06 / 05 / 2024

Su tesislerine yapılan yatırım

Su tesislerine yapılan yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'nün sulama, enerji, içmesuyu ve taşkın koruma tesislerine 2014 yılında yaptığı 11,2 milyar liralık yatırım yapıldığını belirtti.

İstanbullular dikkat! Yarın bazı mahallelerde su kesintisi yapılacak...

Yarın İstanbul'da, terfi merkezinde yapılacak iyileştirme çalışmaları sebebi ile Bağcılar ve Esenler'de bazı mahallelerde saat 10.00 ila 19.00 arasında su kesintisi yapılacağı açıklandı. İSKİ'den yapılan açıklama ve haberin detayları...

İstanbul'da bazı ilçelerde su kesintisi yapılacak! İşte uzun süreli yapılacak su kesintisi ve saatleri...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan duyuru ile beraber İstanbul'da bugün su kesintisi yaşayacak ilçeler bildirildi. Uzun süreli yapılacak su kesintisi için vatandaşlar önlem almaları için uyarıldı. İşte haberin detayları...

Suudi Arabistan'daki petrol tesislerine yapılan saldırı petrol piyasasını etkiledi!

OPEC Genel Sekreteri Barkindo,Suudi Arabistan'daki petrol tesislerine yapılan saldırının petrol piyasasını etkilediğinin vurgusunu yaptı.

Beyoğlu’ndaki binanın çatısına yapılan havuz mahkemelik oldu!

Beyoğlu'ndaki bir binanın çatısına yapılan havuz mahkemelik oldu, Serdar Bilgili'nin patronu olduğu şirket hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ankara'ya su temini için yapılan inşaatlar TBMM gündeminde!

Ankara Milletvekili Levent Gök Kızılırmak'tan Ankara'ya su getirilmesi amacıyla yapılan inşaatların ihalelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularının Başbakan Davutoğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

MUSKİ yeni yapılan binaların yönetmeliği hakkında esnafa bilgi verdi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Abone İşleri Dairesi Başkanlığı, yeni yapılan binaların içme suyu bağlantı esasları yönetmeliği konularında Datça esnafına bilgi verdi.

DSİ Antalya'daki yapılan yatırımlarda incelemelerde bulundu!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, Antalya'da bir dizi toplantıya katıldı ve kentte yapılan yatırımlarda incelemelerde bulundu.

İkizce Su Alma Yapısı inşaatı tamamlandı!

Özellikle yaz aylarında ciddi su sıkıntısı çeken İkizce ilçesinde temeli atılan ”Su Alma Yapısı ve Fosseptik İnşaatı” iki ay gibi kısa bir sürede yapımı bitirilerek, bölgenin su ihtiyacını karşılamaya başladı.

Bodrum'da 25 gün su kesintisi yapılacak!

MUSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bodrum'da Geyik Barajı ve Bodrum Yarımadası'nı besleyen ana isale hattındaki bakım, onarım ve imalat çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanacak

Emek Sineması yerine yapılan inşaata durdurma!

Mimarlar Odası bugün yaptığı basın toplantısında İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'nin 19 Aralık 2014 tarihinde oybirliğiyle Emek Sineması'nın yerine yapılan inşaata yürütmeyi durdurma kararı aldığını açıkladı.

Alanya yeniden yapılanıyor!

Alanya yeniden yapılanıyor. AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Dışişleri Bakanı oldu. Mevlüt Çavuşoğlu'nun bakan oluşuyla gelen kutlama mesajları nedeni ile Yeni Alanya gazetesi 58 sayfa çıktı!

Ceylanpınar'da izinsiz yapılan kat aşımları yıkıldı!

Ceylanpınar' da izinsiz yapılan kat aşımları ilçe belediyesi tarafından yıkıldı. Urfa'da Ceylanpınar Belediyesi sabahın erken saatlerinde polis eşliğinde kat aşımı yapılan binalarda yıkıma da başladı.

Ceylanpınar'da izinsiz kat aşımı yapılan binalar yıkıldı!

Ceylanpınar ilçesinde izinsiz yapılan kat aşımları ilçe belediyesi tarafından yıkıldı. Ceylanpınar Belediyesi, sabahın erken saatlerinde polis eşliğinde kat aşımı yapılan binalarda yıkıma başladı..

Su tesislerine yapılan yatırım Haberi

Su tesislerine yapılan yatırım

2014 yılını su yatırımları konusunda hamle yılı ilan ettiklerini ve bunun karşılığı olarak tarihi bir rekora imza attıklarını ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu; "DSİ olarak 2014 yılında 11,2 milyar liralık su yatırımı yaptık. Son 12 yılda ise toplam 73 milyar liralık tesisi aziz milletimizin hizmetine sunduk. Geçmişte böyle rakamları telaffuz etmek bir hayaldi. Biz hayalleri gerçeğe çeviriyoruz" dedi. 



2014'TE 511 ADET TESİSİ TAMAMLADIK 


1999-2002 arasında yılda ortalama 3 tesisin hizmete alındığının altını çizen Bakan Eroğlu "2002-2014 yılları arasında yılda ortalama 197 tesisi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 2014 yılında ise tarihi bir rekora imza atarak 511 tesisi tamamladık. Böylece son 12 yılda 2.361 eseri Aziz Milletimizin hizmetine sunduk. Biz halktan aldığımızı halka hizmet olarak geri veriyoruz" diye konuştu. 



TESİSLER KENDİSİNİ...