08 / 05 / 2024

Steelife sistemleri

Steelife sistemleri

Vefa Grup'un hafif çelik yapı markası Steelife' ın Genel Müdürü Mustafa Bülent Aydın, yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Steelife üretiminin yüzde 80'ini ihraç ediyor.

Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin ortakları Zeki Yavaş, Selim Ataş ve Hüseyin Develi...

Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı!

Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda bugün yaptığı yazılı açıklamada Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş'nin sorumluluk 1 Ocak ile 30 Haziran 2014 tarihleri arasını kapsayan sorumluluk beyanını yayınladı.

Yenilenebilir Enerji Sistemleri Fuarı 30 Ekim'de kapılarını açıyor!

Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı'nın önemine inandıklarını belirten Tüm-Yenilenebilir Enerji Derneği Başkanı Tamer Ateş, fuarın Antalya için önemli bir kazanım olduğuna işaret etti.

Kuzeydoğu İnşaat ve Doğalgaz Isı Sistemleri Gıda Pazarlama San. Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kuzeydoğu İnşaat ve Doğalgaz Isı Sistemleri Gıda Pazarlama San. Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi 4 Ağustos 2014 tarihinde açıldı. 10 bin TL sermaye ile açılan şubenin yetkili ismi Mustafa Murat Kafalı...

Steelife, yurt dışındaki projelerine yenilerini ekliyor!

Geçen yıl Orta Afrika ülkelerinden Gabon'da 564 konutluk kentsel dönüşüm projesini gerçekleştiren Steelife, şimdi de Gabon Uzay Araştırmaları ve Gözlem Ajansı için yapılan araştırma ve eğitim merkezini inşa ediyor.

Polisan Exelans Enerji Yalıtım Sistemleri ısıya geçit vermiyor!

Polisan Exelans Enerji Yalıtım Sistemleri ısıya geçit vermiyor. Polisan, sistemle, kaliteli ürünler kullanılmasının yanında, uzman uygulamacı bayi seçiminin ön plana çıkmasını sağlayıp, yalıtım uygulamalarında olası hataların önüne geçiyor.

Steelife hayalindeki evi 1 günde kuruyor!

Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın Ar-Ge ve Ür- Ge çalışmaları sonucunda geliştirilen taşınabilir, sökülebilir ve yeniden monte edilebilir Modül Evlere ilginin yoğun olduğunu söyledi...

Dekoman Dekoratif Mantolama Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dekoman Dekoratif Mantolama Sistemleri Limited Şirketi, Armağan Cumhur Demir, Özlem Gökoğlu, Yunus Hakan Özsoy tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz 2014 tarihinde kuruldu.

Green İdeas Geri Dönüşüm Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Green İdeas Geri Dönüşüm Sistemleri Limited Şirketi, Geir Age Langeland tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Beykoz, Smart Plaza B Blok'ta kuruldu.

Aktaş Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Kaan Ocak tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri 5 şehirde 6 iftar düzenledi!

Düzenlenen 6 iftar yemeği ile toplamda yaklaşık 640 kişi ile bir araya gelen Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri’nin en büyük iftarı ise yaklaşık 300 kişi ile İstanbul Nakkaştepe’de bulunan Bridge Restaurant’ta gerçekleşti.

JPRO Bina Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

JPRO Bina Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi, Ahmet Akdoğan, Tan Aydın tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Temmuz'da Ümraniye, Yukarı Dudullu, Vuslat Sokak'ta kuruldu.

İCT Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İCT Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Uludere, Yeşim Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da Sultanbeyli, Turgutreis Mahallesi'nde kuruldu.

Steelife sistemleri Haberi

Steelife sistemleri

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Aydın, sektörde 2000 yılından beri bulunan Steelife'in hafif çelikte 25 ülke, prefabrik ve konteynerde de 100 ülkede faaliyet gösterdiğini bildirdi. Üretim tesislerinde ayda 5 bin yapı ürettiklerini belirten Aydın, üretimin yüzde 80'iııin ihraç edildiğini dile getirdi. 

Steelife'in yurt içi ve yurt dışı yatırımları hakkında bilgi veren Aydın, 2015 yılında İstanbulda hafif çelik ve ekolojik yapılarla ilgili villa projeleri olduğunu söyledi.İstanbul'da hava, toprak ve güneşten faydalanarak kendi enerjisini üreten, katı yakıtlardan faydalanmayan ekolojik konutlar yapacaklarını anlatan Aydın, "Bir de Araplar ile satışını gerçekleştirmeyi planladığımız gayrimenkul projemiz var. 2015 başı gibi temelini atmayı planlıyoruz" diye konuştu. 

Aydın, gayrimenkul projesi için Ankara ve İzmir'de de yer baktıklarını ifade etti. Suudi Arabistan, Rusya Federasyonu ve Cezayirde de önemli yatırım planları bulunduğunu...