11 / 05 / 2024

Stb Tradıng kimin

Stb Tradıng kimin

Stb Tradıng And Real Estate Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Saıd Baırakdar ve Taghrıd Aljısrı ortaklığında kuruldu. 

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 3.000.000,00 TL sermeye ile Mustafa Hayri Kundakçı, Nurdan Baloğlu ve Idapharma Tradıng Gısa Ve Danışmanlık Sanayi Limet ortaklığında kuruldu.

Kararı Tradıng İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kararı Tradıng İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Abdelvahab tarafından kuruldu.

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexander Ignatov tarafından kuruldu.

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Bahramchoobın ve Zehra Kalhorı ortaklığında kuruldu.

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Atılay Şahin ve Yücehan İrfani Doğan ortaklığında kuruldu.

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Wınnıg Tradıng Strategy İç ve Dış Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Meltem Görür ve  Cem Üzel Yalçın tarafından kuruldu.

Mehdaouı Busıness Tradıng Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdaouı Busıness Tradıng Dış Ticaret Fatih’te  43 milyon TL sermaye bedeli ile Mansour Mehdaouı tarafından kuruldu.

Nıt General Tradıng Enerji Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Nıt General Tradıng Enerji Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Ghaffarı Hosseını tarafından kuruldu.

Abh Tradıng Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Abh Tradıng Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Hemede tarafından kuruldu.

Nazareth Tradıng Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazareth Tradıng Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Robeen Khatıb tarafından kuruldu.

Nova General Tradıng Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Nova General Tradıng Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Bagher Ansarı Monazah ve Pouhollah Aalaeı ortaklığında kuruldu.

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Nageb Ahmad Ism Al-Saeedy ortaklığında kuruldu.

Stb Tradıng kimin Haberi

Stb Tradıng kimin

Stb Tradıng And Real Estate Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Saıd Baırakdar ve Taghrıd Aljısrı ortaklığında kuruldu. 

Stb Tradıng And Real Estate Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi konusu:  ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Stb Tradıng And Real Estate Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi adres: 7-8-9-10.Kıs.Mah.Çobançeşme E-5 Yan Yol Cd.B Blk.N:22/2/43...