27 / 04 / 2024

su topu tesisi

su topu tesisi

Muğla'da ilk sabit su topu sahası kuruldu. Bodrum Kalesi'nin arkasında belediyeye ait sahilde kurulan ilk sabit su topu sahasında sporcular çalışmalara başladı. Denizde kurulan su topu sahası, vatandaşların ve turistlerin beğesini kazandı...

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Kahramanmaraş'ın atık su artıma tesisi inşaatı sürüyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı halen devam eden Kahramanmaraş Atık Su Arıtma Tesisi'nin yüzde 30'unun tamamlandığını belirtti.

Kahramanmaraş Elbistan Atık Su Arıtma Tesisi'nin ÇED süreci tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılacak olan, Elbistan Atık Su Arıtma Tesisi için başlatılan ÇED süreci tamamlandı.

Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sarıkamış Belediyesi tarafından İller Bankası aracılığıyla yüzde 50 destekli (SUKAP) kapsamında yürütülen Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık su Kolektör Hattı projesi tamamlanıyor.

Ordu Gülyalı'ya paket atık su arıtma tesisi yapılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı çevre için yatırım çalışmalarına devam ediyor. Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Gülyalı'da paket atık su arıtma tesisi projesinin yatırım çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa GAP SUKAY açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 58 Bin metrekarelik alana sahip GAP SUKAY Park Su Sporları Tesisi açılışa hazırlanıyor.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Hatay Erzin'de atık su arıtma tesisi inşaatı başladı!

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin"in içme suyu ile birlikte en büyük eksiği olan atık su arıtma tesisi inşaatının başladığını bildirdi.

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi 2017'de tamamlanacak!

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi Projesi açılış toplantısı gerçekleştirildi. Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Vali Şerif Yılmaz ve Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da katıldı...

Şanlıurfa Hilvan'a atık su arıtma tesisi inşa ediliyor!

İlçede kullanılan atık suyu tekrar doğaya kazandırmak için atık su arıtma tesisin yapımına başlanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, söz konusu tesisi 2016 yılında hizmete geçirmeyi hedeflediği projede çalışmalarını sürdürüyor.

Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (TESKİ) İller Bankası işbirliği ile yürüttüğü Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesisi projesinde fore kazık çalışması başladı.

su topu tesisi Haberi

su topu tesisi

Bodrum Kalesi'nin arkasında belediyeye ait sahilde oluşturulan sabit su topu sahasında ilk antrenmanı, Su Topu Ligi'ne girebilmek mücadele eden Yarımada Su Sporları Kulübü Takımı yaptı. Su Topu Federasyonu Türkiye Su Topu Yıldız Takımları Antrenörü ve Muğla Su Topu Temsilcisi Fatih Pehlivanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum Belediyesinin destekleriyle kurulan sabit su topu sahasının yaklaşık 20 bin liraya mal olduğunu kaydetti.


Sahanın sadece Yarımada Su Sporları Kulübü oyuncuları tarafından değil, yurt içi ve yurt dışından da sporcular tarafından kullanılmasını hedeflediklerini belirten Pehlivanoğlu, bu amaçla Yunan adalarındaki takımlara da çağrıda bulunduklarına dikkati çekti.


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da su topu sahasını ziyaret ederek sporcularla sohbet etti. Kocadon, gazetecilere yaptığı açıklamada, su sporlarına büyük önem verdiklerini kaydetti. İlçede çocuk ve gençleri su topuna teşvik...