06 / 05 / 2024

Su tesisleri

Su tesisleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'nün sulama, enerji, içmesuyu ve taşkın koruma tesislerine 2014 yılında yaptığı 11,2 milyar liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Karım Ahmed tarafından kuruldu.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Maltepe Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışamalar hakkında açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “37 yıllık su kulesinin çatı imalatları tamamladık. Cam montajları gerçekleştirildi. Asansör montajı ise tamamlanmak üzere." dedi.

Giresun dev projelerle büyüyor!

"Yeni Bulancak hedefimiz için adım adım yürüyoruz" diyen Giresun Bulancak Belediye Başkanı Yakar, sosyal tesisler, toplu konut projeleri, cadde yenilemeleri, atık su tesisleri gibi birçok önemli proje yaptıklarını belirtti.

Yol harcamalarına katılma payının kaldırılması için teklif verildi!

2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi. Teklif, belediyelerin yol, kanalizasyon ve su tesisleri harcamalarına katılma payının kaldırılmasını öngörüyor..

Manisa Selendi’ye içme suyu arıtma tesisleri geliyor!

İçme suyu arıtma tesisleri ile vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini daha da artıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’de yapılacak tesisler için düğmeye bastı.

Şanlıurfa GAP SUKAY Tesisleri açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, GAP SUKAY Tesisleri'nin açılış törenine katıldı. GAP SUKAY'da, su üstü kayak ve su sporları yapılabilecek.

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi 2017'de tamamlanacak!

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi Projesi açılış toplantısı gerçekleştirildi. Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Vali Şerif Yılmaz ve Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da katıldı...

Seyrek ve Sarısu’ya arıtma tesisleri inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seyrek ve Sarısu’yu sağlıklı atıksu altyapısına kavuşturmak için 5 km uzunluğunda kanalizasyon hattı ile atıksularını arıtmak için de çeşitli büyüklükte 2 adet modüler atıksu arıtma tesisi inşa edecek projeye başladı.

Antalya DSİ'nin spor tesisleri açıldı!

Antalya DSİ Bölge Müdürlüğü bahçesine yapılan spor tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tesislerin açılışında konuşma yapan Bölge Müdürü Turkay Özgür, ‘’DSİ olarak Su yapıları yaparak ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlamaktayız."dedi.

Şanlıurfa'da Atık Su Arıtma Tesisleri yapılacak!

Modern kentleşmenin yapısal revizyonunu merkez ve kırsal ilçelerde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ve Bozova’da yapımına başladığı Atık Su Arıtma Tesisleriyle çevreye duyarlılık projelerini adım adım gerçekleştiriyor.

Belek arıtma tesisleri devredildi!

Belek turizm bölgesinde bulunan ve Belek 1 ve Belek 2 arıtma tesisleri Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (ASAT) devredildi

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi'nin yapımına başlandı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’ya kazandıracağı atık su arıtma tesisinde yapım çalışmalarına başlanıldı. MASKİ, Manisa merkez, Gördes, Soma ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisleri’nin de yer teslimini gerçekleştirdi.

Su tesisleri Haberi

Su tesisleri

2014 yılını su yatırımları konusunda hamle yılı ilan ettiklerini ve bunun karşılığı olarak tarihi bir rekora imza attıklarını ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu; "DSİ olarak 2014 yılında 11,2 milyar liralık su yatırımı yaptık. Son 12 yılda ise toplam 73 milyar liralık tesisi aziz milletimizin hizmetine sunduk. Geçmişte böyle rakamları telaffuz etmek bir hayaldi. Biz hayalleri gerçeğe çeviriyoruz" dedi. 



2014'TE 511 ADET TESİSİ TAMAMLADIK 


1999-2002 arasında yılda ortalama 3 tesisin hizmete alındığının altını çizen Bakan Eroğlu "2002-2014 yılları arasında yılda ortalama 197 tesisi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 2014 yılında ise tarihi bir rekora imza atarak 511 tesisi tamamladık. Böylece son 12 yılda 2.361 eseri Aziz Milletimizin hizmetine sunduk. Biz halktan aldığımızı halka hizmet olarak geri veriyoruz" diye konuştu. 



TESİSLER KENDİSİNİ...