29 / 04 / 2024

Stephen Ross

Stephen Ross

Araştırma firması Wealth-X, New York'un 20 emlak kralını ve servetlerini açıkladı. Listenin en başında, Amerika'nın ünlü inşaat firması LeFrak Organization'un başkanı Richard Lefrak yer alıyor...

Mozilla Firefox’un kurucu ortağı Blake Ross, New York'tan 251 milyon TL'ye ev aldı!

Web tarayıcısı Mozilla Firefox’un kurucularından biri olan Blake Ross, yeni bir gayrimenkul yatırımına imza attı ve New York'ta yer alan çevre dostu bir rezidanstan ev aldı. Ross, 233 metrekarelik eve 251 milyon TL (8,25 milyon dolar) ödedi. İşte o evin özellikleri...

Stephen Mark Grıffıths kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Stephen Mark Grıffıths kimdir? Kaç yaşında?  Stephen Mark Grıffıths daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Stephen Mark Grıffıths 'in eğitim hayatı nasıldı?

Çıkış tarihi merak ediliyordu! MacBook için tarih verildi!

OLED MacBook ne zaman çıkacağı merak konusu idi. Ekran analisti Ross Young çıkış tarihi olarak emin olmamakla beraber 2024'ü hedef gösterdi.

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Stephen Prınce Ayothı George ve Zaıd Nourouz ortaklığında kuruldu.

Thornton Ross İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Thornton Ross İnşaat Limited Şirketi Esenyurt  150 bin  TL sermaye bedeli Hanifi Kırgıl kuruldu.

ABD'den alüminyum ithalatına ek gümrük vergisi: Listede Türkiye de var!

ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross, 1,96 milyar dolarlık alüminyum ithalatına ek gümrük vergileri getirileceğini duyurdu. 18 ülkenin yer aldığı listede Türkiye de bulunuyor.

Ross İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ross İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Caniş ve Rıdvan Taş tarafından kuruldu.

ABD'li Bakan Ross'un Türkiye ziyareti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump'ın iki ülke ticaret hacmi hedefini 100 milyar dolara çıkarmasının ardından Türkiye'ye gelen ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross bir dizi görüşme gerçekleştirdi, iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

Berat Albayrak: ABD Ticaret Bakanı ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "ABD Ticaret Bakanı Ross ile ülkelerimiz arasındaki ekonomik ve ticari iş birliğini kapsamlıca ele aldığımız verimli bir görüşme gerçekleştirdik 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefi için kararlılığımızı bir kez daha vurguladık."dedi.

Hudson Yards New York'un en pahalı mahallesi! 

New York'un en pahalı mahallesi olarak bilinen Hudson Yards  Manhattan'da 28 hektarlık alan üzerinde inşa edildi. Miami Dolphins’in de sahibi olan milyarder Stephan Ross Hudson Yards'ın arkasındaki isim olarak biliniyor.

Weber Stephen'dan yeni Spirit-E 210 Classic modeli!

Sıcakların artmasıyla birlikte barbekü keyfini doyasıya yaşamak isteyenler, Weber Stephen’ın Spirit-E 210 Classic modeli ile sıcak havaların tadını çıkarıyor.

Choice Hotels 15 yeni otel açacak!

TÜRKİYE’de geçtiğimiz haziran ayında ilk otellerini açtıklarını ifade eden Choice Hotels International CEO’su Stephen Joyce, “Türkiye büyüme planlarımız arasında ilk sırada yer alıyor. 15’e yakın otel açacağız." DEDİ..

Ross Grup Yapı Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ross Grup Yapı Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da, 4 Mart 2015'te Rıdvan Taş, Osman Deniz ortaklığında kuruldu.

Stephen Ross Haberi

Stephen Ross

Araştırma firması Wealth-X, New York'un 20 emlak kralını ve servetlerini açıkladı. Listenin en başında, Amerika'nın ünlü inşaat firması LeFrak Organization'un başkanı Richard Lefrak var. LeFrak ailesi 100 yıldan fazla zamandır New York'a gayrimenkul yatırımı yapıyor. Son zamanlarda Washington, Oregon ve California'ya yaptığı yatırımlarla da portföyünü genişletti. LeFrak'ın portföyünde 16 milyon metrekare toplam alan ve 5.000 adet apartman dairesi var. 


1- LeFrak Organization'un toplam değeri 4.9 milyar dolar.


2- Leonard Stern - Hartz Group - 4.1 milyar dolar


3- Stephen Ross - The Related Companies - 3.6 milyar dolar


4- Sheldon Solow - Solow Realty - 3.5 milyar dolar


4- Donald Trump - Trump Organization - 3,5 milyar dolar


6- Steven Roth - Vornado Realty Trust - 1.8 milyar dolar


7- Jerry Speyer - Tishman Speyer -...