04 / 05 / 2024

strafor

strafor

Strafor olarak bilinen ısı yalıtım malzemeleri üretimini yapan Gökkuşağı Yapı Sistemleri, üretimi arttırarak yeni ek binası ve 10 bin metrekare kapalı üretim alanına kavuşmayı planlıyor...

Crystal Grup Strafor Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crystal Grup Strafor Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Can Kılınç, Ecevit Özer, Ozan Yıldırım tarafından kuruldu.

Vg Strafor Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vg Strafor Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökçe Soyyiğit ve Hüseyin Vahap Tunbul ortaklığında kuruldu.

Trabzon'da şaşkına çeviren görüntü! İnşaat iskelesinde ilginç önlem!

Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı Yalı Mahallesi'nde dış cephe ısı yalıtım çalışması sırasında kurulan iskele için alınan strafor önlemi görenleri şaşkına çevirdi.

Ayazağa'daki lüks site inşaatında yangın!

İstanbul Sarıyer Ayazağa'da lüks site inşaatının strafor deposunda yangın meydana geldi. Ekipleri yangına müdahale ediyor..

Yakut Strafor İmalat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakut Strafor İmalat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nihat Tutkun tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Model House'tan nefes alan ve sağlıklı prefabrik evler!

Sarı çamdan yapılan prefabrik evlerin nefes aldığını ve daha sağlıklı olduğunu belirten Model House Şirket Müdürü Metin Özdemir, 3 santimlik karbonlu strafor ve taş yünü ile panellere izolasyon yaptıklarını aktararak sıcaklık avantajı olduğunu söyledi.

Hasankeyf strafor malzemesiyle maketleştirildi!

Hasankeyfli Selahattin Cihan, Ilısu barajı altında kalacak tarihi ilçe Hasankeyf’i ısı yalıtımında kullanılan strafordan maket haline getirdi. Batman’ın tarihi ilçesi Hasankeyf, strafor malzemesiyle maketleştirildi.

Muğla'da atık malzemelerle tarihi binaların maketleri yapılıyor!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iç mimar Hilal Chouman, Kayaköy Ören Yeri ile İstanbul'un Balat semtindeki tarihi yapıların maketlerinde plastik, karton, strafor, cam ve metal atıkları kullanıyor.

Niğde Üniversitesi yanmaz strafor geliştirildi!

Niğde Üniversitesi Endüstriyel Hammaddeler ve Yapı Malzemeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜHAM) bünyesinde yürütülen çalışmalarda İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Bilgil tarafından “Yanmaz Strafor” geliştirildi.

Türkiye'nin ilk su ürünleri organize sanayi bölgesi İzmir'de kurulacak!

Türkiye'de ilk kurulacak Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesinde balık işleme, paketleme tesisleri, soğuk hava depoları, ağ bakım ve yıkama tesisleri, strafor tesisleri, yem tesisleri gibi sektörle ilgili tüm tesisler, bir arada olacak...

Essim Yalıtım, üretimi ile Mısır'dan yapılan ithalatı önleyecek!

Sektöre adım atan Essim Yalıtım, küresel bir marka olmayı hedefliyor. Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarını hızlandıran şirket, iki yıl içinde de 15 milyon TL'lik yatırımla strafor ve polyester keçe üretimine başlamayı planlıyor...

Gökkuşağı, 10 bin metrekare kapalı üretim alanı hedefliyor!

Strafor olarak bilinen ısı yalıtım malzemeleri üretimini yapan Gökkuşağı Yapı Sistemleri, üretimi arttırarak yeni ek binası ve 10 bin metrekare kapalı üretim alanına kavuşmayı planlıyor...

Fixkim'den yeni ürün; Hazır Sıva!

Yapı harçları ve strafor üretiminde Türkiye'nin önde Agelen markalarından biri olan Fixkim, Ar-Ge'ye dönük faaliyetlerinin meyvelerini almayı sürdürüyor

strafor Haberi

strafor

Gökkuşağı Yapı Sistemleri Fabrika Müdürü Hakan Cereci, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Iğdır Yatırım Destek Ofisi ile temas halinde olduklarını bildirdi. 2011 yılında ajanstan almaya hak kazandıkları geri ödemesiz mali destek kapsamında yeni makineler alarak üretim kapasitelerinbi arttıracaklarını söyledi.Ayrıca üretim binalarına ek bir bina dahil etmeyi planlıyorlar. 


Gökkuşağı Yapı Sistemleri, strafor olarak bilinen ısı yalıtım malzemeleri konusunda 2011 yılında 3 milyon TL'lik yatırımla Iğdır Organize Sanayi Bölgesi'nde üretime geçti. Toplam 25 bin metrekare alan içerisinde 5 bin metrekare kapalı alanda 26 kişiye istihdam sağlıyor.


Gökkuşağı Yapı Sistemleri Fabrika Müdürü Hakan Cereci, bölgede faaliyet gösteren Serhat Kalkınma Ajansı Iğdır Yatırım Destek Ofisi ile olan temasları sonucunda aldıkları makinelerle üretimi arttırıp 10 bin metrekarelik kapalı üretim alanına sahip olmayı...