17 / 05 / 2024

stüdyo dairelere çözüm

stüdyo dairelere çözüm

Şili ve Peru'nun da bulunduğu 80 ülkeye ihracat yapan Gaysan Mobilya, stüdyo dairelere talebin artması üzerine, 55 ayrı çözüm geliştirdi...

Kiralık ev krizi için 7 çözüm önerisi: Boş eve vergi, kiraya üst sınır gelmeli! 

Kadıköy Geçinemiyoruz Platformu 2023 Kasım ayı Kiralık Konut Raporu'nda, kiralık evlerle ilgili çarpıcı detaylar paylaşıldı ve derinleşen kira krizine ilişkin çözüm önerileri de açıklandı. İşte ayrıntılar...

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hatam A.F. ve Kakar Mejda ortaklığında kuruldu.

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mert Deniz Koparan Yunus ve Emre Açıkgöz tarafından kuruldu.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

Stüdyo 24 projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut,  Stüdyo 24 projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

Esra Kestirengöz Dizayn Stüdyo ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Kestirengöz Dizayn Stüdyo ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Kestirengöz tarafından kuruldu.

Stüdyo daireler tamamen tarih oldu!

Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe giren yeni imar yönetmeliğiyle yapımı durdurulan stüdyo daireler artık tamamen tarih oluyor. Kira getirisi isteyen yatırımcılar son dairelere büyük talep gösterince 1 senede hem stüdyoların fiyatı arttı hem de stok bitme noktasına geldi.

Kıbrıs'taki emirname krizi İmar Üst Kurulu ile çözülecek!

Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, emirname krizinde vardıkları çözümü açıkladı. Gürcafer, Kıbrıs'ın imar planlarının İmar Üst Kurulu tarafından yapılacağını söyledi.

Stüdyo MIA projesi geliyor!

Stüdyo MIA projesi İzmir Gaziemir'de hayata geçiriliyor. 50 adet 1+1 ve stüdyo şeklinde daire ve işyerlerinden meydana gelen proje 1.200 metrekare arsa alanına sahip. 

stüdyo dairelere çözüm Haberi

stüdyo dairelere çözüm

Türkiye'de yoğun ilgi gören stüdyo daireler, mobilya tasarımlarını da etkiliyor. Türkiye'nin ilk ve tek hareketli mobilya üreticisi Gaysan Mobilya, küçük dairelere yönelik 55 ayrı çözüm geliştirdi. Şirketin tasarımı olan çalışma masası, gardrop ve yatak olarak kullanılabilen genç odası sistemleri büyük ilgi görüyor. Şirket, kapalıyken koltuk veya vitrin, açıkken yatak olan sistemler ile de pratik çözümler...