05 / 05 / 2024

Steel inşaat adresi

Steel inşaat adresi

Steel Tekstil ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sağdet Seçkin tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Arnavutköy, İslambey Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Mmt Steel İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmt Steel İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sutlanbeyli'de Mehmet Uyanık tarafından kuruldu.

Stm Steel İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stm Steel İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Turan tarafından kuruldu.

Sigma Steel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sigma Steel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL Kadir Babagil tarafından kuruldu. 

Steel İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steel İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih     Kocaman tarafından kuruldu. 

Buca Gösteri Sanatları Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Buca’yı sanatın başkenti ve sanatçının uğrak adresi yapma hedefiyle yatırımlarına devam eden Buca Belediyesi Gösteri Sanatları Merkezi’nin inşaatını hızlandırdı.

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

6. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı! 

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek.

Mahmoud Steel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurudu!

Mahmoud Steel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak'ta!

24 Ocak 2017 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 5. yılında tekrar kapılarını açıyor.

Türk inşaat şirketleri yeni adres olarak Azerbaycan’ı seçti!

Yabancıya gayrimenkul satışını arttırmak isteyen Türk inşaat şirketleri yeni pazar arıyor. Müteahhitlerin Ortadoğu’dan sonraki adresi Azerbaycan oldu. Bu yıl ilk kez Bakü’de düzenlenen Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na 38 şirket katıldı.

Özyurtlar İnşaat yıl sonu üç proje birden teslim edecek!

Hayata geçirdiği “N” marka projelerle inşaat sektöründe güvenin adresi olmayı başaran Özyurtlar İnşaat, yıl sonunda üç projesini daha teslim etmeye hazırlanıyor.

Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat!

"Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat" diyen Şahika Grup Yapı Ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, "İnşaatta ciddi birikim var. Doğru adımlarla işsizliğe ilaç olabilir" dedi.

İnşaat sektörü işsizliğe ilaç olabilir mi?

Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat olarak nitelendirildi. Son 5 yılın zirvesine çıkan işsizlik sorununa çözümün inşaat sektöründe olduğu belirtiliyor.

Steel inşaat adresi Haberi

Steel inşaat adresi

Steel Tekstil ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sağdet Seçkin tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Arnavutköy, İslambey Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.


Steel Tekstil ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü endüstriyel dikiş ve sanayi iplikleri imalatı, alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü örme kapşonlu kapşonsuz t-shirt,swit-shirt,pantolon,eşarp ve sair konfeksiyon ve triko ürünlerinin imalini,alımını satımını,ithalini,ihracını ve pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. 3. Bere,bone,şapka,elpen,her türlü konfeksiyon ve ev tekstil ürünlerinin imalini,alımını,satımını,ithalini,ihracını ve pazarlamasını yapmak. 4. Her türlü pamuk ipliği ile tabii suni ve sentetik elyaftan mamul ve bunların karışımından meydana gelen ipliklerin, polyester suni ipek ipliklerin, yün ipliklerin, boyalı ipliklerin üretimi, bükümü, apresi, kasarı, empirmesi; çile, dantel yumağı, ağ ipliği üretimi bu ipliklerin sarılacağı ağaç,...