05 / 05 / 2024

Stone Age Mermer İnşaat adres

Stone Age Mermer İnşaat adres

Stone Age Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sait Çalışkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Topal ve Aykut Gümüş ortaklığında kuruldu.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

12. Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı 4-7 Kasım'da!

Türk doğal taş endüstrisi ürünlerinin sergilendiği ihracat odaklı "Natural Stone - 12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı" 12. kez CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.

Stone Age Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stone Age Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sait Çalışkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Easy Stone'tan ilk taş sıva kaplama!

Almanya'dan Türkiye'ye getirilen Easy Stone inşaat sektörüne yeni bir çözüm sunarak bugüne kadar üretilmiş ilk taş sıva kaplamasını yaygınlaştırmayı hedefliyor..

Safı Mermer İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safı Mermer İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Fares Safi, Motaz Taouileh tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu.

Tureks Stone ile bahçe ve teraslarınız canlanıyor!

Tureks Stone, birbirinden farklı serileri ile bahçe, teras ve havuz kenarlarında yenilik yapmak isteyenlere birbirinden şık alternatifler sunuyor.

Toz–Taş Yapı, Easy Stone'u yaygınlaştırmayı hedefliyor!

Toz –Taş Yapı tarafından Almanya’ dan ülkemize ve inşaat sektörüne kazandırılan Easy Stone inşaat sektörüne yeni bir çözüm sunarak bugüne kadar üretilmiş ilk taş sıva kaplamasını yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Bursa'da Blok Mermer Fuarı gerçekleşecek!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türk firmalarının mermer sektöründe dünyada lider konumda olduğunu belirtti..

New Age Clinic, renklerle oluşturulan estetik!

Birbirinden farklı fonksiyonlara ve ölçeklere sahip, mimari ve iç mimari projeler üreten Iglo Architects’in tasarladığı New Age Clinic, farklı renklerin akışkan formlarla bir arada kullanılmasıyla, standart klinik algısını çağdaş bir noktaya taşıyor.

İç mimari projeler üreten Iglo Architects New Age Clinic'i tasarladı!

Mimari ve iç mimari projeler üreten Iglo Architects’in tasarladığı New Age Clinic, farklı renklerin akışkan formlarla bir arada kullanılmasıyla, standart klinik algısını çağdaş bir noktaya taşıyor.

Tureks Stone Xiamen Uluslararası Mermer Taş Fuarı’na katıldı!

Dünyanın bir çok ülkesine günün modasına uygun ve kaliteli mermer karo, plaka, mozaik gibi ürünleri üstün hizmet kalitesi sunan Tureks Stone, Çin’de düzenlenen Xiamen Uluslararası Mermer & Taş Fuarı’na katıldı..

Çin'in 1.7 milyar dolarlıklık mermer ithalatı Türkiye'den!

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, "İnşaat sektöründeki durgunluğa rağmen 2014 yılında Çin'in yaptığı 1,7 milyar dolar blok mermer ithalatının yüzde 50'sini Türkiye tek başına gerçekleştirdi" dedi.

Stone Age Mermer İnşaat adres Haberi

Stone Age Mermer İnşaat adres

Stone Age Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sait Çalışkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.


Stone Age Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1. Her türlü maden ocağı işletmeciliği, maden ocağının kiralanması, çıkarılan madenin işletmeciliği, madenin ham ve yarı mamul hale getirilmesi, yurtiçi ve yurtdışında pazarlanması, ithali, ihracı.  2. Üretimi sağlamak için gerekli makine ve aksamının imalatı, ithal edilmesi, dahili piyasadan temini, ihtiyaç fazlasının satılması, kiraya verilmesi, ihtiyaç halinde kiralanması. Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. 3. Metreküp işi satın alınan blok mermer taşlarının katrak ve atölyede biçilmek suretiyle mermer plaka taşları haline...