03 / 05 / 2024

stüdyo24 fiyatları

stüdyo24 fiyatları

Emlak Konut GYO ve EPP güvencesiyle Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24, inovatif özelliklerinin ve renkli kimliğinin yanında yarattığı yatırım fırsatı ile de dikkatleri çekiyor. Fiyatlar 92.500 TL’den başlıyor...

Stüdyo24 satılık daire fiyatları!

15’er kattan meydana gelen 2 blok halinde yükselen Stüdyo24 satılık daire fiyatları ile ilgili en düşük fiyat 90 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Stüdyo 24 fiyat listesinde son durum! Loft stüdyolar 91 bin TL!

Ispartakule’de yükselen Stüdyo 24 projesinin son fiyat listesi açıklandı! Loft stüdyo daireler 91 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor!

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor! Kıyıda köşede altını olanlar hemen 3 Mart 2024 altın fiyatlarına bakın!

Mart ayının ilk pazar gününde pek çok yatırımcı da altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Rekor üstüne rekor kıran gram altın 2.180 TL olurken, çeyrek altın ise 3 bin 580 TL'den satılıyor.

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Hurda piyasasında ipler koptu! Zam üstüne zam gelen hurda fiyatları alarm veriyor! Güncel hurda fiyat listesi

Hurda piyasası, diğer bölgelerdeki arz sıkıntısı ve güçlü hurda talebi nedeniyle çığırından çıktı. Zam üstüne zam gelen hurda fiyatları alarm veriyor. Hurda fiyatları ne kadar? İşte güncel hurda fiyat listesi.

Akaryakıt fiyatlarında adeta tüm ipler koptu! Zam üstüne zam geliyor! İşte son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarında adeta tüm ipler koptu... Zam üstüne zam geliyor... İşte son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları...

Altın fiyatlarında resmen rekor üstüne rekor geldi! İşte 19 Temmuz 2023 anlık altın fiyatları!

Altın fiyatlarında resmen rekor üstüne rekor geldi...Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 19 Temmuz 2023 anlık altın fiyatları...

Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı! Rekor üstüne rekor kırdı! 14 Temmuz 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından yükselişe geçerek rekor üstüne rekor kırdı. Gram altın dün 1667 lira oldu. Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 14 Temmuz 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarıyla ilgili olağanüstü bir gelişme yaşandı! Elinde altını olanlar tam bu kadara zıplayacak!

Altın fiyatlarında olağanüstü bir gelişme yaşandı! Küresel merkez bankalarının faiz artırımına gitmesiyle altın düşüşe geçti. Ancak uzmanlara göre, önümüzdeki dönemde altın piyasası büyük bir yükseliş yaşayacak. İşte ayrıntılar...

Altın taş üstünde taş bırakmadı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın üçüncü işlem gününde de yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın taş üstünde taş bırakmadı. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Gümüşlerimizi bozduralım mı? Gümüş fiyatları ne olur?  Uzmanlar üstüne basa basa uyardı!

Gümüş fiyatları yükselmeye devam ediyor. Hatanın ikinci işlem gününde de gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki gümüş fiyatları ne olur? Gümüşlerimizi bozduralım mı? Uzmanlar üstüne basa basa uyardı...

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları

10 Mayıs Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından tkaip ediliyor. ABD enfşasyon rakamları öncesinde altın fiyatları Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Demir fiyatları resmen dibe vurdu! İndirim üstüne indirim geldi! 19 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına indirim üstüne indirim gelmeye devam ediyor. Demir fiyatları gelen indirimlerle birlikte resmen dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu?  19 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Çimento fiyatlarında ay sonu şoku! Zam üstüne zam gelmişti! Çimento fiyatları ne kadar? 29 Mart 2023 fiyat listesi

İnşaat sektörünün olmazsa olmazı olan çimentonun fiyatları sık sık araştırılıyor. Çimento fiyatlarına geçtiğimiz günlerde zam üstüne zam gelmişti. Peki son dakika çimento fiyatları bugün ne kadar? 29 Mart 2023 fiyat listesi

Demir fiyatları resmen çakıldı! İndirim üstüne indirim geldi! 25 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bu hafta indirim üstüne indirim geldi. Son zamanlarda düşüşe geçen demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 25 Mart 2023 demir fiyat listesi.

stüdyo24 fiyatları Haberi

stüdyo24 fiyatları

Ispartakule-Bahçeşehir’in merkezinde yer alan Stüdyo 24, cazip konumu, konsepti, rezidans hizmetleri ve sosyal yaşamı ile prestij vaat ediyor. Proje, 3. köprü, yeni havaalanı ve Kanal İstanbul projesi güzergahında olmasıyla yatırımcılara göz kırpıyor.  


Stüdyo 24, 1 Milyon nüfuslu “Yeni İstanbul” projesi kapsamında yer alacak Bioİstanbul, Sağlıkkent ve MagnetCity’e de komşu konumda bulunuyor. Günümüzün en değerli yatırım bölgesi olan Ispartakule’de hayat bulan stüdyoların Mayıs 2014’te teslim edileceği belirtiliyor.

Yatırım yapmak veya kısa vadede cazip bir fırsatla birikimini değerlendirmek isteyen herkes için uygun seçenekler sunuyor.


Yatırımcılar için kaçırılmayacak bir fırsat!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar’ın ''Ispartakule'de yeri veya evi olanlar veya orada proje yapmak isteyenler zaman içerisinde çok karlı çıkacak.” sözleri, Ispartakule’ye yatırım talebini gün geçtikçe arttırırken, Stüdyo 24 daireleri de hızla tükeniyor.

Bugüne...