30 / 04 / 2024

su sayacı sökme

su sayacı sökme

Su abonesi olan gayrimenkul sahipleri adına su sayacı takılıyor. Abonenin ne kadar su kullandığı sayaçlar ile tespit ediliyor ve fatura sayaç okunarak kesiliyor. Peki, su sayacı neden değiştirilir? Neden sökülür?

Spekülatörler sıfır araçta fiyatları tırmandırıyor!

Sıfır araç fiyatlarındaki yükselişte satış yapan taraflar birbirlerini suçluyor. Sıfır araçların ülkeye gelişinde sorun olduğu haberlerinin ve bu yönde ilanların fiyatları tırmandırdığı iddia ediliyor.

Devlet Su İşleri sınavsız ve mülakatsız personel alımında tarih resmen belli oldu! Hemen açıklanan bu tarihe bakın!

Devlet Su İşleri sınavsız ve mülakatsız personel alımında tarih resmen belli oldu... Hemen açıklanan bu tarihe bakın...

Devlet Su İşleri sınavsız ve mülakatsız personel alımı için son başvuru tarihi açıklandı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri sınavsız ve mülakatsız personel alımı için son başvuru tarihi resmen açıklandı. Bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

Almanya 60 bin yeni personel alacak! Vize kolaylığıyla Türkler de gidebilecek!

Almanya nitelikli göç kanununu henüz çıkarmadı fakat acil ihtiyaç olarak 60 bin kalorifer ve su tesisatçısı istihdam edecek. Bu kapsamda, söz konusu alanlarda meslek eğitimi almış olan Türkler, iş kabulü alırsa kolay vize ile Almanya’ya giderek çalışabilecek.

Arnica Su Filtreli Elektrikli Süpürge en ucuz fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Bora ET11133 Su Filtreli Süpürge, su filtreli yapısı, 2400 watt motor gücü ve farklı zeminler için özel süpürge uçlarıyla üstün temizlik performansı ortaya koyuyor.

Tek su sayacı olan binalarda ödeme paylaşımı nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Binamızda tek su sayacı var. Yönetim bizlerden su parası alıyor ama neye göre hesap yaptığını bilmiyoruz. Tek su sayacı olan hallerde paylaşım neye göre yapılmalı?' sorusunu cevapladı.

Hollanda'da konutlar hidrojenle ısıtılacak!

Sadece su ve sürdürülebilir yolla elde edilen elektrikten üretilen hidrojen, Hollanda'da doğalgazın yeni alternatifi olarak kullanılacak...

Bor Su Ve Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bor Su Ve Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle  Hakan Yılmaz İle Ufuk Akalın tarafından Kadıköy'de kuruldu.

Veysel Eroğlu Ankara'da toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde, Erzurum'daki "Nene Hatun Tarihi Milli Parkı Çevre Düzenleme ve Kültür Sokağı" projesinin de açılışı yapıldı.

Çanakkale'de Çocuk Destek Merkezi yapıldı!

Suça sürüklenmesi, suç mağduru olması veya sokakta sosyal tehlikelerle karşı karşıya kalması sebebiyle haklarında bakım tedbiri veya korunma kararı verilen çocuklardan psikososyal desteğe ihtiyaç duyduğu tespit edilenler için yapılan Çocuk Destek Merkezi tamamlandı.

Adıyaman'da altyapı problemleri kökten çözülecek!

30 yıllık altyapısı çökme durumuna gelen Adıyaman’da olası altyapı problemlerini köklü olarak ortadan kaldırmak için milyon TL değerinde bir yatırım projesi hazırlayan Adıyaman Belediyesi ASKİM Müdürlüğü, bu yaz şehir merkezini şantiye alanına çevirecek.

Bingöl'de şehir hastanesi yetersizliği!

Yenişehir Hastanesi çok yetersiz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastenesi çok uzak. Şehir merkezinde hastaneye ihtiyaç var. Sağlık; su, yemek, ısınma, uyku gibi bedenin varlığını sürdürmesi için gerekli olan ihtiyaçlardan biridir.

Su sayacı tamir ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri Tebliğ ile belirlendi. Belirlenen bu fiyatlar tamir, bakım ve ayar ücretleri oluyor. İşte su sayacı tamir ücretleri 2016..

su sayacı sökme Haberi

su sayacı sökme

Su sayacı neden değiştirilir?

Su abonesi olan gayrimenkul sahipleri adına su sayacı takılıyor. Abonenin ne kadar su kullandığı sayaçlar ile tespit ediliyor ve fatura sayaç okunarak kesiliyor.


Bazı durumlarda su sayacı değiştiriliyor veya su sayacı sökülüyor. Pekli, su sayacı neden değiştirilir? Su sayacı neden sökülür?


Su sayaçları bozulduğunda, patladığında, sayaç numaratörlerinin çalışmaması vb. gibi durumlarda bir su makbuzu ile ... SU Genel Müdürlüğü Sayaç Hareketleri Servisine başvuruluyor.


Aboneler, bozuk olan su sayaçlarını Su Müdürlüğüne bildirmeden değiştirmeleri halinde Su Tarifeler Yönetmeliğine göre 250 TL para cezası ile cezalandırılırlar. 


Abonelerin su sayaçları ekonomik ömrünü doldurduğunda (üretim tarihi itibarı ile 10 yıl ve üzerindeki sayaçlar) camı kırık, mührü kopuk ise mutlaka değiştirilmesi gerekiyor.


Sayaç değişimi Kurum elemanları tarafından yapılıyor. Bu sebeplerden dolayı yapılan sayaç değişimlerinde sayaç bedeli alınmayıp,...