27 / 05 / 2024

su baskını dedektörü

su baskını dedektörü

Posta Gazetesi'nden Tamer Heper, zemin katta daire satın alan kişilerin sorunlarına değinerek zemin katta oluşan su basmaları sonucunda ne yapılmalı, kime müracat edilmeli sorularını yanıtlıyor.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Cuma gününe dikkat! Valilik o şehirde yaşayanları uyardı; Su baskını, sel, yıldırım, dolu her risk var

Aman dikkat! Valilik, 2 Haziran Cuma günü tüm şehirde etkili olması beklenen sağanak sebebiyle vatandaşları uyardı. İşte detaylar...

Altın fiyatlarında beklenmeyen düşüş! Nedeni belli oldu! Altın yatırımcıları hemen bakın!

Altının onsu dün 1939 dolar ile son iki ayın en düşük seviyesini gördü. Haftanın son işlem gününde de doların artan baskısıyle altın fiyatları gerilemeye devam ediyor. Peki altın fiyatları neden düştü?  Nedeni belli oldu! Altın yatırımcıları hemen bakın!

Fed altının parıltısını aldı! Resmen tepetaklak etti! Altın yatırımcıları yas tutuyor! Herkes bu rakamları konuşuyor

Son dakika altın fiyatları ABD'de enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselirken, bugün Fed baskısı ile tekrar düşüşe geçti. Fed altının parıltısını aldı! Resmen tepetaklak etti! Altın yatırımcıları yas tutuyor! Herkes bu rakamları konuşuyor...

Gram altın için rekor rakam açıklandı! Uzmanlar resmen tarih verdi! Altın yatırımcıları o günü bekliyor

Fed'in 1980'li yıllardan itibaren sıkılaştırma politikalarına devam etmesi doların yükselmesini sağlarken altın üzerinde baskıyı artırıyor. Uzmanlar ise gram altın için tarih vererek rekor seviyeyi açıkladı.

Meteoroloji’den 8 ilde kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Bu haberi okumadan evden çıkmayın!

MGM'den ani sel, yıldırım, su baskını, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

MSY Nefes: İstanbul'da gri su sistemini uygulayan ilk proje! Kullanılmış sular dönüştürülecek!

MSY Nefes projesinde, gri su uygulamasıyla kullanılan sular dönüştürülecek ve farklı alanlarda kullanım sağlanacak. 

Kredi desteği ve kripto para düzenlemesi yabancıya konut satışını patlatır!

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, yabancıya konut satışıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bahadır, “Bankaların kredi desteği ve kripto para düzenlemesi, konutta yabancı yatırımını patlatır” dedi.

Somfy IntelliTAG kapı dedektörü ile üstün derece ev güvenliği!

Somfy Intellitag Kapı ve Pencere Dedektörü ile eviniz güvenli hale geliyor...

Taşkın ve Rüsubat Kontrolü Yönetmeliği!

Devlet Su İşleriGenel Müdürlüğü imzalı "Taşkın ve Rüsubat Kontrolü Yönetmeliği" bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Mali müşavire sahte fatura baskını!

İnşaat sektöründe kurulan paravan şirketler üzerinden düzenlediği naylon faturayı satan mali müşavirin devleti 2 milyar 250 bin lira zarara uğrattığı gerekçesiyle işyerine baskın düzenlendi. 

Hava değişimleri acil tadilat ihtiyacını artırıyor!

Ev hizmetleri alanında milyonlarca kişiye çözüm sunan Armut’un yetkilileri, aşırı yağmur ve su baskınları İstanbul’da tadilat ve temizlik taleplerini artırdığını belirtti.

Bankalar su baskını zararlarından sorumlu!

Konut sigortasının sona erdiğini müşterisine bildirmeyen banka, su baskını olan evde ortaya çıkan zararın yarısını karşılamak zorunda kaldı.

su baskını dedektörü Haberi

su baskını dedektörü

Bir yıl kadar önce Esenyurt Fatih mahallesi 888. sokakta bir zemin daire satın aldım. Ancak buradaki tüm zemin katlarda, yağışlı havada giderlerden evi kanalizasyon suyu basmaktadır. Müteahhide gittik, “İSKİ’ye başvurun” dedi. İSKİ’ye gittik “Belediyeye başvurun” dedi, belediyeye gittik o da İSKİ’yi işaret etti. Bunlar birbirini suçlarken biz kanalizasyon içinde yaşıyoruz. Maddi durumumuz evimizden çıkıp bir başka yere gitmeye imkan tanımıyor. Bu durumda kim kusurludur, kime başvuralım? F.K. 


Okuyucum o kadar dertli ki mektubuna tam 33 tane de resim eklemiş ve bu resimleri gördükten sonra gerçekten de derdinin büyüklüğü anlaşılıyor. Böyle bir hayat yaşanmaz, ayrıca sağlık yönünden son derece sakıncalı. Okuyucum bu durumda çok mağdur. Peki mağduriyeti nasıl giderilecek? 


İlk bakışta edinilen intiba, sokaktaki ana pis su giderinin yani kanalizasyon hattının, binanın...