konut Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdener Tamer ve Yunus Emre Demir ortaklığında kuruldu.

Sianji Grup'tan Mısır'a resort otel projesi!

2 yıl önce yurt dışında yatırım yapmaya başlayan Sianji Well-Being Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, Mısır'da 160 odalı bir wellbeing resort otelin yapılacağını açıkladı. 

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Accor otellerinin hedefinde The Stay var!

Dünyada 5 bin 500, Türkiye’de 60’ın üzerinde oteli bulunan Accor otelleri, Türk markası The Stay’i hedef aldı. Accor Otelleri Dünya Ticaret Başkanı Yiğit Sezgin’in Muzaffer Yıldırım’ın sahibi olduğu The Stay’i konsepti ile yurtdışına taşımak istediği ortaya çıktı.

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi açıldı!

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Atar tarafından açıldı.

Stay Well Haberi

Stay Well

Kendini iyi hissetmek, kaliteli yaşam... Bu kavramlar metropol yaşamıyla birlikte uzun zamandır kendimizle özdeşleştiremediğimiz kavramlar arasında yer alıyor. İnsanlar günümüz iş ve yaşam temposunda kendilerini iyi hissetmek için spor yapıyor, yürüyüşe çıkıyor, beslenmesine dikkat ediyor. 'Yaşasın Hayat' konseptini geliştiren, sağlıklı yaşam için çalışmaları bulunan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, günümüz modernitesinin insanı yalnızlaştırdığına dikkat çekerek, insanların kendilerini hem iç huzur hem de dış görünüş olarak iyi hissetmek istediklerini söylüyor. 

Kaliteli yaşamın şifrelerini iyi beslenme, sağlıklı uyku, stresi yönetme ve aktif hayat olarak sıralayan Osman Müftüoğlu, insanların vakitlerinin büyük bölümünü geçirdiği yaşam alanlarının mimari ve konseptinin de insanın kendini iyi hissetmesinde önemli olduğuna vurgu yaptı. 

Türkiye'nin ilk iyi hissettiren binaları Türkçede kendini iyi hissetme olarak karşılık bulan Wellness kavramının yaşamın ayrılmaz bir parçası...