29 / 04 / 2024

Stüdyo City ulaşım

Stüdyo City ulaşım

Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te bulunan Stüdyo City'nin 4. etabına, gelen yoğun talep doğrultusunda start verildi.

65 yaş üstü ücretsiz ulaşım hakkı ne zaman sona eriyor?

65 yaş üstü ücretsiz ulaşım hakkı ile ilgili yapılan değerlendirme kapsamında, ücretsiz ulaşımda yeni karar uygulamaya alındığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

65 yaş üstüne şok karar: O illerde ücretsiz ulaşım yapamayacak! Karar Türkiye genelinde uygulanacak mı?

65 yaş üstü toplu taşıma konusu gündemde büyük yankı uyandırdı. Bu kapsamda binlerce kişi 65 yaş üstüne toplu taşıma ücretli mi olduğunu sorguluyor. Peki, hangi illerde 65 yaş üstüne toplu ulaşım ücretli oldu? İşte detaylar...

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hatam A.F. ve Kakar Mejda ortaklığında kuruldu.

Ulaşımın yeni gözdesi elektrikli bisikletler indirime girdi! Xiaomi Himo Z20 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Akaryakıta gelen üst üste zamlar ve artan trafik sorununa yeni nesil çözüm elektrikli ulaşım araçları oldu. Söz konusu trafik ve akaryakıt fiyatları ulaşımımızı oldukça maliyetli ve yorucu hale getirdi... Xiaomi Himo Z20 için fiyat araştırması.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Stüdyo 24 projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut,  Stüdyo 24 projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

Stüdyo daireler tamamen tarih oldu!

Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe giren yeni imar yönetmeliğiyle yapımı durdurulan stüdyo daireler artık tamamen tarih oluyor. Kira getirisi isteyen yatırımcılar son dairelere büyük talep gösterince 1 senede hem stüdyoların fiyatı arttı hem de stok bitme noktasına geldi.

Stüdyo MIA projesi geliyor!

Stüdyo MIA projesi İzmir Gaziemir'de hayata geçiriliyor. 50 adet 1+1 ve stüdyo şeklinde daire ve işyerlerinden meydana gelen proje 1.200 metrekare arsa alanına sahip. 

Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Stüdyo ve 1+1 daireler bulundukları siteye zarar mı veriyor?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "stüdyo ve 1+1 daireler" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Stüdyo daireleri yasaklayan yönetmelik 1 Ekim'de yürürlükte!

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor. Stüdyo dairelerin yapımına yasak, toplam kat alanlarına ilişkin de yeni düzenlemeler getiren Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, 1 Ekim'de yürürlüğe girecek.

Stüdyo City ulaşım Haberi

Stüdyo City ulaşım

Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te bulunan Stüdyo City'nin 4. etabına, gelen yoğun talep doğrultusunda start verildi. Yücesoy Miihendislik'in projesi olan Stüdyo City'nin, bölgenin doğal dokusunu korurken sosyal tesisleri, modern yaşam alanları ile ev sahibi olmak isteyenlere cazip bir yatırım imkanı sunduğunu dile getiren Yücesoy Mühendislik Satış Müdürü Asil Yavuz, "İzmir-- Menemen hattında, yeni çevre yolunun da sağladığı ulaşım kolaylığı sayesinde çok özel bir konumu olan Studio City, ilk üç etaplarını satış rekorları ile tamamladı. Gelen müthiş talep doğrultusunda 4. etap için start verdik. Ayrıca bölgede bir alışveriş merkezi yapmak için de kollan sıvadık" eledi. 


Yeni...