09 / 05 / 2024

Stüdyo 35 ulaşım

Stüdyo 35 ulaşım

Çeyrek asırdır Karşıyaka’da faaliyet gösteren Katal İnşaat, Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde, yepyeni bir projeye imza atıyor. Stüdyo 35 İzmir Çiğli'de Kartal İnşaat tarafından yükseliyor.

65 yaş üstü ücretsiz ulaşım hakkı ne zaman sona eriyor?

65 yaş üstü ücretsiz ulaşım hakkı ile ilgili yapılan değerlendirme kapsamında, ücretsiz ulaşımda yeni karar uygulamaya alındığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

65 yaş üstüne şok karar: O illerde ücretsiz ulaşım yapamayacak! Karar Türkiye genelinde uygulanacak mı?

65 yaş üstü toplu taşıma konusu gündemde büyük yankı uyandırdı. Bu kapsamda binlerce kişi 65 yaş üstüne toplu taşıma ücretli mi olduğunu sorguluyor. Peki, hangi illerde 65 yaş üstüne toplu ulaşım ücretli oldu? İşte detaylar...

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hatam A.F. ve Kakar Mejda ortaklığında kuruldu.

Ulaşımın yeni gözdesi elektrikli bisikletler indirime girdi! Xiaomi Himo Z20 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Akaryakıta gelen üst üste zamlar ve artan trafik sorununa yeni nesil çözüm elektrikli ulaşım araçları oldu. Söz konusu trafik ve akaryakıt fiyatları ulaşımımızı oldukça maliyetli ve yorucu hale getirdi... Xiaomi Himo Z20 için fiyat araştırması.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

İstanbul'da zamlı ulaşım bugün itibari ile başladı!

İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine yüzde 35 zam yapıldı. Bugün uygulamaya konulan yeni toplu ulaşım tarifesine göre, 2,60 lira olan tam elektronik bilet 3,50 lira, 1,25 lira olan öğrenci bileti 1,75 lira, 205 lira olan tam mavi kart 275 lira, 40 lira olan öğrenci mavi kartı 50 liradan satılıyor.

Stüdyo 24 projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut,  Stüdyo 24 projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Stüdyo daireler tamamen tarih oldu!

Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe giren yeni imar yönetmeliğiyle yapımı durdurulan stüdyo daireler artık tamamen tarih oluyor. Kira getirisi isteyen yatırımcılar son dairelere büyük talep gösterince 1 senede hem stüdyoların fiyatı arttı hem de stok bitme noktasına geldi.

Stüdyo MIA projesi geliyor!

Stüdyo MIA projesi İzmir Gaziemir'de hayata geçiriliyor. 50 adet 1+1 ve stüdyo şeklinde daire ve işyerlerinden meydana gelen proje 1.200 metrekare arsa alanına sahip. 

Stüdyo 35 ulaşım Haberi

Stüdyo 35 ulaşım


Stüdyo 35 projesinde satışlar tamamlandı!

Çiğli'de  3 bin metrekarelik alanda 1+1 100 adet daireden oluşan ‘Stüdyo 35’ evleri, 15 Kasım’da satışa çıkacak. Açık yüzme havuzu, kapalı spor salonu, okuma salonu, 24 saat güvenliği, kapalı ve açık otoparkıyla özellikle öğrenciler için otel konforunda bir yaşam avantajı sunduklarını belirten Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, satış...