17 / 06 / 2024

Stratos GIGA wılonun yeni ürünü

Stratos GIGA wılonun yeni ürünü

Stratos GIGA, kullanım maliyetlerini en düşük seviyelere indirirken, yüksek enerji tasarrufu özelliği sayesinde doğayı karbondioksit emisyonlarından da koruyor...

Wıseryn Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıseryn Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Cengiç, Mehmet Cengiç Ve Selim Cengiç  tarafından kuruldu.

Wıkıhome Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıkıhome Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Sajedı Alması, Pouya Mansourı ve Vahıd Sajedı ortaklığında kuruldu.

Wınn4 İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınn4 İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Adıyaman tarafından kuruldu.

W Estates İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

W Estates İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tekin, Çağlar Bağ, Elchın Mammadbayov ve Mona Farısvand ortaklığında kuruldu.

Wıldpear Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıldpear Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Vurur tarafından kuruldu.

Wö Mak İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Wö Mak İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirci tarafından kuruldu.

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Murat Buharalı tarafından kuruldu.

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Kuru tarafından kuruldu.

Wısdom Global İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wısdom Global İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon  TL sermaye bedeli ile Hayrullah Engin Özsu tarafından kuruldu. 

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gohar Ali Faiz tarafından kuruldu.

John W. Henry, muhteşem villasını satışa çıkardı!

Liverpool'un sahibi Amerikalı iş adamı John W. Henry görenleri hayrete düşüren villasını satışa çıkardı.

Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Wı Energy Elektrik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wı Energy Elektrik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile Navıd Tayebi ve Nader Tayebi imzasıyla kuruldu.

Stratos GIGA wılonun yeni ürünü Haberi

Stratos GIGA wılonun yeni ürünü



WILO’nun sektöründeki en üst sınıf standartların da üzerinde bir ürün olarak geliştirdiği Stratos GIGA, sunduğu enerji ve maliyet verimliliği ile fark yaratıyor. Stratos GIGA, kullanım maliyetlerini en düşük seviyelere indirirken, yüksek enerji tasarrufu özelliği sayesinde doğayı karbondioksit emisyonlarından da koruyor.   



Pompa ve pompa sistemleri sektörünün dünyaca ünlü markası WILO yeni ürünü Stratos GIGA ile endüstride ve binalarda kullanılan ısıtma, soğuk su ve soğutma sistemlerinin maliyetlerini optimize edecek çözümler sunuyor. 


İlk yüksek verimli (>IE4) motora sahip kuru rotorlu pompa olma özelliğini taşıyan Stratos GIGA, minimum enerjiyle güvenli bir şekilde çalışıyor. Stratos GIGA, sabit devirli pompalara kıyasla pompa başına yılda %70’e kadar enerji tasarrufu sağlıyor. Bu yüksek oranda enerji tasarrufu özelliği Stratos GIGA’yı aynı zamanda çevreci bir ürün olarak konumluyor çünkü %70’e...