03 / 05 / 2024

suare residence konut

suare residence konut

Suare Residence konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak müşterilere sunuluyor

Suare Residence ulaşım!

E7 Grup ve Selimoğlu Grup ortaklığı ile yükselen Suare Residence ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor...

Suare Residence konut!

E7 Grup ve Selimoğlu Grup tarafından Ataşehir'de yükselen Suare Residence konut fiyatlarına göre projenin daireleri 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Suare Residence konut!

Suare Residence konut fiyatları 225 bin TL ile 445 bin TL arasında değişiyor. Suare Residence konut ödemeleri banka kredili olarak yapılabiliyor...

Avrupa Residence Yamanevler için düğmeye basıldı! Avrupa Konutları'ndan Ümraniye'ye 343 yeni konut!

Artaş Grubu Avrupa Residence Yamanevler projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 343 konut, 16 dükkan ve 7 ofis yer alacak.

İst Port Residence için düğmeye basıldı! Ankara'ya 741 konut ve 123 dükkanlık yeni proje geliyor!

İst Port Residence için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 741 adet konut ve 123 adet ticari ünite yer alacak.

3S Kale Topaz Residence'ta son 30 konut!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale TOPAZ Residence, projesinde yer alan son 30 konut sahiplerini bekliyor.  

İmperium No1 Residence 2021'de tamamlanacak!

İmperium Gayrimenkul İnşaatın, yapımına devam ettiği, İmperium No1 Residence Konut Projesi 2021 yılında tamamlanacak...

Sianji Residence’dan konut kampanyasına destek!

“İster yaşa ister kirala” konseptiyle Bodrum konut satışında yeni bir dönem başlatan Sianji Residence’da Sianji Residence’da yüzde 20 indirim fırsatına ek Euro 4.75 olarak sabitlendi.

Roya Nova Residence'ta konut sayısı değişti!

Roya Yapı tarafından hayata geçirilen Roya Nova Residence'ta konut sayısı 251 oldu. Projede 4 ticari birime yer verilecek..

Wen Levent Residence konut fiyatları!

Wen Levent Residence projesi 14 katlı tek blok olarak yükseliyor. Levent Sanayi bölgesinde hayata geçirilen Wen Levent Residence'ta fiyatlar 383 bin TL'den başlıyor...

Erguvan Premium Residence satışa çıktı! 1.910 TL taksitle!

Erguvan İnşaat, Kurtköy’de merakla beklenen yeni konut projesini “Geleceği Gören Evler” sloganıyla satışa çıkardı. Erguvan Premium Residence, konut talebinin en yoğun olduğu noktadaki lokasyonuyla yatırımcılara garantili yatırımın kapısını aralıyor.

Atiye Residence nitelikli konut ihtiyacına cevap veriyor!

İstanbul’un iş merkezleri Levent, Maslak ve Mecidiyeköy’ün yanı başında Kâğıthane’de 70 milyon TL yatırımla yükselen Atiye Residence, bulunduğu konum ile bölgedeki nitelikli konut ihtiyacını cevaplıyor ve yatırımcılarına büyük avantaj sağlıyor.

Sur Yapı Mirage Residence'de konut destek indirimi!

Sur Yapı Mirage Residence'de konut destek indirimi kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 + yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Royal Garden Kartal'da ön satış kampanyası uzatıldı!

Royal Group’un Kartal’da hayata geçirdiği yeni projesi Royal Garden Kartal Residence konut alıcısından tam not aldı. 1 Eylül’de ön satışa çıkan proje büyük ilgi görünce Royal Grup, 30 Eylül olan kampanya bitimini 30 Ekim’e kadar uzattı.

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Selimoğlu Grup Suare Residence satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen proje 10 kat şeklinde yükseliyor. Selimoğlu Grup Suare Residence satılık daire tipleri 1+0' dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

suare residence konut Haberi

suare residence konut

Suare Residence projesi, Anadolu Yakası içinde Ataşehir Bölgesi'nde Selimoğlu Group ve E7 Grup tarafından inşa ediliyor. Suare Residence konut sayısı 206 olarak belirlendi. 


Ayrıca 3 ticari ünitenin yer aldığı Suare Residence Ataşehir'de 3 blok yer alıyor. Suare Residence konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 



 


Suare Residence konut fiyatları 215 bin TL'den başlıyor. 10 katlı bloklardan meydana gelen Suare Ataşehir Residence ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. 


Suare Ataşehir Residence teslim tarihi 2013 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. 5 bin metrekarelik arsa alanından meydana...