02 / 05 / 2024

su borcu ptt ödeme

su borcu ptt ödeme

İşyeri ve mesken gibi taşınmazlar adına kesilen su faturaları, fatura üzerinde belirtilen süre içerisinde ilgili ödeme noktalarına ödeniyor. Su faturası PTT'den ödenir mi? İşte alternatif ödeme noktaları..

Kiracı elektrik, su, doğalgaz borcunu ödemezse ne olur?

Ev sahipleri bazen evden çıkan kiracıların bıraktığı elektrik, su ve doğalgaz gibi hizmetlere dair borçlar ile karşı karşıya kalabiliyorlar. Böyle bir durumda borç ne nasıl olur, kalan borcu ev sahibi mi öder? İşte haberin detayları...

Su borcu olanlara duyuruldu! O tarihe kadar işlemlerinizi hemen yapın!

İstanbul’da ikamet eden vatandaşlara borçları ile alakalı yeni gelişmeler bildirildi. İşte detaylar!

PTT'den emekliye ilaç gibi kredi kampanyası! Borçluların derdine derman olacak!

Borcu olan emekliye 100.000 TL nakit imkanı PTT ve Aktif Bank iş birliği ile oluşturuldu.

SGK, KYK, elektrik, su borçları silinecek mi?

Hükümet büyük bir borç yapılandırma paketinin hazırlıkları için düğmeye basınca devlete borcu bulunan pek çok vatandaş da, kendi borcunun yapılandırma kapsamına girip girmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki bu yapılandırma ile devlete olan SGK, gayrimenkul vergisi, MTV, doğalgaz, elektrik ya da su b

Milyonların borcu siliniyor! Eğer elektrik, su, telefon borcunuz varsa…

Milyonlarca borcu olan vatandaşa güzel haber geldi. Yaklaşık 6 milyon dar gelirli vatandaşın 30 milyar liralık icra ve haciz borçlarının silinmesi gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

Vatandaşın borcu siliniyor! Milyonlarca kişiye müjde! Elektrik, su, doğalgaz, telefon…

Milyonlarca borçlu vatandaşa güzel haber geldi. Temel ihtiyaçlar ile ilgili ödemelerini gerçekleştiremeyen kişiler için hükümet harekete geçti. Borcu nedeni ile hacizlik olan kişilere devlet yardımda bulunacak. İşte detaylar…

Borcu olana müjdeli haber! Elektrik, doğal gaz, su ve telefon faturasını devlet ödeyecek

Milyonlarca borçlu kişiye güzel haber geldi. Temel ihtiyaçlar ile ilgili ödemelerini yapamayan kişiler için hükümet harekete geçti. Borcu sebebi ile hacizlik olan kişilere devlet yardım edecek. İşte detaylar…

Borcu olan emekliler dikkat! Hemen kısa mesaj atarak başvurabilirsiniz!

PTT'den borcu olan emeklilere acil nakit müjdesi geldi. Maaş ödemelerini PTT üzerinden alan ve tüm emeklilerin yararlanabileceği kampanya kapsamında emeklilere uygun faiz oranlı kredi tanımlanacak. İşte detaylar...

PTT emekliye destek veriyor! 3 ay ertelemeli 80 bin TL...

Borcunu ödemekte zorluk çeken emekliler için PTT tarafından 3 ay ertelemeli PTT İçi Birleştirme Kredisi veriliyor. Bu kredi ile borcu olan emekliler derin bir nefes alacak. Kredinin ayrıntıları emekliler tarafından araştırılıyor İşte tüm merak edilenler...

Vergi borcu yapılandırmalarında son 10 gün!

Emlak vergisinden, ilan reklam vergisine, su borcundan çevre temizlik vergisine kadar Belediyelerin her türlü alacaklarına bağlı faiz, gecikme faizi ve gecikme zammı silinerek, yeniden yapılandırılan borcu, taksitle ödeme imkanı 25 Kasım 2016 tarihinde sona eriyor.

Su faturasını kaybettim nasıl öderim?

Su faturası, yetkili fatura ödeme merkezlerinden, PTT'den ödenebiliyor. Peki, henüz ödemediğiniz su faturasını kaybettiğinizi düşünelim. Bu durumda, su faturasını kaybettim nasıl öderim diyorsanız işte yanıtı..

Satın aldığım dairenin elektrik borcu kimi bağlar?

Taşınmaz mallar için alınan elektrik, su ve doğalgaz gibi abonelikler yapılıyor. Peki, aldığınız evdeki aboneliklerin borcu olduğunu düşünelim. Peki, satın aldığım dairenin elektrik borcu kimi bağlar diyorsanız işte yanıtı..

Su faturası alan bankalar!

Su kullanım tutarı, kullanıma karşılık ödenmesi gereken bedel ve ödeme süresi fatura üzerinde yazıyor. Su faturası, yetkili fatura ödeme merkezlerinden ödenebildiği gibi, PTT'den de ödenebiliyor. Peki, su faturası alan bankalar hangileridir?

su borcu ptt ödeme Haberi

su borcu ptt ödeme

Su faturası PTT'den ödenir mi?

İşyeri ve mesken gibi taşınmazlar adına kesilen su faturaları, fatura üzerinde belirtilen süre içerisinde ilgili ödeme noktalarına ödeniyor.


Ancak, fatura ile birlikte ödeme noktasına giderek, ödeme yapamayanlar faturayı internetten de ödeyebiliyor. Peki, su faturası PTT'den ödenir mi?


Su faturası PTT ile ödenebiliyor. PTT şubelerine gecikmiş faturaların ödemesi de yapılabiliyor. Diğer su faturası ödeme noktaları şu şekilde sıralanıyor:


AVRUPA YAKASI

ARNAVUTKÖY

AVCILAR

B.ÇEKMECE

BAĞCILAR

BAHÇELİEVLER

BAKIRKÖY

BAŞAKŞEHİR

BAYRAMPAŞA

BEŞİKTAŞ

BEYLİKDÜZÜ

BEYOĞLU

ÇATALCA

ESENLER

ESENYURT

EYÜP

FATİH

G.O.PAŞA

GÜNGÖREN

K.ÇEKMECE

KAĞITHANE

SARIYER

SİLİVRİ

SULTANGAZİ

ŞİŞLİ

ZEYTİNBURNU


ANADOLU YAKASI

ATAŞEHİR

BEYKOZ

ÇEKMEKÖY

KADIKÖY

KARTAL

MALTEPE

PENDİK

SANCAKTEPE

SULTANBEYLİ

ŞİLE

TUZLA

ÜMRANİYE

ÜSKÜDAR



Su faturası internetten ödenir mi?



Işıl Seren...