06 / 05 / 2024

stüdyo24 projesi

stüdyo24 projesi

Dairelerin 92 bin 500 TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile satışa sunulduğu Stüdyo 24 projesi lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Ispartakule'de yükseliyor. Projede daire satışları devam ediyor...

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

İSTİM, SotCA'da ödüllendirildi! 

"Sign of the City Awards (SotCA)" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. İSTİM projesi ödül töreninde ‘En İyi Endüstriyel Lojistik Yapı’ kategorisinde ödüle layık görüldü...

Bitlis Dere Üstü Islah Projesi için yıkım başladı!

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Sokak Sağlıklaştırılması Projesi'nde yıkımı yapılan otelin enkazını inceledi.

Bitlis’te dere üstü ıslah projesinde yıkımlar başladı!

Bitlis'te dere üstü ıslah projesi kapsamında mülkiyeti İl Özel İdaresine ait yapılar yıkılıyor.

Stüdyo MIA projesi geliyor!

Stüdyo MIA projesi İzmir Gaziemir'de hayata geçiriliyor. 50 adet 1+1 ve stüdyo şeklinde daire ve işyerlerinden meydana gelen proje 1.200 metrekare arsa alanına sahip. 

Türk müteahhitlerden Kuveyt atağı!

Türkiye-Kuveyt İş Konseyi Başkanı Ekşi: "Kuveyt'te 2020'ye kadarki süreçte 150 milyar dolara yakın altyapı ve üst yapı projesi var. Bunların hepsi Türk müteahhitlerinin yapabileceği işler" dedi.

Torunlar GYO burs programıyla 7 kişiye destek verecek!

Gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden Torunlar GYO, başlattığı burs programı ile bu yıl 7 kişiye destek vereceğini açıkladı. Torunlar GYO Lisansüstü Burs Projesi'nde destek alacak 7 kişi belirlendi.

Isparta'daki sanayi sitesinin taşınması Türkiye'ye örnek olacak!

Hükümetin kent içinde kalan sanayi sitelerinin dışarıya taşınmasına yönelik destek paketinin Isparta için bir fırsat olması bekleniyor.Gül İki Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, kamulaştırılma ve üst yapı projesi için hükümetten destek bekliyor.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü üst geçit projesi çalışmaları başladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek planlanan üst geçit projesi için inşaat çalışmalarına başlandı.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü için üst geçit projesi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek için üst geçit projesi hayata geçiriliyor.

Esenyurt İst Garden nerede?

2 bloktan meydana gelen Esenyurt İst Garden projesi Bayburtlu İnşaat imzası taşıyor. Projede 200 daire yer alıyor. Peki, Esenyurt İst Garden nerede?

Bayburtlu İnşaat İst Garden Projesi!

Bayburtlu İnşaat İst Garden Projesi 200 adet daireden meydana geliyor. 10 katlı 2 blok halinde inşa edilecek projenin inşaat çalışmalarının bu yıl içerisinde başlaması planlanıyor.

Hatay Konak'ta kapalı pazar yerinin üst örtü inşaatına başlanıyor!

HATAY" da geçtiğimiz yıl inşası tamamlanan ancak üst örtüsü olmadığı için hizmete giremeyen kapalı pazaryeri için Konak Belediyesi'nce hazırlanan üst örtü projesi tamamlandı..

stüdyo24 projesi Haberi

stüdyo24 projesi

Satış sürecine devam edilen Stüdyo 24 projesi, İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir Ispartakule'de hayata geçiriliyor. Proje, Cathay İleri Projeler, Emlak Konut GYO ve EPP ortaklığıyla inşa ediliyor.


Teslim tarihi Mayıs 2014 olarak belirlenen Stüdyo 24, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Projede farklı ödeme seçenekleri yer alıyor.




Ispartakule Stüdyo 24'te; stüdyo dairelerin alanları 38-54 metrekare, 1 oda 1 salon dairelerin alanları 62-81 metrekare, 1 oda 1 salon dubleks dairelerin alanları ise 84-112 metrekare arasında değişiyor.


Açık yüzme havuzu, fitness center, resepsiyon, toplantı odası, kapalı otopark ve oto kuaförü gibi sosyal olanaklara yer verilen Stüdyo 24 Ispartakule, 15 katlı 2 bloktan meydana geliyor.


Stüdyo24 projesinde; 38-54 metrekare stüdyo dairelerin fiyatları 92 bin 500 TL ile 144 bin...