29 / 04 / 2024

su baskını için üretim tesisi

su baskını için üretim tesisi

Su yönetimi ürünleriyle evlerden havalimanlarına kadar pek çok yapıyı su baskınlarına karşı koruyan ACO Türkiye'de bu yıl ilk üretim tesisini açacak...

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

Altın yatırımcıları hazırlanın! Hatice Koçak bugün için saat verdi! Bu rakamı duyan kuyumcuya koşacak

Yatırımcıların en çok tercihleri arasında olan altın, gündeme yine bomba gibi düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, bugün için saat vererek, rakam açıklamasında bulundu.

Hazır olun! İslam Memiş gram altın için ilk kez bu rakam telaffuz etti: 3.500 TL olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ilk kez gram altın için 'hazır olun' diyerek 3,500 TL telaffuzunda bulundu ve tarih verdi.

Benzinli altın dönemi başlayacak diyen Hatice Kolçak gram altın için rakam verdi! Bu rakama dikkat!

Ünlü analist Hatice Kolçak Merkez Bankası faiz kararının ardından düşüşe geçen altın fiyatlarıyla ilgili 'Benzinli altın dönemi başlayacak' diyerek gram altın için rakam verdi. Bu rakama dikkat...

'Gram altın için uyarım var' diyen İslam Memiş altın borcu olanlara seslendi: İnanmayın...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olup olmayacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın için uyarım var'' diyerek altın borcu olanları uyardı. İşte o açıklama...

Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın! Altın Kahini İslam Memiş gram altın için rekor rakamı açıkladı!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında piyasalarda hareketlilik başladı. gram altın 1645 TL'ye kadar geriledi. Altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcıları endişelendirirken Altın Kahini İslam Memiş'ten ''elinizdeki alınları sakın bozdurmayın'' diyerek gram altın için rekor rakamı açıkladı.

Altında rota oluşturuldu! Hatice Kolçak asıl yükseliş için hem tarih verdi! Gram altın bu kadar olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altın için dikkat çeken bir öngörüde bulundu. Altında rota oluşturuldu, hem tarih hem de rakam açıklandı. 

Altın için saat verildi! Yatırımcılar pusuya yattı! Herkes bu rakama hazır olsun!

Altın fiyatları bugün de gündemdeki yerini koruyor. Son dönemlerde yurt dışında yaşanan gelişmelerle yön bulan altın fiyatları için bugün saat verildi.  Yatırımcılar pusuya yattı! Herkes bu rakama hazır olsun!

Her dediği çıkan İslam Memiş gram altın için alım fırsatını 'Son kez' deyip açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Fed'in faiz kararından sonra  İslam Memiş yeni alım fırsatı için tarihi verdi. Rekor geliyor geç kalan kaybeder. İşte altın fiyatlarında yatırımcıları bekleyen son dakika sürprizi...

İslam Memiş açıkladı! Gram altın o seviye için gün sayıyor

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için yeni tahminde bulundu. İslam Memiş gram altının çıkacağı en yüksek seviyeyi açıkladı. İşte tüm detaylar...

İslam Memiş'ten gram altın için ''yanıldım'' açıklaması geldi! Yeni rakamı verdi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararından sonra ''yanıldım'' diyerek gram altın için yeni rakamı açıkladı.

Babalar Günü için Saat&Saat'ten Her Zevke Uygun Özel Hediyeler

Saat&Saat, Türkiye'deki tek yetkili distribütörü olduğu dünyaca ünlü markalarla buluşan saat tutkunlarına, Babalar Günü için en farklı ve seçkin hediyeleri sunuyor. Her yaş ve stile hitap eden babalar için farklı markalar tarafından özel olarak tasarlanan saatler sizleri bekliyor.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

su baskını için üretim tesisi Haberi

su baskını için üretim tesisi

Dünyada 40’tan fazla ülkede 29 üretim tesisi ile faaliyet gösteren Almanya merkezli ACO, su yönetimi alanında geliştirdiği sistemlerle havalimanı, stat, AVM, ev, villa gibi pek çok yapıda su baskınlarını önlüyor. ACO, Türkiye’de ise 2006 yılından bu yana yapı sektörüne su yönetimi sistemleriyle hizmet veren ACO, Türkiye’de ilk üretim tesisini bu yıl içinde açacak.


ACO Genel Müdürü Ender Özatay’dan, ACO’nun giderek kötüleşen çevre koşullarına daha  kompleks ve sofistike drenaj sistemleri ile insanları kontrol edilemeyen su sorunlarından ve suyu da insanların verebileceği zararlardan koruduğunu söyledi. Su yönetiminde dış ve iç drenaj sistemlerinde, petrol, yağ ve gıda ayrıştı- ncılarda, polimer beton ve paslanmaz çelik imalatı konulannda faaliyet gösteren ACO’nun, su baskınlarım önlemek amacıyla drenaj sistemleri kurarak çözümler ürettiğini anlatan Özatay, “Müstakil evler, az...