09 / 05 / 2024

Su tasarrufunda altın öneriler

Su tasarrufunda altın öneriler

Uzmanların gelecek yıllarda su kıtlığı tehlikesiyle karşı karşıya kalabileceğini belirttiği Türkiye 'de, birçok kurum mutfakta, banyoda ve diğer işlerde tasarruflu su kullanımına ilişkin uyarılarda bulunuyor...

Su yolu altın setlerde büyük fırsat! Düğünü olanlar koşun hemen bakın! Elizi 31 Aralık 2022 fiyat listesi

Düğünler için en çok satın alınan setlerden olan su yolu altın setlerin fiyatları merak ediliyor. Elizi'de su yolu fiyatları düştü. Peki su yolu set fiyatı ne kadar? İşte 31 Aralık 2022 Elizi su yolu set fiyatı...

14 ayar altın suyolu küpe fiyatları 1.993 TL'den başlıyor! Elizi 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Elizi'de 14 ayar altın su yolu küpelerin fiyatları 1.993 liradan başlıyor. En uygun fiyattaki su yolu küpeleri görmek isteyenler için Elizi 11 Kasım 2022 fiyat listesi açıklandı. Peki suyolu küpe fiyatı ne kadar? İşte Elizi 11 Kasım 2022 altın suyolu  küpe fiyat listesi

Altın su yolu set fiyatlarında 2.520 liraya varan indirim fırsatı! Çılgın kampanya! Elizi 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Elizi'de altın su yolu setlerde çılgın indirim fırsatı başladı. Elizi'nin en gözde seti olan su yolu setin fiyatı 16 bin 055 liradan 13 bin 535 liraya kadar düşerek toplamda 2 bin 520 liraya varan indirim fırsatı başladı. Peki altın su yolu set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Altın su yolu set fiyat lis

Altın alıp satacaklar için akıllara ziyan açıklama! Dünyaca ünlü milyarder nefes bile almadan açıkladı

Altın alıp satacaklar için Galaxy Digital’in CEO’su ve milyarder Mike Novogratz'den akıllara ziyan açıklama geldi. 

Geri sayım başladı! Altın ve dolar için flaş gelişme! Rakamlar bugün su yüzüne çıkıyor

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bugünün altın ve dolar için çok kritik bir olacağını söylemişti.  Altın ve dolar için bugün rakamlar su yüzüne çıkıyor. Kritik gelişme içi son saatler, geri sayım başladı!

Altını olanlara çok kritik son dakika uyarısı! Fırtına bulutları süper kasırgaya döndü! Kendinizi bu sona hazırlayın!

Altını olanlar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarının nereye gideceğini merak ediyor. JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon altını olanlara çok kritik uyarılar yaptı. İşte o uyarılar...

Altın yatırımcılarına zemzem suyu gibi tavsiye! Fırtına değil kasırga geliyor

JP Morgan Chase CEO’su Jamie Dimon, altın alacak vatandaşlara zemzem suyu etkisi yaratacak bir tavsiyede bulundu. Dimon, altında önümüzdeki günlerde fırtına değil kasırga yaşanacağını söyleyerek herkesin pozisyon alması gerektiğini söyledi.

Gayrimenkul yatırımının 13 altın kuralı!

Ev, arsa veya dükkan almak istiyorsunuz..Gayrimenkul yatırımı yapacaksınız. Oturum amaçlı mı? Yatırım amaçlı mı? Gayrimenkul ve Yatırım Uzmanı Enes Su, gayrimenkul yatırımının 13 altın kuralını açıkladı..

Ali Ağaoğlu altın kaplama telefonu ile dikkat çekti!

Ali Ağaoğlu önceki akşam Bebek Koru Kahve'deydi. Ağaoğlu'nun lüks telefonu altın kaplama Vertu'su ise dikkatlerden kaçmadı.

Hatay-Altınözü Altınkaya Göleti için acele kamulaştırma!

Küçük Su İşleri projesi kapsamındaki Hatay-Altınözü Altınkaya Göleti ve Sulaması işinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İzmir Efemçukuru altın madeni için acele kamulaştırma kararı iptal edildi!

İzmir’in tek temiz yüzeysel su toplama havzası olan ve kente 20 kilometre uzaklıktaki Efemçukuru köyünde bulunan altın madenine tarlasını satmayan tek köylü Ahmet Karaçam, bir hukuki kazanım daha elde etti.

Hatay Altınözü'nün altyapısı yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Altınözü ilçesine bağlı Kozkalesi Mahallesi’nde kanalizasyon hattı döşeyerek altyapı eksikliğinin giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

Kocaeli Altın Han yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Fuar içinde bulunan Altın Han binası ile birlikte SEKA 3 ve 4’üncü trafo ve Su Hazırlama binasını yıkacak. Bina yıkımını yıkımdan çıkan malzeme karşılığı yapacak olan büyükşehir, yıkımdan para da kazanacak.

Su tasarrufunda altın öneriler Haberi

Su tasarrufunda altın öneriler

Uzmanların gelecek yıllarda su kıtlığı tehlikesiyle karşı karşıya kalabileceğini belirttiği Türkiye'de, birçok kurum mutfakta, banyoda ve diğer işlerde tasarruflu su kullanımına ilişkin uyarılarda bulunuyor.


Uzmanların gelecek yıllarda su kıtlığı tehlikesiyle karşı karşıya kalabileceğini belirttiği Türkiye'de, birçok kurum mutfakta, banyoda ve diğer işlerde tasarruflu su kullanımına ilişkin uyarılarda bulunuyor.


Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (OSKİ) resmi internet sitesinde su tasarrufu yapılmasına yönelik derlenen bilgilere göre, tasarruf yapılabilmesi için günlük hayatta birtakım "altın" kurallar belirlenmesi gerekiyor.


Evde harcanan suyun yüzde 10'unu oluşturan mutfakta, pişirme, temizleme, yıkama ve içme maksatlı su kullanımında birkaç noktaya dikkat ederek harcamalar kısıtlanabiliyor. Sebze ve meyvelerin akan suyun altında yıkanması yerine bir kabın içinde yıkanması, daha sonra yıkama suyunun çiçeklerin sulanmasında kullanılması bunlardan birkaçı. Ispanak, semizotu,...