26 / 05 / 2024

Suat Dolu

Suat Dolu

başta iş ve işveren arasındaki sorunlar olmak üzere hukuki uyuşmazlıkların mahkemeye yansımadan son bulmasına olanak tanıyan Arabuluculuk Merkezleri hızla açılmaya başladı.

Eyüpsultan'da korku dolu anlar! 3 gecekondu boşaltıldı!

İstanbul'un Eyüpsultan İlçesi'nde 3 gecekondu acil şekilde boşaltıldı. Zemininde çökme meydana gelen bölgede panik dolu anlar yaşandı.

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

Dolu Kare Tasarım Ve İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Kare Tasarım Ve İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Ataş tarafından kuruldu.

Suat Sarı'dan İstanbul Havalimanı Metrosu açıklaması!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi ve ulaşım uzmanı Dr. Suat Sarı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın İstanbul’da yeni havalimanı için inşa ettiği metro hatlarının yaklaşık 1.5 milyar dolarlık israfa neden olduğunu ileri sürdü. 

Suat Sarı'dan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Trafik ve Ulaşım Komisyonu Üyesi Dr. Suat Sarı, Kanal İstanbul projesiyle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

Kirasını 1 senedir ödemeyen eski futbolcu Suat Kaya mahkemelik oldu!

Türk futbolunun efsane isimlerinden Suat Kaya'nın başı bir süredir kira nedeniyle dertte. Ankara Ulus'taki evinin kirasını 2020 yılının Nisan ayından beri ödemeyen Kaya ev sahibi tarafından mahkemeye verildi. 

Dolu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 bin TL srmaye bedeli ile Muhammed İkbal Eminoğlu tarafından kuruldu.

Suat Özçağdaş'tan kaçak yapı itirafı!

Cumhurbaşkanlığı İiletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki konutunu fotoğrafladığı ortaya çıkan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ifadesinde olay yerine gittiğinde kaçak yapı görmediğini belirtti.

İzmir Dr. Suat Seren Hastanesi'ndeki çatlaklar korkutuyor!

İzmir Konak'taki Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin K Bloğundaki yangın merdivenlerindeki duvarların çatlak olduğu tespit edildi...

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dolu tarafından kuruldu. 

Vatandaş Suat Altın İnşaat’tan tapusunu istedi!

Suat Altın İnşaat Tarafından Esenyurt Mahallesi’nde 5 yıl önce yapılarak hak sahiplerine teslim edilen Holiday1 binası sakinleri 5 yıldır alamadıkları tapularının bir an evvel kendilerine teslim edilmesi için eylem gerçekleştirdiler...

ÇEİS’in Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık oldu!

ÇEİS, 29. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini belirledi. ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanlığı’na OYAK Çimento-Beton-Kağıt Grubu Başkanı Suat Çalbıyık seçildi...

Suat Dolu Haberi

Suat Dolu

Başta iş ve işveren arasındaki sorunlar olmak üzere hukuki uyuşmazlıklar, mahkemeye yansımadan son buluyor


Arabuluculuğa gelen uyuşmazlıkların yüzde 90’ı çözüme kavuşuyor

Arabuluculuk; başta iş ve işveren arasındaki sorunlar olmak üzere hukuki uyuşmazlıkların mahkemeye yansımadan son bulmasına olanak tanıyor. Kazan – kazan ilkesi ile problemleri çözüme odaklanan Arabuluculuk sayesinde bugüne kadar Türkiye’de 8.000 üzerindeki uyuşmazlık çözülmüş durumda. Bu sayının 3.000’den fazlası ise 2017 yılının ilk aylarında tamamlandı. Her iki taraf için kazanımlar sağlayan bir sistem olmasının dışında, yargının üzerindeki iş yükünü hafifletecek bu yöntem için hızla Arabuluculuk Merkezleri açılıyor. 


Tüketici anlaşmazlıkları, sözleşmelerden doğan anlaşmazlıklar, ailevi ya da komşuluktan doğan uyuşmazlıklar gibi birçok konuda insanların çözüm tercihi olarak karşımıza çıkan Arabuluculuk; uzun yıllardır tüm dünyada etkin bir şekilde kullanılıyor. Türkiye’de ise Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk...