07 / 05 / 2024

Studio City 4.etap satış

Studio City 4.etap satış

Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığıyla Seyrek'te hayata geçirilen Studio City projesi "Ege'nin Gerçek Yatırım Projesi" sloganıyla 4.etabının lansmanını yaptı.

İzmir Studio City'nin 7. etabı satışta! 179 bin TL'ye!

İzmir Studio City projesinin 7. etap lansmanı bugün gerçekleştirildi. Toplamda 56 dairenin yer aldığı 7. etapta fiyatlar 1+1'lerde 179 bin TL'den başlıyor. 

Seyrek Studio City'de ilk 4 etabın satışları tamamlandı!

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, Seyrek'te yapımı devam eden Studio City'de, ilk 4 etabın satışını tamamladıklarını; 5'inci etap ve çarşı etabının yapımını ise sürdürdüklerini dile getirdi.

5. Etap Studio City Konutları yaza hazır!

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, Seyrek'teki Studio City projesinin ilk 4 etabının satışını tamamladıklarını, projede toplum konut hedefinin 2 bin 500 olduğunu söyledi.

4. Etap Studio City Konutları'nın satışı tamamlandı!

Yücesoy Mühendislik, Seyrek'te yapımı devam eden Studio City ile bölgenin en büyük yatırımına imza attı. Gördüğü ilgi üzerine bin 600 konuta ulaşan Studio City'de, ilk 4 etabın satışını tamamlandı.

4. Etap Studio City Konutları satışa çıktı!

Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi. Seyrek'de 1+1, 2+1,3+1 ve bahçeli dubleks daire seçenekleriyle satısa sunulan 4. Etap Studio City ilk üç etaplarını satış rekorları ile tamamladı.

Studio City'nin 4. etabı satışa çıktı!

Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığıyla İzmir Seyrek'te hayata geçirilen Studio City projesi "Ege'nin Gerçek Yatırım Projesi" sloganıyla 1, 2 ve 3'üncü etabın ardından 4. etabının da lansmanını gerçekleştirdi.

Studio City'nin 4. etabı satışa sunuldu!

Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığıyla Seyrek'te hayata geçirilen Studio City projesi "Ege'nin Gerçek Yatırım Projesi" sloganıyla 4.etabının lansmanını yaptı.

Seyrek Studio City 4. Etap tanıtıldı!

Seyrek'te Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Studio City projesinin dördücü etabındaki 147 konutun yüzde 35'nin bir hafta içinde satıldığı belirtildi

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuru!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor. Toplam 18 adet konutun kurayla satıldığı projede yüzde 15 peşinatta 108 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları bugün başlıyor. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede daire fiyatları 77 bin 957 TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ Konutları kura başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Başvuruları yarın başlayacak olan projede 487,23 TL'den başlayan taksitler ile konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları yarın başlayacak. Daire fiyatları 77 bin 957 TL'den başlangıç gösteren projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar kurayla satışa sunulacak.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ başvuru 2015!

Toplam 18 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap'ta 2 bin TL kura başvuru bedeli ödeniyor. İşte Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ başvuru 2015 detayları...

Studio City 4.etap satış Haberi

Studio City 4.etap satış

Seyrek bölgesinde Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığında 14 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselen Studio City projesi toplamda 600 konuttan meydana geliyor. 1. 2. ve 3. etap dairelerinin tamamı altı ay gibi kısa bir sürede satılan Studio City projesinin 4.etap projesi de lansmana çıktığı ilk hafta çok yoğun bir ilgi gördü ve dairelerin yüzde 35'i satıldı. 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan projenin 4.etap satışlarını da gerçekleştiren proje satış koordinatörü Mutlu Özçetin "Ege'nin gerçek yatırım projesi sloganıyla satışa çıktığımız Studio City projemizin 4.etap lansmanını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Düşünün ki bir proje ilk satışa çıktığı günden bugüne kadar altı ay içinde 4. etabının lansmanını yapıyor. Bu durum bizlere yaptığımız işin, söylediğimiz sözlerin ve belirlediğimiz sloganın ne kadar da haklı olduğunu...